• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
ayy kizlar bizim zor donemlerde daha baslamadi

kizim 15 aylik ama daha yurumuyor adim atmaya korkuyor :44:

tay tay bile yapamiyor:43:

yuruyecegi gunu iple cekiyorum vallahi :16:

Rabbim izin verdigi Zaman yurur kizinda insallah, basmasinda sorun yoksa problem degil ben 18 aylik da yuruyen gordum
Benim oglum 13.5 aylik yurudu 9.5 aylik dis cikardi bende konusmasina takmistim niye konusmuyor diyordm 2.5 yasindan sonra konustu ama tam konustu simdi de sus diyoruz geveze papaganim o benim

canim senin oglus kac yasinda yada kac aylik ?

canim ben su yonden korkuyorum
yas gittikce enerji dusuyor suan 27 yasindayim inan 24 yasimla arada daglar kadar fark var
arkadaslarim kiziyor canin cok tez biraz agir ol bu kadar yipratma kendini diye
diyorum siz bide beni eskiden gorseydiniz
yani demem o ki insan her yil biraz daha yorgun oluyor biraz daha agirlasiyor
hem ruhen hemde bedenen
ben hem saglikli hemde evlatlarima yetebilen bi anne olmak istiyorum

Kizdim sana simdi hee :1: ne varmis yasinda ben senin yasindayken daha oglumu bile kucagima almamistim benim smdi yasim 34 ikinci hatta ucuncu dusunuyorm senin yasinda hicbir sey yok daha o yasta bekar gezenler bile var

Adim zeynep ist.dayim 34 yasindayim
Oglumu 29 yasimda kucagima aldim
Benim oglumda hep erkek kardes istiyor ben erkegim ya kardesim de erkek olsun diyor

benim oğlum küçük kız olsun diyo bazen adını da ipek koymuş bazen gelmesin diyo bazen isim bile koyuyo:1:

Benm oglumda yusuf eymen diyor olmayan kardesine isim bile bulmus ya kiz olursa diyorum zehra olur diyor ama erkek istiyor

güzel isim bulmuş seninki bizimki çizgifilmden duymuş ama ben koymayı düşünmüyorum:))
benim isimler belli:))
yeter ki gelsin ikinci kuzummm:49:

inşallah canım inşallah eşin de biran önce ikna olur biran önce başlamak lazım sonra neler yaşayacağımız belli değil herşey daaha zorlaşabilir dediğin gibi

inşallah canım inşallah eşin de biran önce ikna olur biran önce başlamak lazım sonra neler yaşayacağımız belli değil herşey daaha zorlaşabilir dediğin gibi

Evet canim yasadm biliyorm hayatta hersey her zaman planlandigi gibi gitmiyor malesef ayrica yasimda 35 oldu
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin

maşallah maşallah gece döktürmüşsünüz oku oku bitmedii
bensiz muhebbet ediyonuz dimekkkk :34::34:
elif hoşgeldin hepimizin hakkkında hayırlı olur inşalllah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
allahın izniyle inşallah kucağımızıa alırız minikleri
bende kendimi tanıtayım

adım sevgi 27 yaşındayım istanbuldayım
kızımı 24 yaşında kucağıma aldım
3.5yaşında olucak ağustosta
çok şükür zor dönemlerimiz geride kaldı
biz 2 yaş sendromunu zor atlattık
çok fena zamanlardı iştahsız bir çocukdu üstelik hala herşeyi yemez
oyüzden daha önce hiç düşünmedim 2.ciyi kızımın psikolojisi daha çok bozulmasın istedim
geçenlerde eşim kardeşin olsunmu diye sordu
olsn kız olsun dedi kuzum :)))

memnun oldum sevgicim

Adim zeynep ist.dayim 34 yasindayim
Oglumu 29 yasimda kucagima aldim
Benim oglumda hep erkek kardes istiyor ben erkegim ya kardesim de erkek olsun diyor

OOoo bir ablamiz var demek
Yasca buyuk olduguna gore abla dememizde bi sorun olmaz dimi :17:
memnun oldum canim insaallah 2. bebis fazla bekletmez senide

Rabbim izin verdigi Zaman yurur kizinda insallah, basmasinda sorun yoksa problem degil ben 18 aylik da yuruyen gordum
Benim oglum 13.5 aylik yurudu 9.5 aylik dis cikardi bende konusmasina takmistim niye konusmuyor diyordm 2.5 yasindan sonra konustu ama tam konustu simdi de sus diyoruz geveze papaganim o benim

basmasinda sorun yokta tembel yurumek istemiyor :50: cene bizdede var disleriyle cenesi bastirdi zaten :9:

benim oğlum küçük kız olsun diyo bazen adını da ipek koymuş bazen gelmesin diyo bazen isim bile koyuyo:1:

ipek guzel isim cnm bende erkek olursa mirac veya Muhammed ali koymak istiyorum (muhammed aliyi sanirim kuzenim koyacak oda hamile) koymazsa ben koyarim:16:

kızlar çalışmalara dün geceden başladık biz dee:17::17::17:

oh oh oh :16: gobisler bebisle dolsunnn:16:

memnun oldum sevgicim

OOoo bir ablamiz var demek
Yasca buyuk olduguna gore abla dememizde bi sorun olmaz dimi :17:
memnun oldum canim insaallah 2. bebis fazla bekletmez senide

basmasinda sorun yokta tembel yurumek istemiyor :50: cene bizdede var disleriyle cenesi bastirdi zaten :9:

ipek guzel isim cnm bende erkek olursa mirac veya Muhammed ali koymak istiyorum (muhammed aliyi sanirim kuzenim koyacak oda hamile) koymazsa ben koyarim:16:

oh oh oh :16: gobisler bebisle dolsunnn:16:

Selamlarrr memlun oldm canim
Abla diyebilirsin tabi mahsuru yok
Amin insallah bir bebis cikAr gelir surpriz olarakdan yoksa esimin ikna olacagi yok

Back