• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlı olsun kızlar inşallah tez zamanda bebişleriniz gelir bende fazla beklemeyeceğim bikaç ay sonra yanınızdayım topiği sürekli
takip ediyorum zaten ayrılmayalım çünki 2.ye hamile olmak ayrı bişey doğumdan sonrası daha ayrı mevzu burdan birbirimize destek oluruz

canım oğlun isteyene kadar bekle derim yoksa istemediği halde kardeş gelirse
porblem olur gibi geliyor bana

evet canim ya cok haklisin.ikinci cocukda baska hissler oluyor.simdiden hissetmeye basliyor insan.daha olmasa bile:1:paylasiriz burda bir birimize.cocuklar kardeslerini seviceklermi.nasil davranicaklar.bu bize cok iyi gelicek eminim:49:

kızlar merhaba
adetim bu akşam tamamen bitiyor yarın ve birgün çalışma günü inş. tutar:1::1:
benii düşündükçe heyecan basıyor ikinci bebek ya daha rahat olurum sanıyodum ııhh olmuyo :18::18::18:
bugün başım dönüyo ateş basıyo midem bulanıyo elimde ayağımda derman yok neyin nesidir anlamadım heyecan mı yapıyorum yoksa rahatsızlanıyorum mu anlamadım tansiyonum düşüyor gibi ara ara bayılacak gibi oluyorum umarım yarın kendimi iyi hissederim:1::1::1:

slm hanımlar bende ikinci çocuk isteyorum ama bi taraftanda korkuyorum sizde benim gibimisiniz
:18:

guzeller.noluyor yahuuuuuu.ogulbali heyecan had safada qaliba:1:betugul sende hosgeldin canim.artik bunlari dusunmeyin.insallah hemen bebisler gelir,ve ilk yasadiginiz kadar zor olmaz.sonucda ilk dogumdu o.herkesin iyisini diliyorum size:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

nazlma canim sen de mi erkek bebek istiyorsun :)

senin kizla benim kizim arasinda 2 ay varmis :) aralik dogumlumu fistigin ?

nazlma canim sen de mi erkek bebek istiyorsun :)

senin kizla benim kizim arasinda 2 ay varmis :) aralik dogumlumu fistigin ?

evet aralik dogumlu.kismetse canim.saglikli olsunda.ama erkek cocuk diyince icim gidiyor.eskiden hep kizlarim olsun derdim.simdi kizim oldu cok sukur.ALLAHa ikimizede saglikli akilli oglan nasip etmesi icin duaedicem.insallah.
senin fistikda dagitiyordur her yeri simdi:55::55:

Son düzenleme:
hmm benim yigenimde 2010 aralik dogumlu yengem kkda aralik anneleriyle yazisiyordu :kkk:

insaallah canim bende hayirliysa istiyorum:16:

evet dagitiyor ya bide daha yurumuyor benim fistigim :(

Son düzenleme:
hmm benim yigenimde 2010 aralik dogumlu yengem kkda aralik anneleriyle yazisiyordu :kkk:

insaallah canim bende hayirliysa istiyorum:16:

evet dagitiyor ya bide daha yurumuyor benim fistigim :(

yurur canim merak etme.cocukdan cocuga deyisiyor.:55:doktora gotur icinde kalmasin.insallah birazdan kosucak arkasini zor topliycaksin:1:ben artik yetisemiyorum cunki:50::50:

yurur canim merak etme.cocukdan cocuga deyisiyor.:55:doktora gotur icinde kalmasin.insallah birazdan kosucak arkasini zor topliycaksin:1:ben artik yetisemiyorum cunki:50::50:

dr ne diyecekki senin dedigin gibi her cocuk bir degil der cikar :)

hehe birazdan yapamaz cunku uyudu:9:

bugün güneş mi çarptı ne olduysa fena bi haldeydim tansiyonumun düştüğünü hissettim genelde canım sıkılınca olur ama bugün moralim de had safhadaydı anlamadım belki sıcaktandır dışarıdaydık oğluşumla bugün :8::8:
şimdi iyiyim

bugün güneş mi çarptı ne olduysa fena bi haldeydim tansiyonumun düştüğünü hissettim genelde canım sıkılınca olur ama bugün moralim de had safhadaydı anlamadım belki sıcaktandır dışarıdaydık oğluşumla bugün :8::8:
şimdi iyiyim

oh oh gezin masallah.bizde kizimla disardaydik.ama hava sogukdu.doktora git canim.kontrole.arada gitmek lazim.:44::44:

Allah yardımcın olsun ben bide oğlanı götüreceğim zaman kötü oluyodum her ay aşı olayı filan şimdi tam bitiyor derken bi daha olucak inş.:emir_bebek:

sagol canim.ay canim benimya:55::55:.benim kizin simdilik bitti.kismetse birde 3 yasinda.

Back