Hürrem mi Mahidevran mı :(

Nasıl giyinileceğini bilecek kültüre sahipsiniz de, biraz da cümbür cemaat aynı apartmanda yaşanmayacağını bilecek bir kültür gerekiyor.

Anne ve kızkardeslere bu kadar aşırı düşkün erkeklerden ne hayır gelir? Kendi babamdan biliyorum anneciğimin ömrü çürüdü...

Nasıl giyinileceğini bilecek kültüre sahipsiniz de, biraz da cümbür cemaat aynı apartmanda yaşanmayacağını bilecek bir kültür gerekiyor.

Benim ailem de cümbür cemaat aynı yerde yaşıyor ama kimse kimsenin özel hayatına müdahale etmiyor.
Demekki bu yine kültür meselesi, mekan meselesi değil.

Teşekkürler ..

kaynanam bi gün bana Hürrem gibisin hahaha ) dedi bende evettt dikkatli ol ozaman dedim )))) yüz ifadesi değişti bu seferde ben hahahahahah )))

Hahahaha, gerçekten çok yerinde bir cevap olmuş

Anne ve kızkardeslere bu kadar aşırı düşkün erkeklerden ne hayır gelir? Kendi babamdan biliyorum anneciğimin ömrü çürüdü...

İnşallah sabrının sonu selamet olur arkadaşım ..

Evli degilim, disardan konusmak belki kolaydir bilemiyorum amaaa..
Anneme gosteremeyecegim toleransi bile bir baska kadina gostermekk.. yapamam..
Sirf esimin anasi diye (adi ustunde benim degil esimin) daha fazla tolere etmekk ıı ıhh olmazz..

O lafi soyleyen nisanlinin sevgisinden de ben suphe ederim..
"Bana kari cok" demeye getirmis resmen.
Bu adamin yontulacak tarafi varsa, durmayin tahta oynayin,
ama o dedigi lafi 20 yil evlilikten sonra bile unutamicaksiniz..

Bu arada ben olsaydim o alisverise gitmezdim..
Kv nin egosunu cok sisiriyorsunuz.. yapmayin oyle..
Gidemem yorgunum dediyseniz, o gidemem demektir..
İftar yemegindeymissiniz hatta, musait degilim kusura bakmayin kapatmak zorundayim gelemeyecegim malesef diyip olayi bitirecektiniz.

Baslıga cevap verıyorum
hurrem olman ıcın karsındakı herıfınde suluman gıbı aptal olması gerekıyor.

neden ıkısınden bırı olacaksın ki kendin olamıyormusun

benm de eşim tek oğlan!. Hatta bende de sizdekinin aynısı gibi bir görümce var. Ailenin akıl küpü maşallah, bişey yapılmadan önce hep ona sorulur. Eşim için de ablasının ne dediği çok çok önemlidir. Hatta eşim ablasına karşıt bir düşüncesini söylerken sesi titriyo o derece etkili üzerlerinde. Nefret ediyorum kendisinden. Ama hiç belli etmiyorum o A diyosa ben B diyorum. Hep tersine hareket ediyorum.

Ancak bi olay olmuştu, onda eşim eğer sana bişey diyecek olurlarsa siz bilirsiniz beni bi daha ne arayın ne sorun diycem demişti. Yapabilir mi yapamaz mı bilmiyorum mma bunu söylemesi beni mutlu etmişti.

Bence nişanlınız çok büyük hata etmiş, hemen başka bir eş bulma yollarını aklına getirebiliyor. Onlar ailesiyse siz de ömrünü beraber geçirmek için adım attığı kişisiniz. Henüz nişanlısınız bir çok şeyi değiştirmek de sizin elinizde. Hürremi Mahidevranı bilmem ama eşinizi kendi yanınıza çekmeye çalışın, tabi bu olaydan sonra nişanlınızın burnunu biraz sürttükten sonra. Yaptığı hatanın bedelini ödemeli :)

yaa ne var kadın heveslenmiş bayramlık alalım demiş.nolmuş sizi çağırmışlarsa tamam diyelim yorgunsunuz yarın dinlenir geçer.sizinle vakit geçirmek istemiş olamazlarmı .
bana biraz yaptıklarınız şımarıklık burnu büyüklük geldi. gibi geldi.
görümceniz cahil siz iyi bi şirkette iyi bi konumdasınız allı pullu morlu şeyleri sevmezsinizzz

Cevabınız için teşekkür ediyorum,
O laf çok ağır oldu zaten, sanırım artık yontacak gücüm de yok.
Aslında bunları her zaman düşünürüz ama işte bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor..

Sadece bana mı tuhaf geldi acaba.. Hayret doğrusu, bayramlık almadı diye sitem edilirdi eskiden. Şimdi kayınvalide bayramlık alalım diyor gelin naz ediyor. bana göre olayı restleşme konumuna sokan siz olmuşsunuz. Erkeklere "annen şöyle, ablan böyle" denmez ki :) Hem zaten siz bir yorum yaptığınızda mutlaka yanlış anlamışsınızdır. Onun annesi bir melektir. Restleşmek yerine tatlı tatlı "ben alınıyorum, kırılıyorum, üzlüyorum" deseniz, nişanlınızın içi erir. Hem ayrıca giyim konusunda zevkin uyuşmasının ne önemi var ya.. Biraz şöyle mi böyle mi ehe ühe dersin istemediğin bir şeyi almazsın. Ben mi çok saf iyiniyetliyim acaba. Görümcem, ben hamileyken bir hamile bluzu almıştı, pek de beğenmediğim halde sırf o görsün diye bir araya geldiğimizde bir kaç kere giydim. Ölmedim yani.. Düşünmüş almış kadın. gönül yapmak, gönül kırmaktan çok daha kolay aslında..

Sultan Süleymana bile kalmadı dünya ama mahi hepsini gömdü....ne hatçe kaldı ne şahuban

Mahi den yana kullanıyorum oyumu

ben bazen acıyorum oğlan annelerine. bayram öncesi ilgilenmiş bişeyler yapmak istiyor. suç oluyor. oğluyla vakit geçiriyor suç oluyor.almasa yine suç.gidip inadına gıcıklığına pahalı şeyler almanız falan çok cocuksu geldi.hee cümbür cemaat alışveriş yapmayı sevmiyosanız biraz dolaşır sınra alıcam dersiniz.
gelinlere oğluyla vakit geçirecek anneler ne kadar çok batıyor anlamıyorum inşallah sizde anne olursunuz insan öyle emekler veriyor ki evladına tabiki biyerde annenin sözü dinlenecek annenin yanında olunacak.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ediyorum,
Tabi olay döngüsünün öncesini bilmediğiniz için yazdıklarınız kendinizce haklı.
Şöyle örnek vereyim. Nişan alışverişine görümcem 'Ben de gelicem' dedi. Nişanlım da ben de ses çıkarmadık.
Neyse en baştan bu yana ben zarif bir tuvalet giymek istediğimi söylediysem de burun büke büke en sonunda kabarık pembe bir nişanlık almak zorunda kaldım. Ki o zaman kırmak istemediğim için istemeye istemeye giydim. Neymiş efendim biraz geline benzemeliymişim. Üstelik o benim nişanım ve belki tek olacak. Tabi burada hatalıydım, fazla tevazu ve iyi niyet de zarar verebiliyor.

Bundan iki gün önce de yine biz nişanlımla alışverişe çıktık, görümce namzetleri de tüm gece bişi almadan mı geldiniz diye şaşırdı. Zaten zevksiz olduğum da ortada, ee kendileri müdahale ettiler. Ayrıca kv min heves etmesi anormal değil, anormal olan görümcemin kuklası olarak hareket ediyor olması.

Haklısınız biraz burnu büyük ve şımarığım ..

kösem hürrem mahidevranı bilmem NİŞANI AT DERİM. NEDEN Mİ? BEN EVLENDİM VE BOŞANMAK İÇİN GÜÇ ARIYORUM KENDİMDE O KADAR NET CANIM. ŞİMDİDEN SEÇİMİ YAPMIŞ KOCA ÇOK BULUNUR HEMDE OLGUN ADAM ÇOK BULUNUR AMA ÖMRÜN GİDERSE GELMEZ. O GÖRÜMCELER MAHVEDER SENİ TERCİH SENİN.

Çok şekersiniz :) Cevabınız için teşekkür ediyorum ..

Benim ailem de cümbür cemaat aynı yerde yaşıyor ama kimse kimsenin özel hayatına müdahale etmiyor.
Demekki bu yine kültür meselesi, mekan meselesi değil.

Teşekkürler ..
Hem kültür, hem de mekan meselesi. 2. sayfada yazdığınız mesaja göre bu dediğiniz pek de doğru sayılmaz. Ailenin özel hayatınızda etkisi dolaylı olarak var. Bu kişiyle %90 evleneceksiniz. Konu başlığın da popi dizi karakterleri olması sebebiyle biraz gevşemiş. Ben gaçhayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…