Hürrem mi Mahidevran mı :(

Fairy Tale

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
786
169
Evet, yine sildim şekerim
Hadi alalım ispiyoncu arkadaşlardan nur topu gibi Kib'leri

Son düzenleme:
nişanlınızı seçim yapmak zorunda bıraktıysanız verdiği cevap çok anormal değil,ama düzgünce izah ettiyseniz evet biraz saçmalamış ,

Sonuç ortada olduğuna göre sen söyle hangisi

ama bence daha büyük oyna Kösem ol arkadaşın dediği gibi :)

nişanlınızı seçim yapmak zorunda bıraktıysanız verdiği cevap çok anormal değil,ama düzgünce izah ettiyseniz evet biraz saçmalamış ,

Aslında annesi yada ablalarını konuşma boyunca hiç anmadım. Sadece birşeylerden rahatsız olduğumu ve nişanlımla paylaşmak istediğimi söyledim. Zaten o direkt kıyasa girince ayrıca bir şoke oldum..

Cevabınız için teşekkürler ..

Sonuç ortada olduğuna göre sen söyle hangisi

ama bence daha büyük oyna Kösem ol arkadaşın dediği gibi :)

Pozitifi oyna diyorsunuz yani :)
Ama işte biz zamane kızları sabredimiyoruz öyle eskiler gibi. Yani okumuşsun, paranı kazanıyorsun. Kimseye tenezzül etmiyorsun. Sırf eşinin ailesi diye hatalı olduklarında susmak mı çözüm ..

Şu durumda hürrem olmanı tavsiye ederim mahidevran anlatmaya çalıştığından hırsından kaybetti canım bendede görümce var 3 tane biliyorum bu durumları

Mahidevran olmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin yoksa hayatınız boyunca mutsuz olursunuz..
Etkileyecek başka birşey söylemek istemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun..

Cevabınız için teşekkür ediyorum,
Aslında etkilememek için söylemediklerinizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama işte bazen o kadar cesur olamıyorum.
Hep bir umut ne yazıkki, 8 yıldır koskoca şehirde bir başımayım. İlk defa birini ailemin önüne çıkardım, onların yaşadığı yerde nişan atmak dul olmak gibi birşey. Bilmiyorum kafam çok karışık ama şuan gercekten araftayım ..

Adamin ailesini resmen kucumsuyorsunuz. Sizi düsünmüs kv. Bayramlik hediye almak istemis. Ama siz giyim zevklerini kucumsuyorsunuz. Asagilamissiniz. Sevindim onlarin adına. Insallah mutevazı iyi niyetli bir gelinleri olur.

Tabi tek taraflı dinleyince ve olaylara şahit olmayınca yorumunuz normal karşılıyorum.
Cevabınız için teşekkürler ..

O zaman akışına bırakın.
Şahsi fikrim adımı onun atmasını bekleyin..

Çok cahilce bir " dolduruş" lafı etmiş. Sonra çok pişman olur. Hiçbir erkek kendi aklıyla böyle bi laf etmez. Ya anne ya eş onu benim gibisini bulamazsın ben şöyleyim böyleyim sana şunu yaptım bu hakkım var demediği sürece anne ile eş arasında kendi kendine kıyas bile yapmaz, yapamaz

"Annem veya ablalarımdan rahatsızsan, kusura bakma. Bi tercih yapmam gerekirse onları seçerim. Aile bulmak zor, eş bulmak kolay."
Tarihe gömülmüş dalavereci hiçbir kadın olma. Kendin ol. Nasıl mutlu olacaksan öyle ol. Yalnız atacağın her adım öncesi nişanlının yukarıdaki cümlelerini hatırla. Sevdiği kadından vazgeçmek, yerine hemen yenisini bulmak bu kadar kolay olmamalı bence.

Çok haklısınız,
Cevabınız için teşekkür ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…