- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
-
- Konu Sahibi yosuntuttum
Etmiyor ama. Ben başta terapi önerdim ama bunun cefasi sana sefası başkasına.. Bu saatten sonra maddi bi yardım yapma bari kim olursa olsun.. iyilik yaramıyor demek kiBüyük haksızlık...
Zamaninda ağlıyordu ödeyemiyorum v.s. hep altinlarimi sattim borcunu ödedim.360gram altinimı verdim yeter ki huzurunu olsun,para için kavga etmeyelim,erkeğin cebinde para olmazsa sinirli oluyor para önemsiz dedim hep...
Ama eli düze çıkınca bebek küpesi ile geri döndü...maddiyat bakarsak,aman dur bu kadar derdin icine bide parayı sokmayalim onlar gercekten hibe ettim önemsiz..yeter ki beni mutlu etsin...
Açık açık 2 senedir cinsellik yok, adam banyo yapmıyor, kokuyor, öz bakımını yapmıyor, dişlerini fırçalamıyor demiyor musunuz? Onlar sizin basit şeyleri dert ettiğinizi düşünebilirler. Dışarıdan bakınca herkesin evliliği mükemmel görünüyor. Bu adam eşcinsel de olabilir aseksüel de. Farkındaysanız kullanıyor sizi, elinizde avucunuzdakileri satmış, iki tabak yemek yapıyor diye iyi eş olunmuyor.Aynen işten son iki senedir mutsuzum diyorum...anneme,babama,kaynanama problem var diyorum...yooo biz sizi gayet iyi görüyoruz,siz iyisiniz,oturdugunuz ev güzel,altinda araba var,istedigin yere gidiyosun..v.s.v.s.
İyide ben heryere tek gidiyorum....tek basima sinemaya gidiyorum,kız arkadaslarimla gidiyorum...bu hayat onlara güzel geliyo...
Hepsini söyledim...Açık açık 2 senedir cinsellik yok, adam banyo yapmıyor, kokuyor, öz bakımını yapmıyor, dişlerini fırçalamıyor demiyor musunuz? Onlar sizin basit şeyleri dert ettiğinizi düşünebilirler. Dışarıdan bakınca herkesin evliliği mükemmel görünüyor. Bu adam eşcinsel de olabilir aseksüel de. Farkındaysanız kullanıyor sizi, elinizde avucunuzdakileri satmış, iki tabak yemek yapıyor diye iyi eş olunmuyor.
Yok canim ideal eş derken...Herkes 4. Maddeye değinince neydiki o deyip dönüp baktım tabiki de seks çıktı libidosu tavan yapmış KK hatunları sizi:)). konu sahibi sana gelince ev arkadaşı 1. Madde çıkarılırsa çok idael olur eş olur mu kısmına gelince buralara konu açarak aslında sende cevabı biliyorsun ne yazık ki..
Konuyu silersen ceza yersin yasak çünkü.Sevgili arkafaşlar konuyu silsem size ayıp olur mu? Ben kendimi vok rahatsiz hissettim.inanın sebebini bilmiyorum...huzursuzum...
Ne gibi bir ceza meselaKonuyu silersen ceza yersin yasak çünkü.
0 cinsellik diyor neresi uç değil bununBence karşına al ve yargılamadan konuş kendi hissettiklerini anlat yılların verdiği bir rehavet olabilir çünki ama biz kadınlar nedense suçlayarak konuştuğumuz için erkekler bize gard alıyor yapacakları varsada yapmıyor söylediklerin çokk uç değil düzelmeyecek şeyler değil
Hepsini söyledim...
Babam bana "kizim sana bu yaşta koca lazım değil,sana bizim yaşımızda koca lazim hasta olsan önüne kim corba koyar,bak ben hastalaniyorum da annen olmasa naparım" ...kötüsü gidecek iyisimi gelecek,aklını kullan ,yuvani bozma,işe gir çalış,hayatın bak,zaman cok hizli geçiyor..." dedi...herseyide biliyor...
Sebebi kendinizi suçlu hissettiniz herkes eşinize soylendi iyy miyyy dedi. Ve zorunuza gitti ister istemez bu durum. Ama özellikle burun ve banyo olayı insanda öyle bir tepkiye neden oluyor ister istemez. De bunlar düzeltilebilir siz dediniz mi hiç burnunu karistirman çok kötü yapma vs ne dedi o zaman. Önceki sayfalarda yazDiysaniz kusura bakmayın okuyamadım hepsiniSevgili arkafaşlar konuyu silsem size ayıp olur mu? Ben kendimi vok rahatsiz hissettim.inanın sebebini bilmiyorum...huzursuzum...
Ban yersin bir süre siteye hesabından giremezsin. Buraya yazamazsin yani.Ne gibi bir ceza mesela
Kalsın o zaman napalım...ben anlattığım zaman da böyle huzursuz oluyorum...
Pskiyatr buna şey demisti..."sen eşini seviyosun,düzelmesini çok istiyorsun,icinde birseyler. Bitmemiş,onunla ilgili kötü konuşmak,onun eksikliklerini anlatmak sizi üzüyor,esini kötülemek seni vicdanen rahatsiz ediyor" demişti...
Ama paylaşmayinca da insan patlıyor...
Kalsın o zaman napalım...ben anlattığım zaman da böyle huzursuz oluyorum...
Pskiyatr buna şey demisti..."sen eşini seviyosun,düzelmesini çok istiyorsun,icinde birseyler. Bitmemiş,onunla ilgili kötü konuşmak,onun eksikliklerini anlatmak sizi üzüyor,esini kötülemek seni vicdanen rahatsiz ediyor" demişti...
Ama paylaşmayinca da insan patlıyor...
kendi fikrimce sizin karılık ve kocalık görevleriniz karışmış o saydığıniz olumlu yanlarin olumsuz,olumsuz yanların olumlu olmasını tercih ederdim sahsenbakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın
Banyo konusunda çok titiz olduğum için midem kalktı kokan bi adam herşeyiyle itici gelir zaten burun konusunu açmıyorum orası ayrı fiyasko olumlu yönleri diye saydığınız maddeler ise zaten sorumlulukları ki çocuğu ile bi zahmet ilgilensin yani erkek işleri diye kendimce sınıflandırdığım konular var siZinde öyle konuşmayı denediniz mi siz aktivite bulsanız tadını alınca kendi plan yapar bencebakın şimdi daha ne istiyorsun Allahtan belanı mı istiyorsun diyeceksiniz
daha sonrasını okuyunca nasıl yani lan diyeceksiniz
sonrasında da boşa sen bunu boşa diyeceksiniz
ben olumlu ve olumsuz taraflarını yazayım...sonra kendi duygularımı yazayım sonra da kollarımı kavuşturup yorumları okuyayım
OLUMLU
1.eşim güzel yemek yapar,işten yorgun geldiğimde nöbetten çıktığımda mutlaka önüme sofra kurar,çayımı.kahvaltımı yapar hazırlar.
2.eşim bulaşık yıkar,ütü yapar hiç şikayet etmeden ben istemeden yapar hemde.
3.eşim çocukla ilgilenir oyunlar oynatır vakit geçirir...
4.asla küfür etmez en sinirli anında bile ağzından tek bir olumsuz ,küfürlü,sinirli kelam çıkmaz o hep sakindir.
5.asla kadına kıza bakmaz,hiç kadın arkadaşı olmaz,seksi konuşmalar,videolar,filmler asla izlemez hatta ortak izlediğimiz bir dizide felan öpüşme sahnesi varsa kanalı değiştirir...
6. asla bana karışmaz ne istersem yapar istediğim yere giderim...(bknz.olumsuz 9)
OLUMSUZ
1. pasaklıdır haftada 1 banyo yapar.burnunu karıştırır parmağı ile yere atar
2. asla bir hobisi yoktur.(balıktutma,kitap okuma,arkadaşları ile gezme..v.s.) hiç bir şekilde uyumak dışında yapmaktan hoşalndığı bir şey yoktur.
3. arkadaşı yoktur...HİÇ
4. seks,cinsel istek,dokunma,duygusallık sıfır...yanlış duymadınız 0..hiç...ben unuttum sevişmeyi...11 yıllık eviliym 1 evladım var...benim zorumla meydana geldi.son 2 senedir cinsel hayat hiç yok.ev arkadaşıyız.(eşim 36 ben 33 yaşındayız)
5. beraber market bile yapmayız.ya o eve gelirken alır ya da ben.
6. evin faturaları,tamir edilecek mevzuları ile ilgilenmez hep ben dürterim,tamirlik durumları ben usta çağırır başında ben dururum
7. para harcamaktan ödü kopar,gıda olsun kıyafet olsun sosyal hayat kahve içmek v.s. olsun hiç bir yer bilmez para gitmesinden de korkar,beceremez de...ben zorla götürürüm.markete girdiğinde peynirin ucuzunu,zeytinin ucuzunu alır ,kendi gıdasında bile bir ağız tadı yoktur...
8. sanırım babası için canını verebilir...çocuğunu ve beni babası için çok kez arkasına atmışlığı vardır.
9.asla bana karışmaz istediğim yere giderim,istediğimle görüşürüm,hiç bir şekilde kıskanmaz...
beni sorarsanız...Artık yaşayan bir ölüyüm...işe gidip geliyorum...çocuğumla ilgileniyorum...evin işlerini yapmama gerek kalmıyor ki normalde yapıyorum ama o bu görevleri üstlenince onuda bıraktım...söndüm,bittim,yosun bağladım,nasırlaştım,robotlaştım...hayata küstüm..
çevrem karşımdaki insanlar harika bir kocan var aptalmısın,bir elin yağda bir elin balda,altında araba var sana karışmıyor....ama ayrıntıları bilmedikleri ya da düşünemedikleri için ya da burda yazılanlardan alışık olduğumuz gibi dayak yemediğim,alkol almadığı,karı kız ayağı olmadığı için onlara harika geliyor bu hayat...
ama ben açlıktan geberiyorumiyice içime kapandım,kimse ile görüşmüyorum ailemlede görüşmüyorum...
daha çok ayrıntı var da ..okumazsınız diye üşendim..
eşimin hayatında benim hiç bir söz hakkım yok,dinlemez yani,hele babasına laf ettirmez..
işin maddi boyutlarını dinleseniz oha buna nasıl sessiz kalıyorsun dersiniz en basiti kendi evimizi kiraya verdi,kirasını babası alıyor...
bizde başka bir evde kirada oturuyoruz...
hadi burdak yakın sabahlar olmasın