• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bizim de 5 yaşında dedi doktorumuz derin bi nefes aldım onları acı çekerken görmeye dayanmıyo insan
yaz geldi sünnet düğünleri çoğaldı ben kara kara düşünüyorum hiç dayanamayacağım bi olay :43::43:
yakın bi zamanda düşünmüyom:50:

kizlar test icin daha erken

2 hafta bi gecsinde oyle yapiyim diyorum

kasiklarimda batma var sadece

hadi bakalim ilk gebemiz kim olacak:49:

bu arada kizlar ben Emine yas 25 ankarada ikamet etmekteyim:42:

yarismaci arkadaslarima basarilar :1: yani calismalarda basarilar

sizleri taniyalimda az bilgimiz olsun:21:

bizim de 5 yaşında dedi doktorumuz derin bi nefes aldım onları acı çekerken görmeye dayanmıyo insan
yaz geldi sünnet düğünleri çoğaldı ben kara kara düşünüyorum hiç dayanamayacağım bi olay :43::43:
yakın bi zamanda düşünmüyom:50:

keske sunnet olayini once halletseydin canim.benim kuzenlerim cocuk 7 gunlukkken yapdilar.cok rahat oldu.simdi 2 yasinda.benimde oglum olursa insallah oyle yapicam:34:.buyuyunce anliyorlar zorlasiyor.

bende taniyim.ismim Çinare.yas 22.azeriyim.Almanyada oturuyorum.
hakikaten yarisma gibi oldu:1::1:

keske sunnet olayini once halletseydin canim.benim kuzenlerim cocuk 7 gunlukkken yapdilar.cok rahat oldu.simdi 2 yasinda.benimde oglum olursa insallah oyle yapicam:34:.buyuyunce anliyorlar zorlasiyor.

çok doğru söylüyorsun biliyor musun Peygamber edendimizin torunları da 7 günlükken olmuş
bi daha oğlum olursa onu erkenden yaptırmak istiyorum bu oğluşumun da vakti gelmiş olur ( geçse bile) ikisi bir aradan çıkar inş.:44:

çok doğru söylüyorsun biliyor musun Peygamber edendimizin torunları da 7 günlükken olmuş
bi daha oğlum olursa onu erkenden yaptırmak istiyorum bu oğluşumun da vakti gelmiş olur ( geçse bile) ikisi bir aradan çıkar inş.:44:

insallah canim.onlarda onun icin oyle yapdilar

topik senlendi kizlar:62::62::62:bu arada isimlerinizi cok beyendim.ikincisi kiz olursa diye simdiden isim dusunuyoruz:1:

slm kizlar bende elif fransada ikamet ediyorum
bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))

benim namaz kılmam için önce banyo yapmam lazııım çok üşeniyorummm ama adetim bitti diye de çok seviniyorum yarın Allah'ın izniyle bebişimizi istiycezz:9::9:

ben çok küçük anne oldum diye düşünürdüm ama aynı yaşta anne olmuşuz galiba ama aslaa pişman değilim
kii ikinciyi deli gibi istiyorum:16:

evet canim.cok haklisin.bende aslaaaaaaa pisman degilim.30 yasa kadar dogum isini bitirmeyi dusunuyorum.ALLAH izin verirse.

bir oglum var 22 aylik
gecen ay kazara hamile kalmistim tam surpriz olmustum ama 2 hafta surdu saskinligim ve sevincim cunku bebisim dustu
bende aslinda agustosdan sonra korunmayi birakip 2. yi istiyordum ama suan cok kararsizim
bu arada 27 yasindayim esimde 35 cokda gec kalmak istemiyorum cunku ben 3. yude dusunuyorum :)))

şekerim o zaman şimdi yap ikinciyi bende üçüncüyü istiyorum:34: inşallah hayırlsıı olur hakkımızda

bir oglum var 22 aylik

bencede tam vakti canim.bu arada hosgeldin:29::29:

benim namaz kılmam için önce banyo yapmam lazııım çok üşeniyorummm ama adetim bitti diye de çok seviniyorum yarın Allah'ın izniyle bebişimizi istiycezz:9::9:

tenbellik etme kizzzzzzzzz:1::1:

topik senlendi kizlar:62::62::62:bu arada isimlerinizi cok beyendim.ikincisi kiz olursa diye simdiden isim dusunuyoruz:1:

saol canım benim diğer adım melek fikir olur diye söyliyim dedim damla melek :)
ben kızım olursa _ ayşe sare_ oğlum olursa _etka emir_ koyucam inşallah

ben cok bekledim ilki icin kizlar nerdeyse evliligimizin 6. senesinde hamile kaldim 7. senesinde oglusuma kavustum
cok dusuklerim oldu sonra biz cesaret edemedik
keske daha erken bebisim olsaydi
ama benim tavsiyem cocuklariniz sayet kucukse 1 bucuk yasini gecmeden yapin yoksa sonra cesaret edip karar veremiyorsunuz

oglum simdi cok hareketli bir bebek aksama kadar pesindeyim
yorgunluktan geberiyorum cogu zaman
ama sonucta bu cocuk uslanmasina daha bi bir iki sene var ikinciyide yapiyim ikisi birden aradan ciksin diyorum

şekerim o zaman şimdi yap ikinciyi bende üçüncüyü istiyorum:34: inşallah hayırlsıı olur hakkımızda

kizlar daha ikinciyi yapamamisiz.siz 3 diyorsunuz yahuuuuuuu:1::1:bu arada ben bombayi patlatiyorum.cunki ben 4 istiyorum:emir_bebek::emir_bebek:

Back