benim de annem ve kayınvalidem yanımda ani altlı üstlü oturuyolar bizim evimizde hemen iki apartman yanlarında oğlum bebekkken gece bi ağlama tutsa bizimkiler maaile bizde oluyolardı okuyup sakinleştiriyolardı hala da işim olsa bırakırım oynatırlar filan ama bir iki seneye annemler karşıya taşınacak kayınvalidemlerde köye gitmeyi düşünüyo herkes yanımdayken ikinciyi aradan çıkartmam lazım
nazlıma dediği gibi çocukların birbirine çok ihtiyacı var ara açılmadan kuşak farkı olmadan birbirlerine arkadaş olmaları lazım
ooo daha niye korkuyor canım karartsın gözünü artık yardımcın da varmış bence düşündükçe kuruyor insan (ben dahil) gözümüzü karartıp yapmak lazım tek çocuk olmazz ııhh
Canim benim oglan haziranda 5 olacak 2007 li eee simdi bile niyetine girsem alari 6 yas olur ancak off off
Ne anlatayim ki daha esime, kayinvalidemdeydim gcen hafta antalyada esim ist daydi orda da konu acildi dedim anne oglun isemiyor baska cocuk kizdi oyle sey mi olur dedi
Diyorum ya yine de hakkimiza hayirlisi ne ise o olsun fazla istemek de dogru degil hayirliysa olsun insallah
bazı anneler de ilk çocuk iyiice büyüsün şöyle 12 13 yaşlarna gelsin benim evdeki ufak tefek işleri yapar bende bebekle ilgilenirim diyo ben çok üzülüyorum ikinciyi yapmak için ilkini gözden mi çıkarmak lazım kendi rahatları için böyle yapanlar var etrafımda görüyorum ve ilk abla veya abi olan çocuklar dalgın düşünceli
büyük oldukları kıskanmadıkları anlamına gelmiyor kiii
ne düşünüyorsunuz kızlaar ??
hmm kayınvaliden de arkanda sen biraz baskı kur tabi eşini sen tanırsın ters tepki vermeyecek şekilde.....
Hatta kayinvalidem 3 cocuk yapin diyor bir oglun bir kizin daha olsun diyor
Yaz sonuna kadar zaman verdim esime ramazani gecireyim diyorum sonra yapacam yapacagimi bakalim
ne yapıcan canım?
ne yapıcan canım?
Ya kondomlari delecem ki her Zaman kullanmiyor yada ben korunuyorm diye kandiracam Daha ne yapayimki degisik fikirler varsa acigim
O da aklimda bakalm agustosa kadar fikirleri degismezse deneyecem ben bu fikirleri ama esimin de rizasi olsn istiyorum hephap kullanıyorum de kullanma ben olsam öyle yapardım
doğru söylüyosun canım böyle bişeyde onun da rızası önemli ama kötü birşey için çabalamıyorsun ki........
evet aynı şeyleri ben de eşime söylemiştim istesem seni çok güzel kandırırım ama senin de istemeni istiyorum demiştim
beni böyle çok üzdüğü zaman dayanamıyorum ya çok kızıyorum yada zayıfım ağlıyorum o dayanamıyor.....:14:
bundan 1sene önce bana sorsanız şimdi 2.bir çocuk asla en az 8 yaş derdim
hem işten yeni çıkmıştım bazı sorunlarımız vardı hem çok borcumuz vardı hemde kızım aşırı derce huysuzdu 2yaş sendorumunu biz çok ağar atlattık
ama zaman geçince anladımki bir kardeş gerekli ve aradaki yaş farkı çok olmamalı
biz bu ay korunmamıştık çok istedim olsun diye olsaydı araları tam 4 yaş olucaktı
bence ideal ama tabi nasip kısmet ne zamansa ozaman olur
çok beklemek istemiyorum hem bakması zor olur hem de paylaşımları olsun istiyorum
nasip ramazandan sonra bende bırakabilirim korunmayı
bundan 1sene önce bana sorsanız şimdi 2.bir çocuk asla en az 8 yaş derdim
hem işten yeni çıkmıştım bazı sorunlarımız vardı hem çok borcumuz vardı hemde kızım aşırı derce huysuzdu 2yaş sendorumunu biz çok ağar atlattık
ama zaman geçince anladımki bir kardeş gerekli ve aradaki yaş farkı çok olmamalı
biz bu ay korunmamıştık çok istedim olsun diye olsaydı araları tam 4 yaş olucaktı
çok beklemek istemiyorum hem bakması zor olur hem de paylaşımları olsun istiyorum
Bizde kaybetmeseydik tam 4.5 yas olacakti aralari simdi minimum 5.5 6 olur en az o da kbundan 1sene önce bana sorsanız şimdi 2.bir çocuk asla en az 8 yaş derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?