• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar. Uzun bir aradan sonra ben geldim. Nasılsiniz ?benimde cok hareketli iki yasında bı oğlum var. Gecmisi okumadım ama hamış yok daha. Bende d.k.h. Bıraktım gecen ay ve bu ay adeten sonra ağrili ara kanamam oldu.6 -7 gun. Bende kisi vardır diye bugün Dr. Gittim muayenede rahmim yumurtaliklarim hepsi temiz cikti. Ve Dr.un dediğine göre yumurtalarım çatlamış .hatta belki hamış bile olabilirmişim tabi tam tersimde benim. Merak ettigim 1 haftalık bı hamilelik ultrasonda gozukurmuydu acaba.cok mü aceleciyim.:40:

çok sevindim ya inşallah bebiştir:49: ne zamandır yoktun:10: durdun durdun turnayı gözünden vurucaksın, güzel haberi vericeksin galiba ne dersin:34::34:

hehehe yakalandik:1:

napiyim canim cadimi uyuttum bende yatacaktim bi bakiyim bizim gacilar napiyo dedim

tam ayagi kalktim fitil dustu:9:

sen napiyon

kizlaaarrrr kosun kosun hamileyim heralda:33:

kkda pozitif testlere bakarken birisinin msj uzerine aksam ki yaptigim teste baktim ki ne goreyim 2. cizgi hafif belirgin:1:

cok erken yapmama ragmen belirginlesti ama tabi cok fazla guvenmemek lazim:9:

Bakin sizde gorebiliyormusunuzz:44:

7y3tq.jpg

neysemm hakkimda hayirlisini versin Rabbim

ben yatar hadin iyi geceler

surmelı bence bebıs var
benım kızımdada oyle olmustu sadece sülieti belli oluyordu.
hadı gozumuz aydın ılk bebıs haberı geldı :)

ve testin markası bayb tıme sa sakın güvenme ben yaptım direk 2. çizgi belirgin çıktı
yanlış pozitif veriyor o test

Bakin sizde gorebiliyormusunuzz:44:

7y3tq.jpg

insallah canim :46::46:kiz kendim hamisim gibi sevindim:1::1::1::21::21::21:ama beyazbulut hakli cok umutlanmamk lazim.ama sen yine ara ara tekrarla.koyulasinca resmi bizede goster bakalim:40::40::40::40:

umutlanmıyorum kızlar
olursa olur olmazsa sonunda ölüm yok ya Rabbim hayırlı zamanda versin
ama sol kassıgımda feci şekilde batmayla karışık sancı var artı kahverengi lekelenmem var
neyin nesiyse

ahhh ahh bu oğlanlar bizi peşlerinde oyuncak gibi döndürüyolar sorma cnm bnmkide 1.5 yaşına geliyo 2 ayı var ama inan eridim peşinde koşmaktan:)Allah sağlık versin yorgunluk onun bi gülüşüne değerde işte cidden zor:)hadi hayırlısı cnm ama daha hemen görünmez çokkk erken bende hamile olduğum ay gitmiştim yumurtamın çatladığını 14 gün sonra olmazsam hamiş oalibleceğimi söyledi veee hami,leydim yani ultrasonda sadece çatlama olmuşmu onu söylüyo hatta onun içinde kanda progestana bakılıyo sanırım yani tahmin edebiliyo çatladığını ultrasondan hadi inşş güzedl haberler veririsin sanıtırm istiyosun hayırlısyla

Canım bende yumurta falan göremedi . Zaten hala hafif adet kanaması gibi akinti var. Bu kadar uzun sürer mı bu yumurta çatlamasın anlam veremedim. Ve kanamaya birlikte hafif bı ağrı.ben ilkime hamı kaldığım ay hep hafif bı ağrı olmuştu. Hayırlısı bakalım. Bu aydan pek Ümitli değilim ama. Ne diyelim.hayirlisi

çok sevindim ya inşallah bebiştir:49: ne zamandır yoktun:10: durdun durdun turnayı gözünden vurucaksın, güzel haberi vericeksin galiba ne dersin:34::34:

İnşallah hayırlısı canım.bende cok merak ediyorum.bende merak ediyorum ilk haber kimden gelecek diye

kahorihama annen nasıl oldu canım iyidir inşallah:34::34:

Ay canım benim. Düşündüğün icin teşekkür ederim. Annemin tedavisi hala devam etmekte.dr. 15 günde bir çağırıyor. Umarım gecer ancak annem şikayetler şikayetlerinin azaldığını söylüyor.umarim tamamen saglıgına kavuşur.

Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.:nazar:

Canım bende yumurta falan göremedi . Zaten hala hafif adet kanaması gibi akinti var. Bu kadar uzun sürer mı bu yumurta çatlamasın anlam veremedim. Ve kanamaya birlikte hafif bı ağrı.ben ilkime hamı kaldığım ay hep hafif bı ağrı olmuştu. Hayırlısı bakalım. Bu aydan pek Ümitli değilim ama. Ne diyelim.hayirlisi

İnşallah hayırlısı canım.bende cok merak ediyorum.bende merak ediyorum ilk haber kimden gelecek diye

Ay canım benim. Düşündüğün icin teşekkür ederim. Annemin tedavisi hala devam etmekte.dr. 15 günde bir çağırıyor. Umarım gecer ancak annem şikayetler şikayetlerinin azaldığını söylüyor.umarim tamamen saglıgına kavuşur.

Hepinizden hayırlı haberler bekliyorum.:nazar:

canim bende bu ay bir tohafim.adetime daha cok var.karnimda qaz,kasiklarimda ve belim de agri var.ayin ortalarin boyle oldugumu hatirlamiyorum:50:hamilelikden de umutlu deyilim acikcasi.eger varsada bu kadar erken belli olurmu onuda bilmiyorum.hayirlisi olsun.
Annenede gecmis olsun insallah tamamen iyilesir:16::16:

canim bende bu ay bir tohafim.adetime daha cok var.karnimda qaz,kasiklarimda ve belim de agri var.ayin ortalarin boyle oldugumu hatirlamiyorum:50:hamilelikden de umutlu deyilim acikcasi.eger varsada bu kadar erken belli olurmu onuda bilmiyorum.hayirlisi olsun.
Annenede gecmis olsun insallah tamamen iyilesir:16::16:

Canım benimde karnım cok sis. Ve kasıklarımda tam rahmimde hafif bı ağrı . Hakkımızda hayırlısı olsun. Bizi de cok uğraşırmasın bebisler:emir_bebek:

Canım benimde karnım cok sis. Ve kasıklarımda tam rahmimde hafif bı ağrı . Hakkımızda hayırlısı olsun. Bizi de cok uğraşırmasın bebisler:emir_bebek:

insallah canim......:16:surmeli ne yapti acaba merak ettim:26::26::26:

Herkese gunaydinlaaar hepinizin kandili mubarek olsun
İnsallah surmeli guzel haberlerle gelir
Rabbim isteyen herkesin gobisini doldursunn ben hala esimin keyfini bekliyorum
Daha hala hazir degilmis 10 ay dolacak bu ay bebegimizi kaybedeli ben cok istiyorum da hayirlisi allahtan bakalm

Herkese gunaydinlaaar hepinizin kandili mubarek olsun
İnsallah surmeli guzel haberlerle gelir
Rabbim isteyen herkesin gobisini doldursunn ben hala esimin keyfini bekliyorum
Daha hala hazir degilmis 10 ay dolacak bu ay bebegimizi kaybedeli ben cok istiyorum da hayirlisi allahtan bakalm

canim benimya ufff insallah razi olur bir an once.:ssz::ssz:niye boyle yapiyor acaba,senin ne kadar istediyini gormuyormu:50::50::50:

selam şekerler :3::3:
akşam piknikteydik
kızım küçük bir kız gördü onunla oynamak istedi
eşimde diyordki durumu düzeltiyimde yapıcam kızıma arkadaş :1::1:
yanlız olmuyor :40:
öyle söyleyince hoşuma gitti demekki tamamen karar vermiş
mart mart diyorda ben o tarihi erkene aldırıcam :49::49:

Back