• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
hosbulduk kizlar.. kimseler yok sanirim

benim kizimda 15 aylik pes pese buyusunler istiyorum

dun 2. bebegimiz icin calismalara basladik allahin izniyle

24 mayis ilk adet gunum 29da bittim hadi bakalim Allahim isteyen herkese nasip etsinn

hadi bakalım hayırlısı hepimiz bebiş haberleriyle şenlendirelim topiğimizi inşallah bekletmez minişlerimiz sağlıkla hayırla gelirler....

selam canim.herkes ne zaman bebege hazir oldugunu hisseder.ama sen beklemissin.bebeginde buyuk masallah.ALLAH bilir kismetse tabi kizim 3.5 yasina girdiginde heralde diger bebis 7 8 aylik olur:1::1:canim en onemlisi kendini hazir hissetmen:44::44::44:

canım ben beklemek istedim
hazır değildik çünki bu zamana kadar ben
çok küçükken 2.bir bebeğe sıcak bakamıyorum
hem ilk bebeğe hem anneye haksızlıkmış gibi geliyor bana
hem çalışıyordum hemde kızım huysuz bir çocuktu bez olayı bitmeden
istemedim açıkçası ama şimdi istiyorum ben hazırım sadece kilo vermem lazım
onun dışından hazırım

evet aynı zamana geliyor bebişler de aynı olur inşallah biran önce adetim bitsin istiyorum ama biraz uzun sürüyor benim oldum olası on gün demeyince bitmiyor:((
bu karışımı şimdi yesek olur mu ikinci günü geçti bugün 6.gün

canim ben deniyicem bu gun 4 gunum.zarari yak faydasi var.sorun diyil basla bu gun denemeye.:21::21:

onun dışından hazırım

insallah kilonuda verirsin..........istedikden sonra....................:24::24:

Arkadaşlar benim kızım da 20 aylık 2.bebeği mutlaka yapıcaz Allah izin verirse işten de istifa ettim temmuzdan itibaren evimdeyim inşallah 2 evladımı da kendim büyütmek istiyorum...Bu arada ilk çocugu anne kendi icin istermiş ikinciyi de çocugu icin...ne kadar doğru değil mi...hadi allah herkesin gönlüne göre versin...:nazar:

Aynen oyle canim 5 yasinda bir oglum var en cok onun icin istiyorum ikinciyi ama 9 ay evvel bir tane kaybettim rahim agzi yetmezliginden ve bir daha hamile kalirsam ucuncu ayda rahim agzina dikis atilacak yatacam bu sebepten esim sicak bakmiyor oyle yatarak hamilelikmi gecer diyor bende sabirla esiminde istemesini bekliyorum oglum cok istiyor kardes yusuf eymen olsun kardesim diyor isim bile hazirlamis

onun dışından hazırım

Banada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor

Banada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor

inşallah senin de güzel haberlerini alırız korunmayı bıraktık diye söylersin burdan ve bebiş haberini de alırız inş.
hakkında hayırlısı olsun........

inşalah hepimizinki gelsiin yaaa bi de ben hamileliği de çok özledim yaa karnımda pıt pıt böylee:49::49:

inşalah hepimizinki gelsiin yaaa bi de ben hamileliği de çok özledim yaa karnımda pıt pıt böylee:49::49:

Aynen canim ya bende ozledim.. benim ilk hamileligimde esim yanimda degildi bu sefer ins. yanimda olacak.. :21:

?? askerde filan mıydı insan hamile iken en çok eşini istiyor yanında bi de en çok ona kapris yapıyor tabi:)

Hayir canim ben hollandadan turkiyeye gelin geldim ve kesin donus yaptim.. 5 aylikken hollandaya ailemin yanina gittim kizimi orda kucagima aldim.. :emir_bebek:

esim turkiyedeydi gelemedi.. dogum yaptim kizim 50 gunluk oldu turkiyeye geldim.. :10:

ben orda bi dogurdum esim ve ailesi burda 9 dogurdu.. cok zor oldu onada banada.. :14:

bu sefer esime naz yapacagim canim ne isterse getittirecegim.. :21:

Hayir canim ben hollandadan turkiyeye gelin geldim ve kesin donus yaptim.. 5 aylikken hollandaya ailemin yanina gittim kizimi orda kucagima aldim.. :emir_bebek:

esim turkiyedeydi gelemedi.. dogum yaptim kizim 50 gunluk oldu turkiyeye geldim.. :10:

ben orda bi dogurdum esim ve ailesi burda 9 dogurdu.. cok zor oldu onada banada.. :14:

bu sefer esime naz yapacagim canim ne isterse getittirecegim.. :21:

hmm anladımm inşallah bütün hevesleriniz bu bebeğinde daha güzelce olur.ilk gibi heyecan yapıyor insan....

Ohoooo daha ben ilkine cesaret edemiyorum. Ne olacak benim bu halim ya :(:26:

neden cesaret edemiyorsun canim..
maddi mi manevi yonden mi ?

Emin olamıyorum bir türlü . Hani zamanı mıdır değil midir korkular ... Sonra bir de çocuk olursa eşimle iletişimimiz azalacak korkusu da var.. Bilmiyorum ki canım ya... Öyle işte.:ssz:

Back