• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlar hamile olanlar karnınızı okşayıp bol bol asr süresini okuyun ve bakımı kolay olsun diye duanızı eksik etmeyiniz.bn hep böyle yaptım ve ikizlerim olmasına rağmen Rabbim hiç bunaltmadı beni.

şuan tedaviyi bekleyen arkadaşlar ne gibi şeyler uyguluyosunuz.tahlil ilaç kür vs.

Nasılsınız bakalım hepiniz. Kızlar faceye benide ekleyin özelden msj atarsanız vereyim ismi

Havin mirage merve kedi Ayşegül hreke kızlar neler yapıyorsunuz koptuk valla hepinizi özledim.

selam kızlarr, biliyorum çok uzun zaman oldu uğrayamıyorum. bir iki kez foruma giriş yaptım ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım. ikiz olayı çok güzel ama çok yorucu. şikayet etmiyorum onca uğraştan sonra ama bazen çok çöküyorum. mecburen yanıma bir yardımcı aldım haftanın 7 gün geliyor. hem ev işlerine hem çocukların bakımına yardım ediyor. zaten çok akrabam yok, olanlar da pek hayırlı davranmıyorlar. daha doğrusu ben sürekli yanımda birine ihtiyaç duyuyorum sosyalleşemediğim için. benim talebimi krşılayacak birileri yok etrafımda :) insan sanırım bu dönemlerde biraz terk edilmişlik hissine kapılıyor. tek kocamla ben miymişiz bu bebekleri bu kadar sabırsızlıkla bekleyen diyorum. öyle haller işte. gün be gün serpilio bıcırıklar. Allah herkese nasip etsin inşallah, tüm isteyenlere.

bu arada kedicim sen yalnız baktığını söylemiştin ikizlere. helal olsun sana arkadaşım. ev işi ve bebekler birlikte yürütebiliosan helal olsun valla :))

sizler napıosunuz?

selam kızlarr, biliyorum çok uzun zaman oldu uğrayamıyorum. bir iki kez foruma giriş yaptım ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım. ikiz olayı çok güzel ama çok yorucu. şikayet etmiyorum onca uğraştan sonra ama bazen çok çöküyorum. mecburen yanıma bir yardımcı aldım haftanın 7 gün geliyor. hem ev işlerine hem çocukların bakımına yardım ediyor. zaten çok akrabam yok, olanlar da pek hayırlı davranmıyorlar. daha doğrusu ben sürekli yanımda birine ihtiyaç duyuyorum sosyalleşemediğim için. benim talebimi krşılayacak birileri yok etrafımda :) insan sanırım bu dönemlerde biraz terk edilmişlik hissine kapılıyor. tek kocamla ben miymişiz bu bebekleri bu kadar sabırsızlıkla bekleyen diyorum. öyle haller işte. gün be gün serpilio bıcırıklar. Allah herkese nasip etsin inşallah, tüm isteyenlere.

bu arada kedicim sen yalnız baktığını söylemiştin ikizlere. helal olsun sana arkadaşım. ev işi ve bebekler birlikte yürütebiliosan helal olsun valla :))

sizler napıosunuz?

Şekerim biz de merak ediyorduk seni bebişleri aldı unuttu dedik :) Benim için hiç sıkıntı olmadı çok şükür eşim yardımcı oluyoru ama hergün yıkamaya çalış bu bebklerini rahatlatır havalarda güzel zaten sen de facebookta ikiz üçüz anneleri grubumuz var oraya gel sana çok yardımı olacaktır hem kendini tek hissetmezsin.Millet çocuk çocuk der oluncada arayıp sormazlar bile sen milleti hiç umursama sana güzel evlatların yeter.bol bol öp onları benim adıma

kızlar merhaba. ara sıra girip bakan var gördüğüm kadarıyla. herkes ayrı dertte anlaşılan. mirage haklısın canım ben de iki transfer yaptırmıştım biri tuttu. Şimdi dönüp bakıyorum da rabbim çekemeyeceğin yükü yüklemiyor ben herhalde kafayı yerdim. Bazen o kadar bunaltıyorki eşim olmasa ben de altından kalkamazdım herhalde. Eskiden aileler kalabalık yaşıyordu şimdi çekirdek oldukça çocuklar da zor yetişiyor insanlar çocuk sahibi olmaktan korkuyor. Öyle böyle bizim de 3,5 ay oldu hemen hemen. Ayşegül feriha ne yaptınız sizle ilgili bişey göremedim. bir gelişme var mı merak ediyorum. Herkesi öpüyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Bitanem ben feriha kedi boyacı ve bi çok arkadaşımız facedeyiz sende gel herkez hamile yada dogurdu))) bi ben birde feriha kaldık feriha haftaya 5. Tedaviye baslayacak bende 4. Negatifimi aldim gecen ay ve ben artik vazgeçtim tekrar işe basladim artik bizim hayallerimizde bevek yok kendiliginden olursa ne ala ))) faceye gel

Selam kader arkadaşlarımla yola çıktığım hüznümu mutluluğumu paylaştığım topigim ve güzel insanları mirage demet tuba şafak hayal ve puan topikte baka yerde gorusemedigim kader arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun

Çook uzun zamandır girmemiştim
bakınca çok duygulandım
çoğu kişinin duaları kabul olmuş Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah

Selam kader arkadaşlarımla yola çıktığım hüznümu mutluluğumu paylaştığım topigim ve güzel insanları mirage demet tuba şafak hayal ve puan topikte baka yerde gorusemedigim kader arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun

seninde gecmis bayramin kutlu olsunn .Nasilsinn zaman su gibi gecip gidiyor kizin büyümüstür ne kadarlik oldu canim ?

Back