• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
30 gun sonra silmek zorundasınız..

30 gun boyunca ajandaya bakacak değiliz kızlar:9:

selam bu arada

bugün çok güzel bir gün

kızlar benim kızım bi oyun havası oynayışı var görmeye değer:9:

ya kızlaar adet dönemi uzunluğumu giremiyorum takvime bide luteral faz ne oluyo bilen söylesin :50:

canım tarihlerin üstüne sag tıklayp adet donemini sececeksin..

24-25-26-27-28-29 adet donemımdı benim 30 bitimi yaptım

işte on gün boyunca yapamıyorum benim adetlerim on gün sürer ama 7 gün işaretleyebiliyorum 7. güne adet bitimi diye yazıyor

kızlar kızlar kimseden ses soluk yok nasıl gidiyor çalışmalar bebiş için adım atan var mı bu ay ben son bir günümü bekliyorum inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar kızlar kimseden ses soluk yok nasıl gidiyor çalışmalar bebiş için adım atan var mı bu ay ben son bir günümü bekliyorum inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

selam canimya.topige gelen giden yok.ben basliyorum bu ay kismetse.:21:ates olcucem yarindan itibaren.sen ne yapdin:49:

yaa bu topik devam etsin ama yaa :43::43:hamile olursam burda paylaşmayı çok istiyorum :49:
benim adetim yarın akşam bitiyo salı günü,regl takvimine göre uygun gün perşembeden itibaren şehir dışında olucam zaten en elverişli günler ziyan olucak :43::43: salı ve çarşamba var elimde onda da tutarsa artık:50::50:

yaa bu topik devam etsin ama yaa :43::43:hamile olursam burda paylaşmayı çok istiyorum :49:
benim adetim yarın akşam bitiyo salı günü,regl takvimine göre uygun gün perşembeden itibaren şehir dışında olucam zaten en elverişli günler ziyan olucak :43::43: salı ve çarşamba var elimde onda da tutarsa artık:50::50:

canim zaten bir kere oluyorsun sperm 3 4 gun yasiyor....zamanini denk getir olur insallah:49::49:

inşallah :nazar:
valla ben ilk bebeğimde bu kadar düşünce stres yapmamıştım sanki ilk defa anne olucam oluruna bırakmak lazım:17::18:
hayırlı haberlerle dönerim inşallah
hayırlı geceler tatlımm:61:

inşallah :nazar:
valla ben ilk bebeğimde bu kadar düşünce stres yapmamıştım sanki ilk defa anne olucam oluruna bırakmak lazım:17::18:
hayırlı haberlerle dönerim inşallah
hayırlı geceler tatlımm:61:

sormayaaaa.bende o kadar heyenliyim ki.sen cok iyi bilirsin.sanki ilk defa.cocuklarimizi yalniz gormek istemiyoruz artik.4 kisilik aile olmaya calisiyoruz.ayyyyyy cok guzel.insallah olur.bu ay canim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm kızlar benımde oğlum 5.5 yaşında bende kardeş konusunda cesaretsiz olamlardanım...çünkü oğlum ilk 1 sene durmadan ağladı desem yeridir..
ve oğlumda hiç istemıyorr.. ben kardeş istemem deyip duruyor..
sanırım ben 2. çocuğu yapamıycam..

Herkese gunaydinlar bende oglumu hic tek cocuk olarak dusunmedim, oglumda istiyor ama babamiz hala hazir degilmis bu gidisle oglum tek cocuk olarak kalacak babasina kalirsa

selam canimya.topige gelen giden yok.ben basliyorum bu ay kismetse.:21:ates olcucem yarindan itibaren.sen ne yapdin:49:
hadi hayırlı olsun kızlar inşallah tez zamanda bebişleriniz gelir bende fazla beklemeyeceğim bikaç ay sonra yanınızdayım topiği sürekli
takip ediyorum zaten ayrılmayalım çünki 2.ye hamile olmak ayrı bişey doğumdan sonrası daha ayrı mevzu burdan birbirimize destek oluruz
slm kızlar benımde oğlum 5.5 yaşında bende kardeş konusunda cesaretsiz olamlardanım...çünkü oğlum ilk 1 sene durmadan ağladı desem yeridir..
ve oğlumda hiç istemıyorr.. ben kardeş istemem deyip duruyor..
sanırım ben 2. çocuğu yapamıycam..

canım oğlun isteyene kadar bekle derim yoksa istemediği halde kardeş gelirse
porblem olur gibi geliyor bana

biz istiyoruz ama bakalım rabbim uygun görüpte vericekmi
herşeyin hayırlısı olsun

biz istiyoruz ama bakalım rabbim uygun görüpte vericekmi
herşeyin hayırlısı olsun

Dogru soyluyorsun birseyi cok istemek de dogru degil ben cok istemekten de korkuorm rabbim hayirsiz asi yada hastalikli bebis verirse diye o yuzden rabbim bizim icin hayirli olani bizden iyi bilir ve eger hakkimizda hayirliysa nasip etsin bize insallah

bizde çalışmalar iyi gidiyorr

2 gün üst üstüne çalıştık :16: :emir_bebek:

Back