kızlar hayırlısıyla tabiki en başta sağlıklı
olması öenmli inşallah ikinci bebişimde güzel bi kızım olur hayırlısyla:)oğluma bi kız kardeş gelir birlikte büyür oynarlar inş.oğluşum çok yanlız en çok onun için istiyorum bebişi Rabbim hepimize gönlüne göre versin ilk bebekte hep kalbimden erkek geçerdi erkek bebişlere karşı daha bi ilgim vardı ama ikisisninde tadı ayrı mutlaka inş bide kızım gelir:)ayyy heyecan oluyo insanda ya Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş
çok istiyorum bu bebeği ne kadar üzülsem de devam zaten bu olay iyi oldu şimdi ben istemiyorum diyorum eşim devam edicez dio:))
ben de aynı şekilde oğluma hamileyken erkek çocuklara içim giderdi hissediyordum ama şimdi oğluma bi kız kardeş istiyorum o da küçük kız olsun diyo çok güzel bi kız abisi olur benim paşamm inş.
maşalalh ya hmm bizim daha 5 doluyo
kızlar hayırlısıyla tabiki en başta sağlıklı
olması öenmli inşallah ikinci bebişimde güzel bi kızım olur hayırlısyla:)oğluma bi kız kardeş gelir birlikte büyür oynarlar inş.oğluşum çok yanlız en çok onun için istiyorum bebişi Rabbim hepimize gönlüne göre versin ilk bebekte hep kalbimden erkek geçerdi erkek bebişlere karşı daha bi ilgim vardı ama ikisisninde tadı ayrı mutlaka inş bide kızım gelir:)ayyy heyecan oluyo insanda ya Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş
amin cümlemize inşMasallah suphanallah allah daha nice Rabbim daha nice 5-6 seneler 50 senelr gostersin insallah
Oglum da 5 yasini dolduracak ne cabuk buyududiyorum
Bende en cok oglm icin istiyorm o cok istiyor hep kardes ile ilgili planlar yapiyor kardesim olursa arabasinda gezdirirm mama veirirm bebeklik oyuncaklarimi ona veririm gibi
Bir kizim olsun isterim ama ikinciyi kaybedince artik olsun da saglikla kucagima alayimda ne olursa olsun diyorm
amin cümlemize inş
evt kesinlikle en önemlisi eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat am aişte insan oğlu içinde kalıyo diğerinide merak ediyo inş gönlümüzdekileri sağlıkla versin mevlam maaşalalh oğluna ya kesinlikle seneler su gibi geçiyo hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin
selam
benım kızımda kardes hastası benımde kardesım olsun dıye gezıo ortalıkta
gobusumu sevıyo anne gobekmı bebekmı dıyor :)
nezaman olacak dıyor bende dua et allah ne zaman ısterse ozaman olacak dıyorum..habıre gordugu bebeklerın ısmını kardesıne koyuyor bakalım hayırlısı.
rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın
bende bekliyodum bugun 2.yı ama regli oldum üzgünüz((
İlk cocun kac yasinda ve sen kac yasindasin canim aramiza hos geldin guzelimbende bekliyodum bugun 2.yı ama regli oldum üzgünüz((
bnm oğlumun ismide eymen :) ne güzel isimler bulmuş ya maaaşllah kız ismi zehra çok güzel gerçekten:)ikisideBenim oglumda soruyor anne daha kardesim karnina gelmedimi diye
İsim de hazirlamis erkek yusuf eymen kiz zehra
iyi aksamlar anneler
hayırlısyla ikinci bebişini sağlıkla kucaklarsın inşAmin inallah allah razi olsun
Bugun bir arkadasim geldi iki kizi var buyugu3 yasinda kucugu 4.5 aylik ben kaybetmeseydim benimki de 4-4.5 aylik olacakti dedim icimden, cok yakin arkadasm birlikte buyutecektik bebisleri ama malesef nasip olmadi yiyecek ekmegi yokmus benim kuzumun
inşallah
ya bide benim oğlum babasının kopyası şimdi bana benzeyen bi kızım olmasına heves ediyorum
önce sağlıklı ve hayırlı olmasını diliyorum tabi.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?