• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
ayy kizlar bizim zor donemlerde daha baslamadi

kizim 15 aylik ama daha yurumuyor adim atmaya korkuyor :44:

tay tay bile yapamiyor:43:

yuruyecegi gunu iple cekiyorum vallahi :16:

masallah canim ogluna.benim kizim uyku proplemi yok gibi.simdi emziriyorum.bazen gece 1 defa kalkiyor.ama genelde sabaha kadar uyur masallah.hamile kaldindan sonra birakirim emzirmeyi insallah.yemeyide sevdiyi seyler var onlari yapiyorum genel de uzmuyor beni .ama cizgi filme bakarak yiyor.orda proplem yasiyorum.yada eline sevdigi birsey verince......................
bide sacmalama canimya daha 27 yasindasin.ne kadar genc oldugunun farkindasimin.oglun seni cok yoruyor sana oyle geliyor.bu arad benim annem sonuncuyu 35 de dogurmus:emir_bebek::emir_bebek:

benim oğlanın minyon tipini görenler bir de yediği yemekleri görenler hayret ediyo valla
büyük adam ölçüsünde yemek yiyo ve sağlıklı şeyleri de seviyo bezelye pırasa bile mesela
ama o kadar hareketli ki yada yapı meselesi bilmiyorum gıdım gdım alıyo

benim oğlum geç emekledi geç diş çıkardı geç yürüdü bir tek konuşmayı erken yaptı o da çene bol maaşallah çok komik mahalleliyle sohbet ediyo:)))
canını sıkma Allah 'tan emir geldimmi yürüyo gidiyolar valla daha da tutamıyosun olur Allah'ın izniyle

benim oğlanın minyon tipini görenler bir de yediği yemekleri görenler hayret ediyo valla
büyük adam ölçüsünde yemek yiyo ve sağlıklı şeyleri de seviyo bezelye pırasa bile mesela

masallah canim.yesinler.bu acidan hepimiz yirttik.:1::1:benim eltimin 2 cocugu var.oglu cok zor yiyor.gunu yarsi onu yedirmeye gidiyor...........

aynen öyle canım ben biraz sabırsızım ama artık öğrendim yalancı öfke krizleri yaparsa sadece susuyorum hem ben sakinleşiyorum hem onun öfkesini beslememiş oluyorum sonra kendi kendine gelip sarılıyor bana ve sakinleşiyor susmam ona ceza gibi geliyor

oy kuzum kiyamam ne kadar saf ve temiz oluyorlar demi ?
oglusa ofkelenince kendimden utaniyorum
diyorum annem minik bi meleksin dunyada kendine bi yer edinmeye bi kisilik kazanmaya calisiyorsun
annen ise bunu anlamiycak kadar saflasiyo bazen

masallah canim ogluna.benim kizim uyku proplemi yok gibi.simdi emziriyorum.bazen gece 1 defa kalkiyor.ama genelde sabaha kadar uyur masallah.hamile kaldindan sonra birakirim emzirmeyi insallah.yemeyide sevdiyi seyler var onlari yapiyorum genel de uzmuyor beni .ama cizgi filme bakarak yiyor.orda proplem yasiyorum.yada eline sevdigi birsey verince......................
bide sacmalama canimya daha 27 yasindasin.ne kadar genc oldugunun farkindasimin.oglun seni cok yoruyor sana oyle geliyor.bu arad benim annem sonuncuyu 35 de dogurmus:emir_bebek::emir_bebek:

seninki daha kucuk canim
inan beni beden yorgunlugu degil psikolojik yorgunluk mahvediyor
bugun oglan beni cok uzdu kendide uzuldu
bi arkadas davet etmisti oglumla ayni yasta kizi var ve 2 aylikda yeni bebegi
ikisi hic anlasamadi
surekli kavga ettiler
oyle yoruldumki basim catladi
bebisime sinirlenip kizdim sonrada neden sinirlendim diye kendime kizdim
ilk defa orda kucagimda uyudu kaldi oyle icime battiki

benim oğlum geç emekledi geç diş çıkardı geç yürüdü bir tek konuşmayı erken yaptı o da çene bol maaşallah çok komik mahalleliyle sohbet ediyo:)))
canını sıkma Allah 'tan emir geldimmi yürüyo gidiyolar valla daha da tutamıyosun olur Allah'ın izniyle

evet.ama annelik insan sabirsizlaniyor.simdi bende kizimin konusacagi gunu iple cekiyorum

oy kuzum kiyamam ne kadar saf ve temiz oluyorlar demi ?
oglusa ofkelenince kendimden utaniyorum
diyorum annem minik bi meleksin dunyada kendine bi yer edinmeye bi kisilik kazanmaya calisiyorsun
annen ise bunu anlamiycak kadar saflasiyo bazen

seninki daha kucuk canim
inan beni beden yorgunlugu degil psikolojik yorgunluk mahvediyor
bugun oglan beni cok uzdu kendide uzuldu
bi arkadas davet etmisti oglumla ayni yasta kizi var ve 2 aylikda yeni bebegi
ikisi hic anlasamadi
surekli kavga ettiler
oyle yoruldumki basim catladi
bebisime sinirlenip kizdim sonrada neden sinirlendim diye kendime kizdim
ilk defa orda kucagimda uyudu kaldi oyle icime battiki

kıyamam yaa bende oğluma kzıınca çok vicdan azabı çekiyorum çektiriyo da eşşek diyo ki bana Anne bana bi daha kızmıycaksın demi diyo oğlum kızmam tabi ama anneler bazen çocuklarına kızar arad olur böyle üzülme diyorum sende beni üzme diyorum ama çok şükür ki biz böyleyiz kızıyoruz diye bile içimiz acıyor kimi anne dövüyor dövüyor içi bile sızlamıyor:43::43:

kizlar size iyi geceler benim kocis geldi.calismalara baslamak lazim bir yerden:1:opdum:54::54::54:

ay benimkide ayni
cok minyon
ama masallah bi bogaz var
birde ben fazla cikilota seker yedirmiyorum surekli sebze meyve et yemekleri yiyor
yogurda bayiliyor
ayni dedigin gibi aksama kadar kipir kiir ne yerse eritiyor
gercekten en onemlisi saglikli olmasi tombis olmasi degil ...

oy canim bosver ne kadar gec yururse inan daha iyi hic acele etme
benimki 10aylik yurudu zaten emeklerken bile dunyanin yaramazligini yapiyordu hele yuruyunce ele avuca sigmaz oldu

agzindan bal akiyor canim

insaalllahhhhh biran once yurur kuzum :16:

kizlar size iyi geceler benim kocis geldi.calismalara baslamak lazim bir yerden:1:opdum:54::54::54:

canım benim hayırlı çalışmalar bak birşey söyleyeyim hepimizin aklında olsun isteyen uygular tam c.i. sırasında Allah'ım şeytanı bizden ve bize bağışlayacağın bebekten uzak tut dersen şeytan o ilişkiden doğacak çocuğa asla yaklaşamazmış :34:

iyi geceler cinareee

yorulmayasiniz :1: (kolay gelsin)

kızlar bu akşam sohbet süper doyum olmuyor ama ben daha banyo yapıcam namaz kılıcam ufaktan kaçayım inşallah güzel haberlerle tekrar buluşmak dileğiyle hepiniz Allah'a emanet olun öptümmm:16::16:

kıyamam yaa bende oğluma kzıınca çok vicdan azabı çekiyorum çektiriyo da eşşek diyo ki bana Anne bana bi daha kızmıycaksın demi diyo oğlum kızmam tabi ama anneler bazen çocuklarına kızar arad olur böyle üzülme diyorum sende beni üzme diyorum ama çok şükür ki biz böyleyiz kızıyoruz diye bile içimiz acıyor kimi anne dövüyor dövüyor içi bile sızlamıyor:43::43:

oy kiyamam ya ne kadar zeki kuzun masallah
bende kizinca hemen gelip yanagimi oksuyor iki eliyle yuzumu avcuna alip gozlerimin icine bakip annesi annesi deyip gulumsuyor
guya beni sakinlestiriyor
onu alip yuregimin icine sokasim geliyor
rabbim nasil bi sevgi bu gercekten kizdigim zamanlar kendimden utaniyorum
o doven anneleride allaha havale ediyorum
elinin ustune bende bi kac sefer vurdum elektrik prizlerine birseyler sokmaya calisiyordu
ceza oldugunu bilsin zarari anlasin diye
cocuga pat pat girisenleri aklim almiyor
allaha havale ediyorum o merhametsizleri
allah elbet kendisini koruyamayan minicik sabinin hakkini obur dunyada soracaktir o vicdansizlardan

iyi geceler canim
yarin dvam ederiz
bende cikiyim baya gec oldu

elif,damla bende yatayim artikin...

yarin gorusuruz insaallah hayirli geceler kizlar optuum :16:

evet canim ya cok haklisin.ikinci cocukda baska hissler oluyor.simdiden hissetmeye basliyor insan.daha olmasa bile:1:paylasiriz burda bir birimize.cocuklar kardeslerini seviceklermi.nasil davranicaklar.bu bize cok iyi gelicek eminim:49:

slm kizlar bende elif fransada ikamet ediyorum
bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))

maşallah maşallah gece döktürmüşsünüz oku oku bitmedii
bensiz muhebbet ediyonuz dimekkkk :34::34:
elif hoşgeldin hepimizin hakkkında hayırlı olur inşalllah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
allahın izniyle inşallah kucağımızıa alırız minikleri
bende kendimi tanıtayım

adım sevgi 27 yaşındayım istanbuldayım
kızımı 24 yaşında kucağıma aldım
3.5yaşında olucak ağustosta
çok şükür zor dönemlerimiz geride kaldı
biz 2 yaş sendromunu zor atlattık
çok fena zamanlardı iştahsız bir çocukdu üstelik hala herşeyi yemez
oyüzden daha önce hiç düşünmedim 2.ciyi kızımın psikolojisi daha çok bozulmasın istedim
geçenlerde eşim kardeşin olsunmu diye sordu
olsn kız olsun dedi kuzum :)))

oglumda banada öyle olmuştu bu sefer olmuyo ilk denemede hamile kalmıştım ogluma
bende ogluma dogum kontrol hapini biraktigim ay hamile kalmistim

Kizlar yaslarinizi sorun etmeyin en yasliniz benm aranizda 34 yasindayim(agustosta 35 olacam 77liyim) 29 yasinda evlendim 5 aylik evliyken ogluma hamile kaldim..ogum 3 yasindayken ikinci istedik 5-6 ay gecti olmadi sonrada rahimde yapisiklik cikti ocak 2011 de ameliyat oldum spiral takildi tekrar yapismasin diye subat sonu spiral cikti martta hamile kaldim ama malesef 23 agusosta 21+2 haftalik hamileyken rahim agzi yetmezliginden kaybettim ikinci oglusumu, diyecegim su eger ikinci dusunuyorsaniz hemen baslayin calismalara insanin basina turlu turlu seyler gelebiliyor bu hayatta ..simdi ben ikinci hatta ucunuc de istiyorm,yasimda gidiyor ama esim daha hazir degilim diyor, kilolarimi bahane etmisti kilolarimi verdm simdi ki bahanesi ise ben yine gebe kalirsam 3. Ayda dikis atilacak yatacam oyle yatarak hamilelik mi gecermis diyor esim

Ama hicbir zaman tek cocuk dusunmedim oglumn bir kardesi olmali mutlaka
İnsallah esimin fikirleri degisir sabir vedua ile bekliyorm

Simdi oglm 5 yasinda oldu bir kardesi olmasini cokistiyor duaediyor kardesi olsun diye

maşallah maşallah gece döktürmüşsünüz oku oku bitmedii
bensiz muhebbet ediyonuz dimekkkk :34::34:
elif hoşgeldin hepimizin hakkkında hayırlı olur inşalllah
rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış
allahın izniyle inşallah kucağımızıa alırız minikleri
bende kendimi tanıtayım

adım sevgi 27 yaşındayım istanbuldayım
kızımı 24 yaşında kucağıma aldım
3.5yaşında olucak ağustosta
çok şükür zor dönemlerimiz geride kaldı
biz 2 yaş sendromunu zor atlattık
çok fena zamanlardı iştahsız bir çocukdu üstelik hala herşeyi yemez
oyüzden daha önce hiç düşünmedim 2.ciyi kızımın psikolojisi daha çok bozulmasın istedim
geçenlerde eşim kardeşin olsunmu diye sordu
olsn kız olsun dedi kuzum :)))

Adim zeynep ist.dayim 34 yasindayim
Oglumu 29 yasimda kucagima aldim
Benim oglumda hep erkek kardes istiyor ben erkegim ya kardesim de erkek olsun diyor

Back