Hürrem mi Mahidevran mı :(

Kimse olmaniza gerek yok bosverin bunlari isyerinizdeki konumunuzu bilemem ama iliskinizdeki konumunuz yerle bir.. adam size isine gelmiyorsa su taraftan git demis yani yolu gostermis..
Yani bunu hazmedip evlenirseniz vay ki ne vay...

Kv bayramlık alsa dert almasa dert
Biz gelinlerede yaranılmıyor arkadaş
Hemde gidip en pahalı markalardan almışsınuz ses wtmemişler işte
Ama nişanlın ailemi seçerim dmişse ki çoğu erkepin diyeceği gibi bu durumda oturup konuşulaca birşey kalmamış demektir

Bence kösem ol

Hürrem ve mahidevran birbirleriyle mücadele edip her ikiside zarar gördü oysa kösem direk tahta oynadi

YAaaa Bugünki favori yorumumda bu oldu
Konu sahibesi sana gelince,anamda anam gardaşımda gardaşım bacımda bacım diyen adamdan hayır gelmez.Pahalı mağazalara girip kitlemende hoşuma gitti ne yalan söyliyim.Bende olsam aynısını ederdim.İpekyoldan Michael Kors'tan çıkan şerefsizdir.Neyse onun dışında,ben üzülmemen gerektiğini düşünüyorum.Gerçi son yorumları okumadım cumadan buyana belkide değişmiştir bazı şeyler.Ama sizin için ''kolay bulunur'' diyebilen bir adamı siz ''zor bullurum'' diye düşünürseniz, sonsuza kadar loser olacak kalacaksınız demektir.Yerinizde olsam koşarak uzaklaşırdım.

Bende takildimda artik bisey demiyorum utanmayana ayip yok yoldukca yoluyolar don pirti diye alinmassa evlendikten 5 sene sonra bile kinini gudup hirslaniyorlar alma diye , bu modeller boyle takilmamak lazim

Evet tek takılan siz üçünüzsünüz,
Sırf ağzım var diye konuşmak için konuma gelen arkadaşlar. Güzelce okusaydınız orada meselenin alışveriş yaptırılmak olmadığını anlardınız.

Evet bu modeller de böylemiş gördük
Ayıpladığınızı taaa buradan hissettim inanın

Ey Allahım yaa, bi de ego tatmin etmek için gelip yazanlar var. Git kardeşim, cevap vermek zorunda değilsin konuma..

Evet burda dikkat cekince ego yapinca para veriyolar bize gercem isimlerimiz bile yok hayirdir isinize gelmeyince nasil dgündenermeyin oluyo . Simdi karsiyi el
birincisi ne niyetle yaparsaniz yapin onlar alindi mi alindi para cikti mi cikti
Siz o konuma dustunuz mu dustunuz gerisi onemli degil . Yarin birgun sorarlarsa niye aldirdin diye niyet o degildi dersiniz bakalim yaptiginizi topluyor mu ? Ikincisi ego ve dikkat cekmek olsa amac burdan para almiyoruz gercek ismimiz bile yok ne diye yapalim simdi karsi tarafi suclasak bizden ballisi olmazdi . Ucuncusu de hanimefendi konunuza iyi yada kotu yorum yapmak hakkimiz sonucta hakaret boyutuna inmedikce elestirmek hakkina sahibiz madem duymak istemiyorsunuz sadece beni poh pohlayanlar yazsin derseniz merak etmeyin okur cikariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…