bencede tam vakti canim.bu arada hosgeldin
tenbellik etme kizzzzzzzzz
etmem etmem Allah beni çağırmış huzuruna kaçmak olur mu
sonra hayırlsı için dua edicem hepimizeee:81:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede tam vakti canim.bu arada hosgeldin
tenbellik etme kizzzzzzzzz
ben cok bekledim ilki icin kizlar nerdeyse evliligimizin 6. senesinde hamile kaldim 7. senesinde oglusuma kavustum
cok dusuklerim oldu sonra biz cesaret edemedik
keske daha erken bebisim olsaydi
ama benim tavsiyem cocuklariniz sayet kucukse 1 bucuk yasini gecmeden yapin yoksa sonra cesaret edip karar veremiyorsunuz
oglum simdi cok hareketli bir bebek aksama kadar pesindeyim
yorgunluktan geberiyorum cogu zaman
ama sonucta bu cocuk uslanmasina daha bi bir iki sene var ikinciyide yapiyim ikisi birden aradan ciksin diyorum
kizlar daha ikinciyi yapamamisiz.siz 3 diyorsunuz yahuuuuuuubu arada ben bombayi patlatiyorum.cunki ben 4 istiyorum
saol canım benim diğer adım melek fikir olur diye söyliyim dedim damla melek :)
ben kızım olursa _ ayşe sare_ oğlum olursa _etka emir_ koyucam inşallah
ben cok bekledim ilki icin kizlar nerdeyse evliligimizin 6. senesinde hamile kaldim 7. senesinde oglusuma kavustum
cok dusuklerim oldu sonra biz cesaret edemedik
keske daha erken bebisim olsaydi
ama benim tavsiyem cocuklariniz sayet kucukse 1 bucuk yasini gecmeden yapin yoksa sonra cesaret edip karar veremiyorsunuz
oglum simdi cok hareketli bir bebek aksama kadar pesindeyim
yorgunluktan geberiyorum cogu zaman
ama sonucta bu cocuk uslanmasina daha bi bir iki sene var ikinciyide yapiyim ikisi birden aradan ciksin diyorum
kizlar daha ikinciyi yapamamisiz.siz 3 diyorsunuz yahuuuuuuubu arada ben bombayi patlatiyorum.cunki ben 4 istiyorum
etmem etmem Allah beni çağırmış huzuruna kaçmak olur mu
sonra hayırlsı için dua edicem hepimizeee:81:
bi çocuk oldummu rahatlık gözden çıkıyo bi kere hazır vücut alışmışken yapmak lazım arayı soğutmadan çocuklar için de bu önemli yalnız büyümemeleri lazım
tamam canım Allah kabul etsin hepimize dua et
bende taniyim.ismim Çinare.yas 22.azeriyim.Almanyada oturuyorum.
hakikaten yarisma gibi oldu
slm kizlar bende elif fransada ikamet ediyorum
bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))
benim namaz kılmam için önce banyo yapmam lazııım çok üşeniyorummm ama adetim bitti diye de çok seviniyorum yarın Allah'ın izniyle bebişimizi istiycezz
valla eşim istese bende isterim ama o üçüncüye bile sıcak bakmıyor ama bende bu azim varken yaparım beeeenn Allah'ın izniyle
bende aslinda 4 istiyorum ya ama yasim geciyo 2 ile 3 u yapip bas edesiye 35 olurum diyorum :) aslinda esim daha cok istiyor cocuk delisi olur kendileri
allah kabul etsin canim ..hakkimizda hayirlisi icin dua et insallah
ya aslinda benim korkum evde degil
oglusum cok hareketli ama ben artik alistim
bana zor olan bi yere gidince oluyor
suan 2 yas sendromunda hic bir seyi paylasmiyor her sey onun olsun istiyor
surekli kavga ediyor sinirli inat bi cocuk oldu cikti
evde bisekilde oyalayip idare ediyorum
surekli parka filan goturuyorum enerjisini bosaltiyorum .. ama biri gelince yada bi yere gidince deli oluyor taniyamiyorum onu
insallah bu donemde gecicek ama bu donemde bide hamilelik kaldirabilirmiyim bilmiyorum
kizlar bide sukurler olsun ki yeme ve uyku problemide yok
cok guzel uyur
hic ayagimda sallamam yada yaninda kalmam kendi kendine odasinda uyur uykusu gelince
yemeside masallah zayif olmasina ragmen yani tombis bebis olmamasina ragmen benden cok yer
valla eşim istese bende isterim ama o üçüncüye bile sıcak bakmıyor ama bende bu azim varken yaparım beeeenn Allah'ın izniyle
evet bencede.eger bir sorun varsa baska tabii.ama eger yoksa.cocugun 8 10 yasi olsun diyip cocuk dusunnenler var.cocuk ne yapicak o yasda kardesi.annenin yasina diyil ilk cocugun yasina bakmak lazim bencede.ama tabii eger bir sorun yoksa.madii ve ya manavi
canim senin oglus kac yasinda yada kac aylik ?
canim ben su yonden korkuyorum
yas gittikce enerji dusuyor suan 27 yasindayim inan 24 yasimla arada daglar kadar fark var
arkadaslarim kiziyor canin cok tez biraz agir ol bu kadar yipratma kendini diye
diyorum siz bide beni eskiden gorseydiniz
yani demem o ki insan her yil biraz daha yorgun oluyor biraz daha agirlasiyor
hem ruhen hemde bedenen
ben hem saglikli hemde evlatlarima yetebilen bi anne olmak istiyorum
ben damla yaş 23 istanbul
I love KK
maaşallah de benim oğlum da öyle dünyaları yer ama zayıf ama çok sağlıklı önemli olan da o
iki yaş sendromları çok zor ya biz atlattık çok şükür bencede o döenmleri bi atlat psikolojik olarak zor
canim senin oglus kac yasinda yada kac aylik ?
canim ben su yonden korkuyorum
yas gittikce enerji dusuyor suan 27 yasindayim inan 24 yasimla arada daglar kadar fark var
arkadaslarim kiziyor canin cok tez biraz agir ol bu kadar yipratma kendini diye
diyorum siz bide beni eskiden gorseydiniz
yani demem o ki insan her yil biraz daha yorgun oluyor biraz daha agirlasiyor
hem ruhen hemde bedenen
ben hem saglikli hemde evlatlarima yetebilen bi anne olmak istiyorum
Memnun oldum canim
bu ayın 27sinde üç bitiyor inş.
oy biz daha yeni basliyoruz
inatlasmalar olmazlar herseye no demeler omaz demeler
arkadaslar cok asiri sabirli oldugumu soyluyorlar ama benim sabrim tukeniyor sanki bu aralar oyle hissediyorum
rabbim bol sabir ve kuvvet versin
bu donem icin tek gereken sabir ve istikrarli olmak sanirim
oy biz daha yeni basliyoruz
inatlasmalar olmazlar herseye no demeler omaz demeler
arkadaslar cok asiri sabirli oldugumu soyluyorlar ama benim sabrim tukeniyor sanki bu aralar oyle hissediyorum
rabbim bol sabir ve kuvvet versin
bu donem icin tek gereken sabir ve istikrarli olmak sanirim