Hürrem mi Mahidevran mı :(

Ohho daha olayi tam anlatmadan adam sana yolu göstermiş ne hurremi ne mahidevrani o lafi duyduktan sonra tutup adamin pesine kosuyorsun ya pesssssdsssssss

Valla ne olursan ol yinede sen bu adamla bişiy olma :)resmen sana posta koymuş seçim senin demiş ,bu dan sonra sen tukurduğunu yalarsan kabul etmiş olacaksın olacakları

bu kafayla sizi bıraksa yeni eşde bulamaz kimse onun annesi ve ablalarını çekmez kaprise bak ya.

tek takılan ben miyim bilmiyorum ama aileye hirslanip nisanliya pahali seyler aldirmak nedir . ben kiyamam sevgilime bi yere gidince mumkun oldugunca dikkat ederim . ne demişler gelin ata binmis ya nasip demis . bak birgun sonra ayrilmanin esigine gelmissiniz . daha esiniz olmayan adama bunca sey aldirmam da nedir ? yarin arkanızdan bunlar denilir . pozisyonum iyi çalışıyorum demişsiniz bir de . bana boyle seyler hic hoş gelmiyor .

Bende takildimda artik bisey demiyorum utanmayana ayip yok yoldukca yoluyolar don pirti diye alinmassa evlendikten 5 sene sonra bile kinini gudup hirslaniyorlar alma diye , bu modeller boyle takilmamak lazim

Bende takildimda artik bisey demiyorum utanmayana ayip yok yoldukca yoluyolar don pirti diye alinmassa evlendikten 5 sene sonra bile kinini gudup hirslaniyorlar alma diye , bu modeller boyle takilmamak lazim
valla bende ağzım açık okudum . resmen kısa bir sürede ayrılma noktasina gelinmiş sonu kesin olmayan şeylerde pahalı pahalı ne gorduysem aldım tavrı cok garip geldi bana . maaşı pozisyonu yüksek olmak onemli degil . onemli olan o durumdaki birine uygun davranmak . ben olsam cok ayiplardim hanimefendi kendine yakistirdiysa diyecek bisey yok.

çüş ailesini seven normal bi insan gibi gorunmeye calisan, oyle oldugunu sanan ama inanilmaz 'aile kompleksi'ne sahip, objektif olamayan guven vermeyen erkek modeli.. hangi taktigi denersen dene, yine kotu sen olursun..kv-gorumce entrikalari ve arkada durmayan eş; bosanma sebebim.. evlenmeden gormen iyi olmus..

susulacak sey var, tahammul edilmeyecek sey var.. iyi niyetli olmak, yeri geldimi alttan almak guzeldir ama senin fedakarligini iyiligini- ailesinin yaptiklarini gormuyorsa sadece kotu oldugunla kalirsin..

Tamamen haklisiniz. Bi de es bulmak kolay diyor beyefendi hakli gibi.. susunca eziliyor insan. Alttan alttan ama kibarca laf soyleyin tabiki. Gorumceniz de iyice saçmalamis o telefon konuşmalarında

Ana kuzusu erkekle bi onur gecmez ya çünkü 2 kisi degil en az 3 4 kişilik olacak evliliğiniz omur boyu.

ohaa bu ne böyle adam kısaca benim ailem önceliğim sen her zaman onlara uyacaksın
benim için ikinci plandasın beni kabul edersen böyle yoksa senden çok var demiş
sen bu adama mahidevran Hürrem değil kösem olsan kurtaramazsın

ayrıca yine konu sahibine yüklenilmiş pahalı eşya aldırma kısmında ama kız kendi istememiş illa bana alın diye onlar ısrar etmiş

Evet, muhtemelen evlere şenlik görümcem akşam eve gittiklerinde günlük dolduruşunu yapmış.
Bu kıyasın pat diye patlaması bana da bunu düşündürdü
Cevabınız için teşekkür ederim..
Suçlu görümce dgil nisanlin. Dolmasaymis.başkalarını suçlamak daha kolay.ayrıca sizde karşı tarafı çok onemsemiyor fazla rahat davraniyor küçük goruyor çok eleştiriyor gibisiniz. Hep yerici betimlemeler var kisilerle ilgili kariyerim var okudum benim gibi kız falan yazmışsınız ya yukarıda bi msjda. Birde canım gitmek istemedi sonra gittim en pahalı mağazalara girdim çıktım aldım nişanlım ödedi gibi cümleler çok masum olmadiginizi gösteriyor. O diziyi izlemedim bilmiyorum arkadaşlar söylesin masum gibi görünüp asıl tehlikeli karakter hangisi hurremmi mahidevranmi?

Bi de kendi annem olsa yine müdahale ettirmezdim bu kadar, kendi anneme bazen gösteremediğim toloreyi eş adayımın annesine göstermek zorunda mıyım?
Evet kendi annenizle konuştuğunuz gibi kayınvalidenizle konuşmamalısınız, o da size kızıyla konuştuğu gibi konuşmamalı. Yeri geliyor anne kız tartışıp kavga edebiliyor ama sonra bal şeker olup birbirlerine kin duymadan devam ediyorlar ilişkilerine ancak, kayınvalide ve gelin için bu böyle kinsiz bitmez. O nedenle daha alttan almalıyız mümkün mertebe yüz göz olmamalıyız. Aynı şekilde o da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…