• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 eylül-ekimde Tüp bebeğe başlayacaklar burada toplanalım

tşk ederim cnm valla ne diyeyim az para ödemedik şu an merkeze olan güvenimde şüpheler oluştu çünkü paranın büyük kısmını toplamadan sonra verdik yani bir nevi tutmayacağı belliymiş orda bıraksaydı keşke yani toplamadan sonra bana kimse kalitesizlikten söz etmedi negatiften sonra konuşuluyor ne diyeyim bile bile insanların duygularıyla oynuyorlarsa Allah a havale ediyorum ama kısmette olsaydı olurdu da diyorum off kafa çorba gibi..

tşk ederim cnm valla ne diyeyim az para ödemedik şu an merkeze olan güvenimde şüpheler oluştu çünkü paranın büyük kısmını toplamadan sonra verdik yani bir nevi tutmayacağı belliymiş orda bıraksaydı keşke yani toplamadan sonra bana kimse kalitesizlikten söz etmedi negatiften sonra konuşuluyor ne diyeyim bile bile insanların duygularıyla oynuyorlarsa Allah a havale ediyorum ama kısmette olsaydı olurdu da diyorum off kafa çorba gibi..

ahh canım ahh şuan seni çok çok iyi anlıyorum. Bence kendini biraz toparla ve kararını sağlam kafayla ver. Benim çok yakın bi arkadaşım 3 defa tüp denedi sonunda doktor artık gelme sen asla çocuk sahibi olamazsın demişti. Ve doktordan geldiği ay kendiliğinden hamile kaldı şimdi nurtopu gibi bir oğlu var ve 40 yaşında anne oldu. Üstelik sorun kocasının sperm sayısı çok azdı. Yan vakti geldi ve oldu. Benim 1. Deneme negatif 2. Deneme tedavi iptal 3. Deneme kimyasal gebelik ve 4. Denemede hamile kaldım şimdide elim yüreğimin üstünde bebeğime bişey olcak diye vallahi sevinemiyorum bile. Yaşın gençse biraz bekle derim acele etme bencce ayy ne biliyim içime doğdu kendiliğinden olacak heralde. Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşaallah canı gönülden dua ediyorum sana.

Çok sağol 24 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim fakat doğal yoldan hamile kalma şansım yok sanırım çünkü yumurtlama hormonlarım sıfır yani yumurta varda büyütüp çatlatacak hormon yok ama sadece iğne ile yumurta takibi ile gebelik sağlanabiliyor önümüzde ki adet döneminde iğnelere başlycz inş tüp bebeğe gerek kalmaz zaten dr şart koşmadı tüp bebeği benim aceleciliğim sabırım ben çok istemiştim aşılama bile denemedim ama yılmak yok iğnelere devam edicem tüp bebektrn önce sadece üç ay denedim iğneyle ilk ikide çok çoğaldı yumurtalar iptal üçüncüdede tek yumurta oluştu ama olmadı sonra hemen tüp bebek denedik aslında tedavide çok yol almamıştım ama bekleyerek ihmalkar davrandım inş Allah tüm hamilelere olmayanlara sanada inş sağlıklı salih evlatlar nasip etsin dua ile..

Kızlar yarın kürtaj günüm ve ben çok üzgünüm :43:

canım benimmm...:5::5::5: üzülme diyecegim ama elde degil bilirim.. bnde bebegimi kaybettiğimde boşluga düştüm üzüldüm agladım..bebek büyügüdnde sorunlu olsaydı o zman gerçkten çaresiz olucaktık :43::43: allahım kimseyi o durumlara düşürmesin.. her ser de bi hayır vardır derler inş. tedaviye gerek kalmadan süpriz gebeliğin olur.. boy boy yavruların olur inşalah.. Bunu bir sınav olarak kabul et eşinle birlikte güçlü olmaya çalış hakkında ne hayırlısıysa o olsun güzelim...

Çok sağol 24 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim fakat doğal yoldan hamile kalma şansım yok sanırım çünkü yumurtlama hormonlarım sıfır yani yumurta varda büyütüp çatlatacak hormon yok ama sadece iğne ile yumurta takibi ile gebelik sağlanabiliyor önümüzde ki adet döneminde iğnelere başlycz inş tüp bebeğe gerek kalmaz zaten dr şart koşmadı tüp bebeği benim aceleciliğim sabırım ben çok istemiştim aşılama bile denemedim ama yılmak yok iğnelere devam edicem tüp bebektrn önce sadece üç ay denedim iğneyle ilk ikide çok çoğaldı yumurtalar iptal üçüncüdede tek yumurta oluştu ama olmadı sonra hemen tüp bebek denedik aslında tedavide çok yol almamıştım ama bekleyerek ihmalkar davrandım inş Allah tüm hamilelere olmayanlara sanada inş sağlıklı salih evlatlar nasip etsin dua ile..

hakkında hayırlısı olsun canım. Umarım hemencik gebe kalırsın sağlıklı bi şekilde.. :16:

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın.. Bişey sorcam eğer transfer olmasaydın tedavi iptal mi olacaktı ? Yani parasını almayacaklar mıydı? Eğer dediğin gibiyse çok haklısın canım bile bile sözetmediler demekki! Hatta sana önce iki demişlerdi de son anda dr bir emb. transfer etmişti hem hatırlıyorum..

Bugün drum negatif sonucu değerlendirme için aradı başarızsızlığın nedenini yumurta kalitesizliğine bağladı notmal yumurta şekli yuvarlak iken benim ki yassı görünümde çıkmış birde birkaç yıkama işlemi sonrasında yumurtaların çıktığını söyledi ve zor bir toplama işlemi olduğunu şimdi bunları bana neden o aşamada söylemediler ki birde önemli ölçde kalitesiz oldaydı döllenme olur muydu sonuçta beşinci güne gitmiş iki embriyo vardı biri kötü kaliteydi birde opu işleminden bir gün önce e2 değerim 1800 den 650 ye düşmüş bunu fizyolojik olarak açıklayamayız nedeni belli değil dedi bi dahaki deneme böyle mi olur iyi mi olur belli olmaz dedi moalim bozuldu açıkçası birde biz eşimin sperm tahlililini yaşadığımız yerde yağtırdık96 milyon sayı orda opuda verdiği sperm 7 milyon şaştım kaldım kime güvenicem bu denli yanılma payı nasıl olur offf :(

benım yumurtalarım ıcınde yassı dedıler ıkızlere hamıleyım nasıl oluyo bu iş... ılla mutlka bı bahane bulmaya calsıyorlar bende hıc bı sorun yokken lapor. aml. yaptılar kuzu gıbı bıçak altına yattım boş yere.. mecbur kalıyoruz ancak dınlıyoruz karsı cıkıncada bı trıplere gırıyorlar sabır dılıyorum sana ve bu yolda benım gıbı caba sarfedenleree..

Teşekkür ederim Allah tamamına erdirir inş 1700 euro ödedik biz 650 euro Tedavi başında kalan 1050 euro yumurta toplandıktan sonra demişlerdi o şekilde ödeme yaptık

canım benimmm...:5::5::5: üzülme diyecegim ama elde degil bilirim.. bnde bebegimi kaybettiğimde boşluga düştüm üzüldüm agladım..bebek büyügüdnde sorunlu olsaydı o zman gerçkten çaresiz olucaktık :43::43: allahım kimseyi o durumlara düşürmesin.. her ser de bi hayır vardır derler inş. tedaviye gerek kalmadan süpriz gebeliğin olur.. boy boy yavruların olur inşalah.. Bunu bir sınav olarak kabul et eşinle birlikte güçlü olmaya çalış hakkında ne hayırlısıysa o olsun güzelim...

Cok sağol canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, elden bişey gelmiyor ağlamakta biyere kadar artık Allahımdan sabır diliycem, Allahımdan tek dileğim bütün hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olsun...

Kızlar slm cuma gunu yolk kesesını gördük doktor içi dolu merak etme dedi gecen hafta cumartesı günkü kanamadan sonra sürekli yatıyordum kanamam yoktu bugun bıraz ayaklandık yavaş yavaş yürüdüm ve açık pembe kan geldi peçeyeye sürüldü şimdi korkudan gene yatıyorum önerisi olam varmı kızlar korkuyorum gene çoğalır dıye progestanı sabah vurulmuştum benim 9ay böylemi gecıcek ?ışime gerti donemıyecekmıyom?hıc hareket edemıcekmıyım?lutfen yardım

Kızlar slm cuma gunu yolk kesesını gördük doktor içi dolu merak etme dedi gecen hafta cumartesı günkü kanamadan sonra sürekli yatıyordum kanamam yoktu bugun bıraz ayaklandık yavaş yavaş yürüdüm ve açık pembe kan geldi peçeyeye sürüldü şimdi korkudan gene yatıyorum önerisi olam varmı kızlar korkuyorum gene çoğalır dıye progestanı sabah vurulmuştum benim 9ay böylemi gecıcek ?ışime gerti donemıyecekmıyom?hıc hareket edemıcekmıyım?lutfen yardım

gecmiş olsun canım ayaklarının altına yastık koy ayaklar havada dinlenn inşallah gecer.. iğneni vurduracan mecburen bide dineleneceksinn.. işi düşünüpde bide onun stresine girme bencee önemli olan bebiş

Back