Hürrem mi Mahidevran mı :(

Canim sen içine siniyor mu sinmiyor mu ona bak. Evlenecek olan sensin.
Ayni apartmanda yasamayi nasil kabul ettin kuzum ya bu tipler her seye karisir, eli dili surekli oglunun uzerinde olur, size pek rahat vermezler ki...
Denge kurabilen kisiler olmadiklari ortada. Mesela seni israrla arayip alisverise cagiriyor kv. İsrar en sevmedigim seydir, ben de dugun gunu gorumcemle tartistim bu israr yuzunden ve bana israr etmeyin boguluyorum dedim. Arayi guzelce soguttum cunku oyle olmasi gerekiyordu. Simdi esime benden çekindigini soyluyor, bak ezemeyecegini anlayabilmiş

yine nişanlı kıza bayram alışverişi ve yine kavga
yahu almayın aldırmayın bu nasıl bir adet sanki muhtaç mısınız 2 gömleğe 1 pantolona

Yooo, benim bayramlık gibi bir beklentim yoktu zaten.
Yapılan emrivakiler rahatsız ediyor beni ..

İşin gucun yerindeymiş bak, nişanlina ayagini denk almazsa seni kaybedecegini hissettir ki akli basina gelsin

Aslında huyu, suyu, merhameti, çalışkanlığı vs. çok takdir ediyorum.
Hayatımda ilk defa bu kadar emin olmuştum birisinden.

Evet, hem onlar denge kuramıyor, hem benimki. Aslında çok iyi niyetli benimki, aileyiz şöyleyiz böyleyiz diye kendini paralar. Ne birşeyler yapmaktan yüksünür onlar için, ne de para harcamaktan.
Ama işte onlar biraz fena ve benimki saf niyetle yaklaşıyor. Sorsan beni çok seviyorlar, yoluma ölürler. Ama birebir ilişkilerde ben herşeyin farkındayım. Sadece güzel oynuyorlar.

Arayı soğutuşunu ne güzel açıklamışsın, ben de yapabilseydim keşke
Affedebilir miyim bilmiyorum ama olur da affedersem tavsiyelerini dikkate alacağım.

Bu arada iyi ki yazmışsın arkadaşım, çok yardımcı oldun teşekkür ediyorum..

Wala bu devirde gelinine bayramlık almak için bu kadar ısrar edeni bulmak zor.
Şaka bi yana yanlışın- ailesiyle kendi arasında bir seçim yapmanı istemen

Çok doğru bir karar vermişsin ve yol yakınken iyi ki öyle birinden kurtulmuşsun. Seni ailesine ezdirirdi muhtemelen. Umarım gönlüne göre daha düzgün birini bulursun. Geçmiş olsun.

Tespitlerin çok çok yerinde canım, teşekkür ederim cevap verdiğin için.
Evet dün soyunma kabinindeyim, görümce gelmiş perdeyi açıyor. Giyiniyorum napıyorsun dedim Şapşal şapsal sırıtıyor.
Nerede duracaklarını hiç bilmiyorlar, müdahele etmeyi kendilerinde hak buluyorlar.

Rabbim hayırlısını versin inşallah, bitmesi hayırlı ise de Rabbim içimden söküp atsın herşeyi..

evet
ee şimdi ne durumdasınız
barıştınız mı
nişanlın ne iş yapıyor

Yok barışmadık cnm, anneme bittiğini söyledim ama hiç ihtimal vermiyor. Barışırsınız filan diyor. Daha önce hiç böyle bişi olmamıştı.
Akşam eve gidesim bile yok Kendimi sokaklara atmak istiyorum..
Mühendis cnm

Mesele alışveriş değildi ki, mesele müdahale ediliyor olmasıydı. Bana emrivaki yapılıyor olmasıydı, yalan söylemeye zorlanıyor olmamdı..
Nişanlımın dolmasını gerektirecek bir tartışmamız olmadı daha önce, 1-2 kez konuştuk sadece.
Bence akşamdan birileri bu konuyu güzel süslemiş ..

Aman aman uzak dur bacım bırak ailesiyle yaşasınn aman aman..

Gerçek hayatta idolünle tanışmayı çok isterdim canım,
Gerçekten bi bizde var bu saçma sapan şeyler. Yok bilmem ne alışveriş, yok şu gerek, yok buraya gitmek lazım vs. vs.
Cevabın için teşekkür ederim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…