• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Banada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor
benim eşim kilo ver demiyorda maddi açıdan biraz daha bekleyelim diyor sadece
ama artık oda çok istiyor bebek gördüğünde içi gidiyor kızıma geçen akşam soruyor kardeş istermisin diye :))
ben kilo vermek istiyorum adet göremiyorum kist doluymuş yumurtalıklarım doktor kilonunda etkiliyebiceğini söyledi
ilaçla hamile kalabiliyorum ben kızımada öyle kaldım inşallah bu bebişimde hemen gelir bekletmeden :18:
kizlar bu arada yazdigim kuru gunde sabah aksam gunde 2 kere icmemiz lazimmis.ac karina.

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...-diyorsaniz-hadi-buraya-333.html#post24897850

ben yukarda verdigim topikede katiliyorum.cok iyi kizlar var.......:49::49:bunuda ordan aldim:46::46::46:

bu kür nasıldı canım bir daha yazarmısın

kizlar bakin diger topikde ne gordum.burdada paylasmak istedimki sizde gorun.........:34:

1.1​2 SILME KASIGI COREK OTU VE 10 CAY KASIGI TOZ TARCIN 10 yemek KASIGI SAF BAL

2.BU KARISIMDAN HERGUN 1 yemek KASIGI ADETIN 2.GUNU BASLAYIP 12. GUNUNE KADAR SABAH AKŞAM YENIR.COREK OTUNU IYICE CIGNEMELIYIZ.YUMURTALARI BUYUTUP HORMONLARI DUZENLER hamile KALMAYI KOLAYLAŞTIRIR.

ALINTIDIR

beyazbulut canim.kuru istemisdin.kendi mesajimdan alinti yapdim.:54:

daha önce okumuştum bunu ama çörek otunun acılığı düşündürdü beni bence öğütülmüş olması daha iyi olur
bütün hali bağırsakları çiziyormuş sabah akşam yenildiğinide düşünürsek
ay bilmiyorum bu ay incir kürü yapmıştım onuda çok methettiler ama bende işe yaramadıı :ssz::ssz:

benim eşim kilo ver demiyorda maddi açıdan biraz daha bekleyelim diyor sadece
ama artık oda çok istiyor bebek gördüğünde içi gidiyor kızıma geçen akşam soruyor kardeş istermisin diye :))
ben kilo vermek istiyorum adet göremiyorum kist doluymuş yumurtalıklarım doktor kilonunda etkiliyebiceğini söyledi
ilaçla hamile kalabiliyorum ben kızımada öyle kaldım inşallah bu bebişimde hemen gelir bekletmeden :18:

bu kür nasıldı canım bir daha yazarmısın
Polikistik over var sende de sogan kuru uygula bende de var ama hamile kalmami engellemedi iki bebegimde bekletmeden geldi
Esim once kilolarini ver diyordu simdi de sen yatacan oyle hamilelik mi gecer diyor
Oglumda hep kardesiyle ilgli planlar yapiyor kardesm olursa arabasinda gezdiririm parka getirirm kardesim olursa bebeklik oyuncaklarimi ona veririm v.s.

kizlar gunaydin.bu kuru yemege basladim.biraz aci bal da oldugu icin......ama gozumun onune bebisi getirib yedim:1:.kizim onla sohbet ediyor falan....:44:bu kurun bize etki edeceyini dusunuyorum.cunki korundukca yumurtlama azalirmis ve hamile kalmak zaman alirmis.hadi hayirlisi:49::49::49:

daha önce okumuştum bunu ama çörek otunun acılığı düşündürdü beni bence öğütülmüş olması daha iyi olur
bütün hali bağırsakları çiziyormuş sabah akşam yenildiğinide düşünürsek
ay bilmiyorum bu ay incir kürü yapmıştım onuda çok methettiler ama bende işe yaramadıı :ssz::ssz:

canim corek otulari butun halde koyup cignememiz lazimmis........:56::56:

Polikistik over var sende de sogan kuru uygula bende de var ama hamile kalmami engellemedi iki bebegimde bekletmeden geldi
Esim once kilolarini ver diyordu simdi de sen yatacan oyle hamilelik mi gecer diyor
Oglumda hep kardesiyle ilgli planlar yapiyor kardesm olursa arabasinda gezdiririm parka getirirm kardesim olursa bebeklik oyuncaklarimi ona veririm v.s.

evet canım poliskistik over malesef kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamile kaldım bende
bu sefer de doktor bebek istiyorsan yine ilaçla olucak dedi kısmet nasip artık
eşin oğlunu görmüyormu peki benim arkadaşımda 4. aydan itibaren yattı evet çok zor o tuvalete bile kalkmıyordu
doktora bile ambulansla gidip geliyordu okadar yani şimdi ikinciyi istemiyor
demekki o gücü kendinde göremiyor ama sen istiyormuşsun yanında size yardımcı olucak birileri varmı peki sen yatarken çocuğnla ilgilenecek
filan eşin sanırım hamilelik süreci korkutuyor

evet canım poliskistik over malesef kızıma gonophene kullandığım ilk ay hamile kaldım bende
eşin oğlunu görmüyormu peki benim arkadaşımda 4. aydan itibaren yattı evet çok zor o tuvalete bile kalkmıyordu
demekki o gücü kendinde göremiyor ama sen istiyormuşsun yanında size yardımcı olucak birileri varmı peki sen yatarken çocuğnla ilgilenecek

İnann artik oglm diyor babasina baba bebek alalim bana kardes alalm diye :(( ama malesef babamiz ikna olmuyor
Ben her zorlugu goze aldm evde yardimcm var annem ve kizkardesmde istanbulda ayni sehirdeyiz yani
Zaten kendim gectim oglum icin istiyorum ama esime kalirsa tek cocuklu kalacaz gorunen o

Sogan kuru uygulasana kistlere iyi gelir

İnann artik oglm diyor babasina baba bebek alalim bana kardes alalm diye :(( ama malesef babamiz ikna olmuyor
Ben her zorlugu goze aldm evde yardimcm var annem ve kizkardesmde istanbulda ayni sehirdeyiz yani
Zaten kendim gectim oglum icin istiyorum ama esime kalirsa tek cocuklu kalacaz gorunen o

allah allah annen kızkardeşin yakınmış evde yardımcıda varmış
ozaman sorun ne oğlunun bukadar istediğinide görüyorsa
senin eşin benimkinde inatçıymış
ben asla ikna olmaz derken adam birden yumuşadı
dua et canım inşallah rabbim eşinin içine bir evlat isteği daha düşürür
ama şuda var herşeyin hayırlısını iste önce hayırlı olucaksa gelsin
çok önemli

insallah ikna olur canimya.ustelik annenler de yaninda.hemde hamilelik sureci ne ki.ondan sonrasisi dusunmesini sagla.kotu seyleri diyil iyi seyleri.her bir insanda turlu turlu hastaliklar var.hic cocuk sahibi olamayan aileler var.eminim onlar diyordur18 ay uzanirim yeterki bebegim olsun.romantik bir ortam yarat ve konus.insallah ise yarar.oglunda canim benim ya.tabii kardes istiyor.benimki daha 1.5 yasinda.yolda cocuk arabasi gordumu ALLAH arkasindan bebee diye kosuyor durdurana ask olsu...:1:evde oyuncak bebeyi var.onu opuyor bebee diyorr,,,,,cocuklarin bir birilerine cok ihtiyaci var:55::55:

allah allah annen kızkardeşin yakınmış evde yardımcıda varmış
ozaman sorun ne oğlunun bukadar istediğinide görüyorsa
senin eşin benimkinde inatçıymış
ben asla ikna olmaz derken adam birden yumuşadı
dua et canım inşallah rabbim eşinin içine bir evlat isteği daha düşürür
ama şuda var herşeyin hayırlısını iste önce hayırlı olucaksa gelsin
çok önemli

Hep rabbm hayirliysa nasip et diye dua ediyorum zaten cunku cok istemekten bile korkuyorum bu sefer rabbim asi yada hastalikli bir evlat verirse diye o yuzden gorelim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler
Rabbim bizim hakkimizda neyin hayirli neyin hayirsiz oldugunu daha iyi bilir o yuzden rabbm hayirliysa nasip etsin
Hakkimizda hayirliysa rabbim esimin icine evlat istegi bebek istegi dusurur insallah

onuda düşündümde oda adetin 7.günü başlanıyormuş e ben daha adet olmadım
en son 8 nisanda adet olmuştum bekliyorum öyle ilaçda almak istemedim
adet olmadan başlanabiliyormu ona

O adet olamamak ne kadar zordur bilirim ben, ilacla oluyordum ben hep dr a gitsen ya sokturucu verse
Biliyormusun ben ikinci bebegime adet olamadan hamile kaldim ocak subatta adet oldum sonra hic adet olmadim mayista test yaptim hamileymisim ve bir dr a gitmistim academic hospital de prof kadin adet sokturucu verdi iki kutu hamile oldugumu anlamadi ilaci 4 gun kullandm 4. Gun goguslerimdeki hassasiyet nedeniyle test yaptim bir baktim hamileymmm:)) surpriz oldu cikti geld ama yiyecek ekmegi yokms 5.5 aylik hamileyken kaybettik

onuda düşündümde oda adetin 7.günü başlanıyormuş e ben daha adet olmadım
en son 8 nisanda adet olmuştum bekliyorum öyle ilaçda almak istemedim
adet olmadan başlanabiliyormu ona

O adet olamamak ne kadar zordur bilirim ben, ilacla oluyordum ben hep dr a gitsen ya sokturucu verse
Biliyormusun ben ikinci bebegime adet olamadan hamile kaldim ocak subatta adet oldum sonra hic adet olmadim mayista test yaptim hamileymisim ve bir dr a gitmistim academic hospital de prof kadin adet sokturucu verdi iki kutu hamile oldugumu anlamadi ilaci 4 gun kullandm 4. Gun goguslerimdeki hassasiyet nedeniyle test yaptim bir baktim hamileymmm:)) surpriz oldu cikti geld ama yiyecek ekmegi yokms 5.5 aylik hamileyken kaybettik

insallah ikna olur canimya.ustelik annenler de yaninda.hemde hamilelik sureci ne ki.ondan sonrasisi dusunmesini sagla.kotu seyleri diyil iyi seyleri.her bir insanda turlu turlu hastaliklar var.hic cocuk sahibi olamayan aileler var.eminim onlar diyordur18 ay uzanirim yeterki bebegim olsun.romantik bir ortam yarat ve konus.insallah ise yarar.oglunda canim benim ya.tabii kardes istiyor.benimki daha 1.5 yasinda.yolda cocuk arabasi gordumu ALLAH arkasindan bebee diye kosuyor durdurana ask olsu...:1:evde oyuncak bebeyi var.onu opuyor bebee diyorr,,,,,cocuklarin bir birilerine cok ihtiyaci var:55::55:

Amin insallah canim yaa ben her turlu zorlugu goze aliyorumm her turlu zorlugu cekmeye raziyim en cok da oglum icin istiyorum
Rabbm hakkimizda hayirliysa nasip etsin yine de

ooo daha niye korkuyor canım karartsın gözünü artık yardımcın da varmış bence düşündükçe kuruyor insan (ben dahil) gözümüzü karartıp yapmak lazım tek çocuk olmazz ııhh:21::21:

benim de annem ve kayınvalidem yanımda ani altlı üstlü oturuyolar bizim evimizde hemen iki apartman yanlarında oğlum bebekkken gece bi ağlama tutsa bizimkiler maaile bizde oluyolardı okuyup sakinleştiriyolardı hala da işim olsa bırakırım oynatırlar filan ama bir iki seneye annemler karşıya taşınacak kayınvalidemlerde köye gitmeyi düşünüyo herkes yanımdayken ikinciyi aradan çıkartmam lazım
nazlıma dediği gibi çocukların birbirine çok ihtiyacı var ara açılmadan kuşak farkı olmadan birbirlerine arkadaş olmaları lazım :7::7:

Back