• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kizlar adetim bittikten bir kac gun sonra kasiklarimda agri oluyor benim.. :14:

sizdede oluyor mu ?:44:

kizlar adetim bittikten bir kac gun sonra kasiklarimda agri oluyor benim.. :14:

sizdede oluyor mu ?:44:

bende baslamadan once oluyor canim.sonra olmuyor.bazen ara sira giren agrilari saymassak:27::27:

bende adet bitince etkileri hafif hafif bir iki gün daha sürüyor vücudumda ama bariz kasık ağrısı olmuyor

advanced woman calender programini kullanan var mi kizlar..

ben o programa gore hareket ediyorum..

7 haziran benim yumurtlama tarihim mis.. 2,3,4,5,6 kiz cocuguna ve

7,8,9,10,11 haziran erkek cocuguna hamile kalmak icin uygun gunlermis ne kadar dogru bilemem tabi

advanced woman calender programini kullanan var mi kizlar..

ben o programa gore hareket ediyorum..

7 haziran benim yumurtlama tarihim mis.. 2,3,4,5,6 kiz cocuguna ve

7,8,9,10,11 haziran erkek cocuguna hamile kalmak icin uygun gunlermis ne kadar dogru bilemem tabi

neeeeeeeeeeeee.gercekdenmi.nerde o kalendar:27::27:

Advanced Woman Calendar - tanitim, yorumlar, indir - inndir.com

pardon cnm burdan bak bi

30 gun suresi var programin

kurduktan sonra ilk adet tarihinden sonuna kadar ki tarihleri isaretle..

mesela 25 mayista olduysan ilk adetini

25 mayisa sag tikla adet donemi yazar onu sec sonra diger ayda sana bilgilerini verir

iste hangi gun yumurtluyacagini hangi gun dogurganliginin yuksek ve dusuk oldugunu gosteriyor

guzel program yani:1:

Program 30 gunluk demissin 30 gun sonra ne oluyor kullanim disimi eger oyleyse indirmeye degmez

canim ben yukledim.orada manuel luteral faz diye yazi var.o nedir.bir de ben kaliba ayarlayamadim.

Son düzenleme:
ben bu ay ovulasyon testi yaparak hareket etmeyi düşünüyorum en kesin yöntem :6::6:cinsiyet işi de Allah a kaldı (tabi herşey O'na kalmış da:))
hayırlısı neyse o olsun artık :49:

kızlar programı ben de indirdim çok güzel bişey ama tam becerebiliyo muyum bilmiyorum benim adetlerim 10 gün sürer hep ama burda adet tarihimi kaydettiğimde 5 gün sürdüğünü gösteriyo o zaman diğer hesaplamalar da yanlış çıkmaz mı nasıl düzeltebilirim :44::44:
eğer doğruysa salı günü kız bebek için uygun günmüş çok sevindim :24::24::24:

yani ayın 5i salı günü kız bebek için uygunmuş sonra ben şehirdışında olucam 5 günlüğüne eşim olmıycak ve yumurtlama günlerimde yanyana olamıycaz:41::41:

Back