Hürrem mi Mahidevran mı :(

hayırlısı olsun canım ya ne deyim
gelişmeleri yaz mutlaka

Çok çaresiz hissediyorum

rica ederim canım.Allah sabır versin hepimize.nişanlının söylediklerini de çok kafana takma.papağan gibi ailelerinin öğretilerini tekrarlıyor erkekler.evlendiğiniz zaman değişir.eşin de kolay bulunmadığını anlar zamanla.kendini dolduruşa getirme sakın.insan düşündükçe kuruyor çünkü.ayrılmaya kalkarsan üzülen,mutsuz olan sen olcaksın onlar değil bunu unutma.aslında onlara verilecek en güzel cevap eşinin seninle mutlu olduğunu görmeleri ve onun için vazgeçilmez olman.bu da zamanla olacak birşey.

Canım, teşekkür ederim çok iyi taktik

Çok doğru bir karar vermişsin ve yol yakınken iyi ki öyle birinden kurtulmuşsun. Seni ailesine ezdirirdi muhtemelen. Umarım gönlüne göre daha düzgün birini bulursun. Geçmiş olsun.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim cnm,

Yav 3 cocukla ortada mi kaldin ne caresizligi? Her mesajinda iyi isim egitim var hih kim bunlar diyosun ama ozguvenin zayif

Aslında aileme kıyamıyorum, elimi kolumu onlar bağlıyor. En büyük üzüntüyü ve endişeyi onlar için yaşıyorum.
Babam yeni kalp sıpazmı geçirdi, ve benden 10 saat uzakta yaşıyorlar. Kalbinde 2 tane tıkalı damar var.
Ben gidip durumu izah etsem bile sonrasında düşünüp hastalanmasından korkuyorum.
Nitekim küçük bir yerde yaşıyorlar ve ne yazıkki bizim oralarda nişan dahi atsan boşanmış muamelesi görüyorsun
Ailem de haliyle bizim gibi düşünebilen insanlar değil

Rabbim gönlünüze ferahlık versin. Ben asla unutamazdım bu cümleyi. Siz de gerekeni yapmışsınız zaten, eğer evlenmek istiyorsanız esaslı bir ders vermelisiniz, büyük adım ondan gelmeli, sessizliğinizi koruyun.

Çok teşekkür ederim,
Cümlemize inşallah.

Valla canim sen dort duvar arasinda kavga dovus cehennem hayati yasarken anan baban keyfine bakacak sen kendini dusun. Icerigini sildigin eski konunu okudum her konusmanizi gidip annesine kardeslerine anlatiyomus. Aile surekli sana hesap sorma isine karisma halinde. Bu ana kuzusu ve ailesiyle ayni binada ohooo neler olur neler. Ki adam bana es cok diyor. Bosamaya bile calisir bu seni sorunlar olunca

Direkt yuzugu ver eline demiyorum ama nisanlina sen ailenle benim aramda denge kurmayi beceremiyosun evlenince ilk yillar daha uzak yerde kiraya cikalim evliligimiz oturunca geceriz aile binasina falan gibi bi teklif yap kabul etmezse yoluna bak. Senin ciddi sorumlarin var birak simdi hurrem mahidevran hikayelerini

kaç yaşında b adam iyi görmüyorum bu davranışların sonunu

Asla böyle biriyle devam etmezdim ben. Ne demek eş çok bulunur. İnsan; gerçekten böyle bir tercih söz konusu bile olsa, ailemden vazgeçemem ama seni de çok seviyorum senden de vazgeçemem der. Adam ne kadar kolay gözden çıkarıyor sizi. Üstelik aynı apartman da oturacaksınız. Bir anahtar da onlarda olur zırt pırt dalarlar içeri. Bu söylediğim de olacaklar arasın da en basiti olacak. Eğer geri dönerseniz ki içimden bir ses öyle olacak diyor hiç iyi bir evlilik olmayacak bu. Nişanlınızın yaptığını yapın ve kendinizi önemseyin

önceki konularınızı okudum da kafam karıştı. daha önce vicdan azabı çekmeli miyim die bir konu açmışsınız. orada ayrıldım dediğiniz kişi mi bu nişanlım dediğiniz kişi ? eğer öle ise kesinlikle uzak durun derim

Canim rica ederim, bir faydam olduysa ne mutlu ama niye banlandin simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…