ideal eş dediğiniz bu mu??

Konu sahibi gitti ama geldiğinde okuyacaktır. Bu adamın çekilecek hiçbir yanı yok. Temizlik, yemek yapıyormuş. Bir zahmet önce kendini temizlesin. Onun yaptığı da yenmez. Zaten bunları da diğer eksikliklerini kapatmak için yapıyordur. Ailesi buna öz bakım becerileri vermemiş mi? Bir insan niye banyo yapmaz, dişlerini fırçalamaz? Ya size söylüyorum ama benim de kardeşim öyle ayni banyo yapar, yakışıklıdır da, giyinir kuşanır ama tırnaklarını kesmez, dişlerini çok nadir fırçalar. Ben söylüyorum tamam yaparım ederim. Anneme kızıyorum sen niye uyarmıyorsun diye. En başta anne verecek o terbiyeyi.

Oyle ama ne bileyim yine de bunu yapmak zorunlulugun yok ku.. bir ogullarini kendi evinde oturuyorlarsa diğerine de bi şekilde destek olmak annesinin babasının görevi.. simdi sen kıradasin kaynin sizi düşünüyor mu kiralarına destek olayım zamanında onlar da bana destek oldu diye.. düşünüp elinden geldiği kadar destek oluyorsa tamam.. ama düşünmüyorsa sende düşünmeseydin ki zorunluluğunda yok. Sonuçta bu adamın anası babası sen değilsin ki.. en fazla ne yapardın.. biz kiraya çıkalım kanımla eşi gelip otursun burda derdin yani.
Kaynim düşünmüyor evet de kayınpederim de para istemiyor,bizim ki illa da alacaksınız sizin borcunuz var,sıkışmayın biz sıkıntı yaşamıyoruz diyor...
Babası "ben sana güvenip almadım oğlum evi senin paran dursun cebinde" diyor.
"Yok baba senin elin rahat olsun al kirayı" diyo...

Karşı tarafta problem yok,bizim ki illa da onlar illa da onlar diyor...ayrıca ben bu maddi konulara takılmıyorum canlar...
Ben manevi boyuttayim...
Maddiye girersen içinde çıkamayız :rolleyes:
Mesela doğum yaptım,tek torun,ilk torun,ilk çocuk...bana hediye alınacağına ben boynumda ki gerdanliği çıkardım verdim hastaneye doğum parası yaptım...

Ben bunlarda değilim...

Konu sahibi gitti ama geldiğinde okuyacaktır. Bu adamın çekilecek hiçbir yanı yok. Temizlik, yemek yapıyormuş. Bir zahmet önce kendini temizlesin. Onun yaptığı da yenmez. Zaten bunları da diğer eksikliklerini kapatmak için yapıyordur. Ailesi buna öz bakım becerileri vermemiş mi? Bir insan niye banyo yapmaz, dişlerini fırçalamaz? Ya size söylüyorum ama benim de kardeşim öyle ayni banyo yapar, yakışıklıdır da, giyinir kuşanır ama tırnaklarını kesmez, dişlerini çok nadir fırçalar. Ben söylüyorum tamam yaparım ederim. Anneme kızıyorum sen niye uyarmıyorsun diye. En başta anne verecek o terbiyeyi.
Ben hep burdayım canim ,herşeyin farkindayim...o böyle görmüş,böyle yetişmiş,ona göre normal olanı bu...

akla ilk gelen 2 durum var, ya hayatında biri var ya da eşcinsel...
iki olasılığıda takip altına aldım..
eşcinsel olamaz diye düşünüyorum çünkü etrafında hiç erkek yok..yani maça gitmez,iş arkadaşlarıyla bir faaliyeti yoktur,balık tutmaya.v.s. yani erkek erkeğe yapılan hiç bir faaliyet de bulunmayan biri..memur kendisi..saatinde işe gider saatinde gelir..hayatında hiç arkadaşı yok.çevresinde babasından başka tek erkek yok.
aldatma konusunda da çok profesyonel değilse hiç bir ip ucu yok,telefonu hep ortada tüm sosyal medya şifreleri bende,dediğim gibi saatinde gelip saatinde gidiyor,izinli olduğu günlerde tüm gün evde uyuyor,zaten beden ve kıyafet temizliği umrunda değil,koltuk altı temizliği etek boyu temizliği sıfırın altında kim bu adamı naapsın :rolleyes:

zaten aldatma konusunda evlendiğimiz günden beri eşim böyle karakter olarak böyle yani düşünün bu gece evlendik ertesi gün yani duvak günü canım sıkıldı beni evde hadi dayımlara gidelim diyip düğünün ertesi günü dayısına oturmaya gittik biz...artık ben 2016 da anlaşmalı boşanma kağıdını hazırlayıp önüne koydum hani hayatında biri olsaydı balıklama atlardı...o yine sessiz kaldı...ben götüme güvenemediğim için askıya aldım...
Eşcinsellikle ilgili yorumunuzu buldum arayıp👏🏻 eşcinsel olması illa bir adamla ilişki içerisinde olmasını gerektirmiyor. Kendi kendine bunu itiraf etmemiş bile olabilir. Çevresinde de eşcinsel bir erkek yoksa bunu asla açığa vuramaz. Çok uzun yıllar cinsel kimliğinin farkına varmayan kadın veya erkekler var çevre baskısı korkuları yüzünden. Ya da dediğiniz gibi hormonal bir durum da olabilir. Sonuçta bu istekleri hormonlar salgılıyor. Ama cidden işiniz zor. Allah size sabır ve çıkış yolu versin. Yalnız kalmaktan da asla korkmayın. Eminim ayaklarınız üzerinde sapasağlam durabilirsiniz. Hayatınızı üzülerek ve düşünerek heba etmeyin. Bu kişisel temizlik olayını sırf iğrenip yakınlaşmamanız için de yapıyor olabilir.

Yok bence ideal eş bu değil.olsa olsa ideal ev arkadaşı olur bu adamdan.o da temizlik vs. için.daha gençsin işinde varmış.gözün kesiyorsa bosan.

Öyle bir tedaviye girmedim...evet ben isterik bir kadinim ama şu an kinin,öfkem daha baskın ondan sepep heralde bedensel ihtiyaçtan çok duygusal ihtiyaç daha ağır basıyor...

Yarı görücü usulü...

Kendisi köylüm ve akrabam...kaynana ve kayinpederim beni çok istemiş önermiş,oda bana haber ucurmuş...bende aile baskisindan kurtulmak icin görüsmeyi kabil ettim.
İlk bulusmada babama yakalandık,2. Bulusmada söz yüzüğü takildi...o dönem sosyal medya whatsapp falan yijtu bulusmamizda yasaktı..8ay içinde evlendirirler.
Anneme durumumu anlattığım da geçen sene "tanimam firsat vermediniz,taniyabilseydim evlenmezdim" dedim...napalım babana karşı gelemezdim dedi.
Düşünün ki işten izin alıp eşya bakmaya gitmistik nişanliyken,babamin kulağına gitmis,eve döndüğümde annemide benide dövdü bana "sen fahişemisin" dedi,nisanlimla eşya bakmaya gittik diye.
Daha sonra zaten aileler ile birlikte gidildi eşya almaya...
Ben eşimi sevdim,istedim,hayallerimi ona yükledim o sahip çıkamadı malesef.

Bunları onun yüzüne de söyledim.sessiz kaldır hic bir şey söylemedi...

Sanırım yanlış anlaşıldım tam emin de değilim ama cinsel anlamda tedavi olması gereken eşiniz. Size cinsel isteğiniz için tedavi olun demek istemedim kesinlikle.

Durumunuza çok üzüldüm. Babanızın baskısı hayatınızı bu hale getirmiş. Annenize de bir şey diyemiyorum onu da sindirmiş demek ki. Bu şekilde bir hayat geçer mi derseniz inşallah geçirmezsiniz. Çünkü bir insanın elini tutmak, sarılmak, arzuyla cinsellik yaşamak, kahve içmek çok güzel şeyler. Belki bunları size verecek bir hayat arkadaşınız olacak ileride. Boşanma durumunuzu düşünün. Nafaka, gelecek para, bölünecek ev, maaşınız her şeyi tartın.

Bence karşına al ve yargılamadan konuş kendi hissettiklerini anlat yılların verdiği bir rehavet olabilir çünki ama biz kadınlar nedense suçlayarak konuştuğumuz için erkekler bize gard alıyor yapacakları varsada yapmıyor söylediklerin çokk uç değil düzelmeyecek şeyler değil

Bana eşcinsel değil de aseksüel gibi geldi eşiniz.
Maddi ve manevi boyutta böyle bir adam çekilir mi ? 🤔

Size sormadan evin kirasını babasına vermesi beni bile sinir etti, mesela siz bunu çok ta önemsemiyorsunuz. Ben büyük ihtimalle ortalığı birbirine katardım, babasının ihtiyacı olmadığı halde ben niye maddi sıkıntı çekiyormuşum.

Evlilikte cinsellik yok, babasına öncelik tanıyor, aile bilincinin farkında değil, bir kere sen eşini düşünmüyorsun senin bir çocuğun var onun geleceğine yatırım yapman lazım.
Size kararlarında danışma gereği duymuyor bir de yetmezmiş gibi pasaklının teki.
Böyle bir ortamda insan mutlu olamaz ki. Bu yaşadığınız şey evlilik değil o kesin, e o zaman aynı evde yaşamanın ne mantığı var ?

Kaynim düşünmüyor evet de kayınpederim de para istemiyor,bizim ki illa da alacaksınız sizin borcunuz var,sıkışmayın biz sıkıntı yaşamıyoruz diyor...

Karşı tarafta problem yok,bizim ki illa da onlar illa da onlar diyor...ayrıca ben bu maddi konulara takılmıyorum canlar...
Ben manevi boyuttayim...
Mesela doğum yaptım,tek torun,ilk torun,ilk çocuk...bana hediye alınacağına ben boynumda ki gerdanliği çıkardım verdim hastaneye doğum parası yaptım...

Ben bunlarda değilim...
Bu adam cimri değil. Cimri insan hiç kimseye vermez, kendisi de harcamaz. Eşin babasına veriyor üstelik adam istemiyor yok diyor eşin ısrar ediyor. Sıra size gelince cimrileşiyor.
Boşanmayı düşündüğünüzü söylediniz mi hiç? Söylediyseniz nasıl bir tepki verdi?
Cinsellik de hijyen de çok önemli evlilikte. Çocuğunuz da büyümüş, sonrasında pişman olmamak için çok iyi düşünüp öyle adım atın. Aileniz destek olur mu bunları falan iyi düşünün.

Bu adam cimri değil. Cimri insan hiç kimseye vermez, kendisi de harcamaz. Eşin babasına veriyor üstelik adam istemiyor yok diyor eşin ısrar ediyor. Sıra size gelince cimrileşiyor.
Boşanmayı düşündüğünüzü söylediniz mi hiç? Söylediyseniz nasıl bir tepki verdi?
Cinsellik de hijyen de çok önemli evlilikte. Çocuğunuz da büyümüş, sonrasında pişman olmamak için çok iyi düşünüp öyle adım atın. Aileniz destek olur mu bunları falan iyi düşünün.
Anlasmali boşanma protokolü hazirladim önüne koydum,baktım okudu tepki vermedi...hic.bir tepki vermeden katladı kagidi kitapliğa kitapların üzerine koydu...üzerine hic konuşmadık...sonra tasınma işi çıktı ben taşınmak gitmem cevremi bırakmam dedim.
Ben giderim o zaman dedi,sonra döndü yeni ev,yeni orta bize iyi helebilir dedi.kabul etmedim kızımı aldim tatil ayağına memlekete gittim,is araştırdım,bulunca geri dönmeyecektim.babamin kulagina gitmiş memlekette babam islerime engel olmuştu,aramış belediyeyi,hastaneyi ona iş imkani sunmayin dönsün evine demiş.
Bu olaylar okurken eşim evi tutmuş eşyayı taşımış...
Mecbur geri döndüm.hic konusmadik dillendirmedik ama buda beni çok hırpaladı...eşim bilmiyordu iş aradigimi orda...babam ögrendi memlekettekilerden...
Ay uzun hikaye işin o kısmı detaylara girip sizi yormak istemem...
Ama bir adım attim geri cekmek zorunda kaldim...
Buraya taşınınca da kadrolu işe girdim saglik bakanliğinda ama maaşım asgari ücret..buna da eşim başvurdu...bana hep sen işsizlikten kafayı bozdun bizim evliligimizde sorun yok diyordu...4 ay oldu ise girelim ama kendisinden hala bir hareket yok..

Şikayetçi oldugum konular devam ediyor ve bunlar ona normal geliyor...anlatamiyorum sanirim :KK43: aslinda kendimi iyi ifade eden birisiyim bulundugum departman halil iliskiler o kadar hastaya lag anlatiyorum kocam anlatamiyorum vesselam :rolleyes:[/QUOTE]

Ben manevi boyuttayim...

Ben bunlarda değilim...
Senin için sorun değilse birşey diyemem tabi ama yine de haksızlık. Neyse..sıkıntı esinde

Ben manevi boyuttayim...

Ben bunlarda değilim...
Ayrıca bu adam bi sana cimri yani.. çekme bence boşver başta terapi dedim ama cefası hep sana bu adamin

Ailesi ile yaşayan birinin,kadın erkek fark etmez,bulaşık yıkaması ütü yapması çocuğu ile ilgilenmesi, küfür etmemesi olumlu özellik değil ki,zaten olması gereken bu. Ayrıca dövmüyor sövmüyor evine bağlı çocuğuna düşkün daha ne sana rahat batıyor diyenler, zamanında dizini kırıp oturmak zorunda kalanlar. Yani mutlu değilsiniz,ruhunuz aç,dövülmüyor olmak ev işlerinde size eşinizin eşlik etmesi size karşı bi lütuf değil ki, insanları anlamak zor, bazı insanlar boşanmayı aklından geçirmek için dayak yemesi, eşinin alkolik filan olması gerekiyor, kıstasları bu, aksi halde bunlar yoksa boşanmak tamamen rahat batması onlar için...

4. madde herşeyi siler süpürür,
Seni söndürür Hayatla bağını keser
İnş kendin için en doğrusuna karar verirsin

Senin için sorun değilse birşey diyemem tabi ama yine de haksızlık. Neyse..sıkıntı esinde
Büyük haksızlık...
Zamaninda ağlıyordu ödeyemiyorum v.s. hep altinlarimi sattim borcunu ödedim.360gram altinimı verdim yeter ki huzurunu olsun,para için kavga etmeyelim,erkeğin cebinde para olmazsa sinirli oluyor para önemsiz dedim hep...
Ama eli düze çıkınca bebek küpesi ile geri döndü...maddiyat bakarsak, :rolleyes: aman dur bu kadar derdin icine bide parayı sokmayalim onlar gercekten hibe ettim önemsiz..yeter ki beni mutlu etsin...

Ideal eş degil ama ideal ev arkadsı olmuş eşiniz size. Uzuldum adiniza kendini kadin gibi hissetmemek kotu bu durum. Umarim cozulur. Bence olumsuz ozelliklerinden en onemlisi cimrilik ve cinsellik olmayisi. Bunlari umarim aşarsiniz.

Ailesi ile yaşayan birinin,kadın erkek fark etmez,bulaşık yıkaması ütü yapması çocuğu ile ilgilenmesi, küfür etmemesi olumlu özellik değil ki,zaten olması gereken bu. Ayrıca dövmüyor sövmüyor evine bağlı çocuğuna düşkün daha ne sana rahat batıyor diyenler, zamanında dizini kırıp oturmak zorunda kalanlar. Yani mutlu değilsiniz,ruhunuz aç,dövülmüyor olmak ev işlerinde size eşinizin eşlik etmesi size karşı bi lütuf değil ki, insanları anlamak zor, bazı insanlar boşanmayı aklından geçirmek için dayak yemesi, eşinin alkolik filan olması gerekiyor, kıstasları bu, aksi halde bunlar yoksa boşanmak tamamen rahat batması onlar için...
Aynen işten son iki senedir mutsuzum diyorum...anneme,babama,kaynanama problem var diyorum...yooo biz sizi gayet iyi görüyoruz,siz iyisiniz,oturdugunuz ev güzel,altinda araba var,istedigin yere gidiyosun..v.s.v.s.
İyide ben heryere tek gidiyorum....tek basima sinemaya gidiyorum,kız arkadaslarimla gidiyorum...bu hayat onlara güzel geliyo...

X