Hürrem mi Mahidevran mı :(

Evet, zaman geçirme konusunda çok haklısınız.
O konuda hatalıyım ne yazıkki.. Şuan içimden hiçbirini görmek gelmiyor.
Hatta yaşadığım şehirden bile uzaklaşmak niyetindeyim, aileme de mahcup oldum
Desteğiniz için teşekkür ederim..

Valla işiniz zor gibi gorunuyor, peki bu son nokta mi oldu? Kendisi bir sey demedi mi, yanlis anladin falan gibi?

Yok açıklamaya çalıştı, ben anlamak istediğim gibi anlıyormuşum vs.
Ne olursa olsun ben yanlış dahi anlasam cümle baştan sona hatalı, ne kadar yanlış anlayabilirim ki?

Sabahtan beri arıyor, mesaj atıyor. Akşam konuşalım yazmış 'Hayır' diye cevap verdim sadece.
Çok üzgünüm

Bence de siz gaçhın ..

tatlım, aynı sıkıntıları bende yaşadım ve halen yaşıyorum. nişanlın ve sen dışarıdan hiç kimsenin sizin yuvanızın huzurunu bozmayacağına inanacak kadar güçlümüsünüz?? çok dik durması lazım. yoksa onlar seni hep eleştirecek hep yönetmeye çalışacaktır. ben o kadar güçlü değilim mesela onlar bişey yaptığı zaman direkmen huzursuz ve mutsuz oluyorum.

Çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun canım

Canim kiyamam yaa, nedense erkekler aile işin içine girince mantikli dusunemiyor, aileleri var ya surekli alttan alttan erkeklere kendini suclu hissettiriyor, bunu eşimde de fark etmiştim, konuşmuştuk. Sanki evlenirken kendimi aileme ihanet ediyormuşum gibi hissettiriyorlar demisti...
Gercekten de alttan alttan bunu hissettiriyor bazi suursuz aileler ve erkekler de ailesine bakin ben sizi evlenip terk etmiyorum gibi bir durumu ispat etmeye calisiyorlar. Benim boyle bir gozlemim oldu...
Konusmayi dusunuyorsan aklindakileri not al, neler soyleyecegini iyice dusun bence. Aile bulunmaz es bulunur ne demek, eş ailen olmuyor mu? Bunlar tipik el kizi biri gider biri gelir sozleri. Konusursan seni ne kadar kirdigini anlat, hemen kabul etmeyedebilirsin aslinda gorusmeyi, biraz dusunsun, ailesi biraz tutuşsun, anasi da ararsa acma bence

benzer mevzuyu ben yaşadım 1 hafta önce evlendik biz ve balayımızda ailesi yüzünden tartıştık.şaka gibi gerçekten.sen istediğin kadar haklı ol.onlar kötü bişey söylediyse şaka yapmışlardır oluyor.sen de gerizekalı olduğun için hep yanlış anlayan oluyorsun.kısacası ailesiyle ilgili pek fazla yorum yapmicaksın.yüzlerine gülceksin ama mesafeli olcaksın çok dayanamıyosan eşin yanında yokken gülerek lafı söyliceksin.şikayet ederlerse de salağa yatıcaksın.aaa yanlış anlamışlar diyeceksin.ben bunu evlendiğimizin ikinci gününde balayımda acı bir şekilde tecrübe ettim.hatta bir hafta öncesinde de bir tartışma yaşamıştık neredeyse evlenmekten vazgeçiyodum.önceki nişanlımla da düğüne bir hafta kala ayrılmıştım.sonra düşündüm taşındım.eşime de son sözümü söyledim.ayrılırsak eğer bu sebepten ötürü ailen değil.başkası değil.üzülen sadece ikimiz olacağız.bir gün onlar olmayacak ve yanında sadece ben kalacağım dedim.kısacası bu mevzu tamamen onların lehine.sen istediğin kadar haklı ol.ayrıca ters düştüğün zaman ailesiyle daha çok kıymete biniyorlar haberin olsun.

tatlım, aynı sıkıntıları bende yaşadım ve halen yaşıyorum. burada eşinin çok dik durması lazım. yoksa onlar seni hep eleştirecek hep yönetmeye çalışacaktır.

Cevabın için teşekkür ediyorum canım,
İşte bu konuda partnerime güvenebilsem keşke

Görümce doğru demiş begenmez o derken.

Cevabın için teşekkür ediyorum canım,
İşte bu konuda partnerime güvenebilsem keşke
yaa gerçekten onada yazık oluyor. ben eşime çok üzülüyorum. ben bişey diyorum onlar bişey diyor adam napacağını şaşırıyor. karakterini ortaya koy ve sevmediğin şeyleri açıkça ifade et. yani kendi kişiliğinden taviz verme kim olursa olsun. ben görümcelerime karşı bu hatayı yaptım hep eşimin hatrı için yumşak davrandım ama olmuyor. inan ki senin onları düşündüğün gibi onlarda seni kardeşimizin eşi kırmayalım diye düşünseler zaten problem çıkmaz

Desteğin için çok teşekkür ederim canım,
Not almayı iyi hatırlattın, yazdım 3 madde. Vallahi billahi aslında hiç kötülük yok içimde, hatta düşünmezdim bile böyle şeyler. Onların yaptıklarına karşı tavır geliştirdim sadece..
Suçluluk psikolojisinde haklısın aslında canım, hatta benimki kendi de söyledi bunlara benzer bişi..

Ayrıldığımızı anneme söyledim ama annem kabul etmiyor. Daha önce hiç böyle bişi olmayınca inandırıcı gelmedi galiba. Barışırsınız filan diyor. Aslında onun annesinin de öğrenmesini ve aynı stresi yaşamalarını çok isterim. Önümüz de bayram. Ne yapacağımı bilmiyorum..

Ben İstanbul dayım eşimin ailesi ise Sivas ta. Eşim her onların yanına gidişimizde ya da telefon görüşmesinde aslan karım gibi ifadeler kullanarak onlara bilinçli bir şekilde ''iyiyiz, seviyorum'' mesajı verir. Ailesi eşime yönelik sürekli ''o bizim birtanecik gelinimiz, diğerleri bir yana senin karın bir yana'' der. Yüzüme de bir şey diyemiyorlar eşimin tavrından dolayı (memnuniyetsizlikleri yüzlerinden okunuyor), sağda solda benim hakkımda atıp tuttukları eşim ve benim kulağıma geliyor ve birlikte gülüyoruz. Ben eşime dönüp: canım onlar senin ailen onları atamazsın ikimizde onlara saygıda kusur etmemeliyiz demekle kalıyorum.
Her ne kadar içten içe onlara çok kızsam da rol yapmak zorundayım. Ben hayatımı birleştirmek için evlilik gibi çok kutsal bir kurumun içindeysem, en güzel çağlarımı eşime adadıysam hiç bir şeyin benim huzurumu, psikolojimi bozmasına izin vermem. Evliliğimin en güzel zamanları zehir oldu. Lütfen bu kişi olur ya da olmaz. Evliliğe adım atacağınız kişi ile mutluluğunuzu daim edecek tavırlar içinde olun. 3. bir kişiden kaynaklı hiç bir duruma tepki göstermeyin. Böyle durumlarda Hürremi oynayın ve o çirkeflikleri lehinize çevirin. Umarım hakkınızda en hayırlısı olur. Tercihleriniz sonucu mutlu olmanız dileğimle

Çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için,
Evet onlar hiçbir zaman o niyetle söylemiş olmuyorlar, hatta şaka yapmış oluyorlar. Anlamayan, kötü anlayan da hep benim. Üstelik bu mevzu sadece 2 kez gündeme geldi, yani zırt pırt şikayet de etmem.

Allahım yuvanı huzurlu kılsın, çok üzüldüm senin adına da.
Tavsiyelerini dikkate alacağım ..

Amiiiin, Rabbim sizin de mutluluğunuzu daim etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…