Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinn canm hakkinda hayirlisi olsun guzelim insallah istediginiz zaman bebisiniz bekletmeden gelirgünaydın kızlar akşam eşimle konuştuk martta kadar olmaz diyor
maddi açıdan toparlanmamız lazımmış kararsız kaldım kızlar ısrar etmek istemedim
ama bir yandanda okadar beklemek istemiyorum
maddi durum tam istediğimiz gibi değil
zamana bıraktım bende
günaydııınn.. Amin kızlar inş.
nasılsınızz benim cimcimem 9da uyandı... :18:
Benim oglus 7 de kalkti okula gitti karne alacak bugn, kapanis ve veda partisi varmis heyecanliydi birde gomlek giymek istedi yakisikli olsunmus oyle dedi anaokulunda daha birde bu velet, 5 yas grubunu bitiriyor eylulde anasinifi olacak insallah
ya sorma buyudukte parti yapiyorus. Ne guzel birak uyusun benim oglumda hep erken kalkar tatil bile olsa hic gec kalktigini bilmembak senn küçük beye büyümüşte partilere gidiyor
benim kız geri uyudu 1 saat falan uyanık kaldı.. süt verdim içti geri uyuttum bende uyuyacaktım ki vazgeçtim
kalkınca sersem gibi oluyom yafff
ya sorma buyudukte parti yapiyorus. Ne guzel birak uyusun benim oglumda hep erken kalkar tatil bile olsa hic gec kalktigini bilmem
Okuyalim super olur birde 4 cuma meryem ve yusuf surelerini sabah namazindan sonra okunup iliski olursa bebis oluyormusuyuyor
o uyurken kuşluk namazımı kıldım ohhhhhhhhhhh içim bi ferahladı ki anlatamam
kızlar 41 yasin okuyalım mı ? niyetimizde belli zaten hayırlı hayırlı 2. evlat sahibi olmak
uyuyor
o uyurken kuşluk namazımı kıldım ohhhhhhhhhhh içim bi ferahladı ki anlatamam
kızlar 41 yasin okuyalım mı ? niyetimizde belli zaten hayırlı hayırlı 2. evlat sahibi olmak
Okuyalim super olur birde 4 cuma meryem ve yusuf surelerini sabah namazindan sonra okunup iliski olursa bebis oluyormus
Kusluk namazI nasil kiliniyo
Birinci Derecesi: Kuşluk namazının en az miktarı, iki rekattır ve insanoğlunun her bir eklemine karşılık, vermesi gereken sadakanın yerini tutar. Allah Teala'nın, her organı, her eklemi sağlıklı kılması, büyük bir nimettir. Ve ona hamd edilmesini gerektirir. Ebû Zer-radıyallahü Anhâ-'den rivayete göre Rasul-i Ekrem -sallallahü aleyhi ve sellem- Efendimiz şöyle buyurur:
"Bir kimse kuşluk namazının iki rekatına devam etse, günahları deniz köpüğü kadar çok olsa bile affolunur." (Tirmizi, Vitr, 15)
İkinci Derecesi: Kuşluk namazını dört rekat olarak kılmaktır. Bu konuyla ilgili olarak bir kutsi hadiste şöyle buyurur:
"Ey Ademoğlu! Günün evvelinde benim için dört rekat namaz kıl ki, ben de günün sonunda seni kollayayım" (et-Terğip ve't-terhib, c. 1, s. 464)
Üçüncü Derecesi: Kuşluk namazını sekiz veya on iki rekat olarak kılmaktır. (Şah Veliyullah Dihlevi, Hüccetulâhi'l Bâliga c. 2, s. 53.)
Hazret-i Aişe -radıyallahü Anhâ-'den rivayete göre Rasul-i Ekrem -sallallahü aleyhi ve sellem-', Kuşluk namazını ikişer ikişer dört rekat olarak kılar, (bazen) dilediğince de arttırırdı. (Müslim. Müsafirin, 78)
Bunu duymamıştım :44:
Ben genelde 10da kılıyorum canım 10-11 arası kılabilirsin
Niyet ettim Allah rızası için kuşluk namazı kılmaya ; 1. subhaneke fatiha bir namaz suresi 2. rekatta fatiha bir namaz suresi.
2 rekatta bir selam vereceksin cnm..
okuyalım canım..
3 ayların içindeyiz hem iyi olur..
diğer kızlar ne diyecek bakalım
benimki 6:30dan beri ayakta birdaha uyumadıdagünaydııınn.. Amin kızlar inş.
nasılsınızz benim cimcimem 9da uyandı... :18:
hayırlısı canım çok kasmıyorum varsa nasibimde 2.bir evlat zaten ben ne yaparsam yapıyım gelirGunaydinn canm hakkinda hayirlisi olsun guzelim insallah istediginiz zaman bebisiniz bekletmeden gelir
En azindan senin esin zaman soylemis benim esim hicbir sey demiyor istiyor mu istemiyor mu onu bile bilmiyorum sadece dua edip duruyorum, oglm da dua ediyor
1 yasin okumak insanm 5 dk sini alir ancak okursak iyi olur mubarek gunlerde
Birde bu siteden duydum ve yaptim insallah olur gece yarisi kalkip kibleye donup 170 ayetel kursi okuyup dilegini diliyorsun
benimki 6:30dan beri ayakta birdaha uyumadıda
büyükçe uyumuyorlar
hayırlısı canım çok kasmıyorum varsa nasibimde 2.bir evlat zaten ben ne yaparsam yapıyım gelir
şimdilik bende zaten zamana bırakmıştım merak etme senin eşinde ikna olucak
hayırlısıyla
bende bu günleri değerlendirmek istiyorum bunu yapıcam mübarek üç aylardayız hem
birde benim günlük 100 kere okuduğum bir dua vardı onada başlayacağım kısmetse
daha sonra buarayada yazarım herde derde deva bir dua hem basit hepimizin bildiği bir dua ama ezberimde değil
Yaşam koşulları giderek ağırlaşıyor, çiftler ikinci ya da ikinci bebek konusunda bir hayli kararsız oluyor. Birden fazla çocuğun bakımı, eğitimi, iyi bir gelecek hazırlayıp hazırlamama endişesi çiftlerin yeniden bebek sahibi olma fikrini sürekli erteletiyor veya tamamen ortadan kaldırıyor. Yeniden bebek sahibi olmaya karar veren anne ve babalar ise, kardeşler arasındaki yaş farkı konusunda endişeye kapılıyor. Acaba çocuklar arasında yaş farkı ne olmalı? Yani iki kardeş arasında en az kaç yaş olmalı… Uzmanlara göre kardeşler arasında yaş farkı çok önemli. Anne ve babanın sağlık durumu ile ailenin yaşadığı çevrenin tavrı konusunda bir sorun yoksa yeni bir bebeğe karar vermek için büyük çocuğun en az iki, iki buçuk yaşında olmasına gayret edilmelidir. İki kardeş arasındaki yaş farkı az olmamalıdır. 2 yaşından küçük bir çocuk henüz bebek sayılabilecek yaştadır ve annenin ilgisine, bakımına, şefkatine muhtaçtır. Henüz bu çocuğun annenin her şeyine muhtaç olma durumu tamamlanmadan, ikinci bir bebeği dünyaya getirmek çatışmaya neden olur. Anne, büyük çocuğa ayırdığı zamanı ikiye bölmek zorunda kalacak ve bu zaman ne çocuklara ne de anneye yetmeyecektir. Bu yüzden her iki çocuk da bakım ve ilgi konusunda muhtaç oldukları kadarını alamayacaklardır. İki kardeş arasındaki yaş farkı en az 2-2.5 yıl olmalı diyor uzmanlar. Bu süre aynı zamanda annenin fiziksel olarak, vücudunun toparlanıp yeni bir gebeliğe hazır olması için de gerekli bir süredir. Anne yeni hamileliğe ancak bu kadar sürede hazırlanabilir. Yine iki kardeş arasındaki yaş farkı çok fazla da olmamalıdır. Çocuklar arasında fazla yaş farkı olduğunda bu kez kuşak farkı ortaya çıkar. Düşünün ki iki kardeş arasında 9-10 yaş fark var. Bu fark iki kardeş arasındaki ilişkinin kopukluğuna neden olabilir. O yüzden çocuklar arasındaki yaş farkı 2.5 yaş ila 6 yaş arasında olmalıdır. Ne daha öncesi, ne daha sonrası olmamalıdır.
selammmm canımmm :))) yine pişti oldukkk Hay Allah bu kk da çok mu küçük neeeeee :)))