canım 10 geçtiyse büyük ihtimal :CüvCüv:hamilesin tatlım hayırlısı olsun bence eczaneden bi test daha al ve hemen yap sonucu yaz canım bekliyorumm inşallah hamilesindir hadi bakalımyerimseniben
üzülme canımm herşey allahtan inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın ve mutlu haberlerini alırız bana da herkes soruyo daha bebek yok mu diye içten içe üzülüyorum ama insan olmuyo diye söyleyemiyo işte henüz düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum napalım allah vermedikten sonra yapcak bişi yok:sm_confused:
saolun kızlarr keşke moralim düzelebilse...sanmıyorum hala salak gibi adet günümü beklerim ben gene
üzülme canımm herşey allahtan inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın ve mutlu haberlerini alırız bana da herkes soruyo daha bebek yok mu diye içten içe üzülüyorum ama insan olmuyo diye söyleyemiyo işte henüz düşünmüyorum deyip geçiştiriyorum napalım allah vermedikten sonra yapcak bişi yok:sm_confused:
Kızlar dün test yaptım sonuç pozitif ilk denememizdi adet günüm 16 temmuzdu bir kaç gün önceden sabah bulantılarım başladı ama yinede ben çok hiç beklemiyodum ne bileyim hemen ilk birliktelikte tutmaz diye düşünüyodum neyse allah gönlüme göre verdi...allah sizlerede nasip etsin inşaallah bozmayın moralinizi bir süre pc de yokum kızlar döndüğümde görüşürüz
kızlarr adetime son 11 gün kaldı merakla bekliycem inşallah tutmuştur ya:kedi: şimdiden hayırlısı neyse o olsun:teytey:
bende seninle beraber bekliyorummm 28 temmuzu o tarih diyorum çünkü son 2aydır hep 28 mayıs 28 haziranda oldum :)):lepi:
anladığım kadarıyla bebeği istemiyorsun hayırlısı olsun
bu topikte sanırım kimseye yorum yazılmıyor kaç gündür yorum yazdım kimse kaile bile almamış
kişiye göre demekki kaydirigubbakcemile2
yok canım farketmemişlerdir.bu arada regl oldunmu?[/QUOTE
hayır canım daha olmadım belim çok ağırıyor şuan:1hug:
Kızlar benimde enson adet 23 haziran 28 günde bir oluyorum
temmuz 20 de olmam gerekliydi dün olmadım
bugün hala gelen yok
gebelik testi yapmak için kaçgün geçmesi gerek bide sabah ilk idrarlamı yapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?