inşallah senin de güzel haberlerini alırız korunmayı bıraktık diye söylersin burdan ve bebiş haberini de alırız inş.
hakkında hayırlısı olsun........
Amin insallah allah razi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah senin de güzel haberlerini alırız korunmayı bıraktık diye söylersin burdan ve bebiş haberini de alırız inş.
hakkında hayırlısı olsun........
insallah ogulbali yazdigi gibi.insallah ikna edersin guzelim
benim eşim kilo ver demiyorda maddi açıdan biraz daha bekleyelim diyor sadeceBanada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor
kizlar bu arada yazdigim kuru gunde sabah aksam gunde 2 kere icmemiz lazimmis.ac karina.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-diyorsaniz-hadi-buraya-333.html#post24897850
ben yukarda verdigim topikede katiliyorum.cok iyi kizlar var.......bunuda ordan aldim
kizlar bakin diger topikde ne gordum.burdada paylasmak istedimki sizde gorun.........
1.1​2 SILME KASIGI COREK OTU VE 10 CAY KASIGI TOZ TARCIN 10 yemek KASIGI SAF BAL
2.BU KARISIMDAN HERGUN 1 yemek KASIGI ADETIN 2.GUNU BASLAYIP 12. GUNUNE KADAR SABAH AKŞAM YENIR.COREK OTUNU IYICE CIGNEMELIYIZ.YUMURTALARI BUYUTUP HORMONLARI DUZENLER hamile KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR.
ALINTIDIR
Polikistik over var sende de sogan kuru uygula bende de var ama hamile kalmami engellemedi iki bebegimde bekletmeden geldibenim eşim kilo ver demiyorda maddi açıdan biraz daha bekleyelim diyor sadece
ama artık oda çok istiyor bebek gördüğünde içi gidiyor kızıma geçen akşam soruyor kardeş istermisin diye :))
ben kilo vermek istiyorum adet göremiyorum kist doluymuş yumurtalıklarım doktor kilonunda etkiliyebiceğini söyledi
ilaçla hamile kalabiliyorum ben kızımada öyle kaldım inşallah bu bebişimde hemen gelir bekletmeden :18:
bu kür nasıldı canım bir daha yazarmısın
daha önce okumuştum bunu ama çörek otunun acılığı düşündürdü beni bence öğütülmüş olması daha iyi olur
bütün hali bağırsakları çiziyormuş sabah akşam yenildiğinide düşünürsek
ay bilmiyorum bu ay incir kürü yapmıştım onuda çok methettiler ama bende işe yaramadıı
Polikistik over var sende de sogan kuru uygula bende de var ama hamile kalmami engellemedi iki bebegimde bekletmeden geldi
Esim once kilolarini ver diyordu simdi de sen yatacan oyle hamilelik mi gecer diyor
Oglumda hep kardesiyle ilgli planlar yapiyor kardesm olursa arabasinda gezdiririm parka getirirm kardesim olursa bebeklik oyuncaklarimi ona veririm v.s.
evet canım poliskistik over malesef kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamile kaldım bende
bu sefer de doktor bebek istiyorsan yine ilaçla olucak dedi kısmet nasip artık
eşin oğlunu görmüyormu peki benim arkadaşımda 4. aydan itibaren yattı evet çok zor o tuvalete bile kalkmıyordu
doktora bile ambulansla gidip geliyordu okadar yani şimdi ikinciyi istemiyor
demekki o gücü kendinde göremiyor ama sen istiyormuşsun yanında size yardımcı olucak birileri varmı peki sen yatarken çocuğnla ilgilenecek
filan eşin sanırım hamilelik süreci korkutuyor
evet canım poliskistik over malesef kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamile kaldım bende
bu sefer de doktor bebek istiyorsan yine ilaçla olucak dedi kısmet nasip artık
eşin oğlunu görmüyormu peki benim arkadaşımda 4. aydan itibaren yattı evet çok zor o tuvalete bile kalkmıyordu
doktora bile ambulansla gidip geliyordu okadar yani şimdi ikinciyi istemiyor
demekki o gücü kendinde göremiyor ama sen istiyormuşsun yanında size yardımcı olucak birileri varmı peki sen yatarken çocuğnla ilgilenecek
filan eşin sanırım hamilelik süreci korkutuyor
İnann artik oglm diyor babasina baba bebek alalim bana kardes alalm diye ( ama malesef babamiz ikna olmuyor
Ben her zorlugu goze aldm evde yardimcm var annem ve kizkardesmde istanbulda ayni sehirdeyiz yani
Zaten kendim gectim oglum icin istiyorum ama esime kalirsa tek cocuklu kalacaz gorunen o
Sogan kuru uygulasana kistlere iyi gelir
İnann artik oglm diyor babasina baba bebek alalim bana kardes alalm diye ( ama malesef babamiz ikna olmuyor
Ben her zorlugu goze aldm evde yardimcm var annem ve kizkardesmde istanbulda ayni sehirdeyiz yani
Zaten kendim gectim oglum icin istiyorum ama esime kalirsa tek cocuklu kalacaz gorunen o
allah allah annen kızkardeşin yakınmış evde yardımcıda varmış
ozaman sorun ne oğlunun bukadar istediğinide görüyorsa
senin eşin benimkinde inatçıymış
ben asla ikna olmaz derken adam birden yumuşadı
dua et canım inşallah rabbim eşinin içine bir evlat isteği daha düşürür
ama şuda var herşeyin hayırlısını iste önce hayırlı olucaksa gelsin
çok önemli
onuda düşündümde oda adetin 7.günü başlanıyormuş e ben daha adet olmadım
en son 8 nisanda adet olmuştum bekliyorum öyle ilaçda almak istemedim
adet olmadan başlanabiliyormu ona
onuda düşündümde oda adetin 7.günü başlanıyormuş e ben daha adet olmadım
en son 8 nisanda adet olmuştum bekliyorum öyle ilaçda almak istemedim
adet olmadan başlanabiliyormu ona
insallah ikna olur canimya.ustelik annenler de yaninda.hemde hamilelik sureci ne ki.ondan sonrasisi dusunmesini sagla.kotu seyleri diyil iyi seyleri.her bir insanda turlu turlu hastaliklar var.hic cocuk sahibi olamayan aileler var.eminim onlar diyordur18 ay uzanirim yeterki bebegim olsun.romantik bir ortam yarat ve konus.insallah ise yarar.oglunda canim benim ya.tabii kardes istiyor.benimki daha 1.5 yasinda.yolda cocuk arabasi gordumu ALLAH arkasindan bebee diye kosuyor durdurana ask olsu...evde oyuncak bebeyi var.onu opuyor bebee diyorr,,,,,cocuklarin bir birilerine cok ihtiyaci var