Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes yeniden toplansa keşkeeeee
Slm kizlar seneler sonra buraya tekrar yazmak varmis bende mutlu haberi aldm sonunda.hepiniz bebeklerinizi buyuttunuz ins sira bana gelmistir dualarinzda unutmayin persembe kontrolum var
Buraya cok gelmesekde Bir birimizi habersiz birakmayalim
Allaha emanet olun
Sende allaha emanet ol canim nasilsin
Havinn kizin nasil ? Baska cocuk dusunuyomusun ?
Iyiyim canim. Bende degisen birsey yok. Ayniyim yani. Yazin Turkiyede tup bebek denedik yumurta dollenmedi malesef
Kizim iyi sukurler olsun rabbimin elinde hersey nasibimde varsa ins olacak bu aralar dusunsemde dusunceden oteye gecemiyo canim cunku maddi yonden altindan kalkamam rabbim bizede bi mucize nasip eder ins diye dua ediyom yilllardir ettigim gibi olmasada rabbim evladima hayirli saglikli omurler nasip eylesin kaderde varsa kapilar aciliyor eger kizima kardesi rabbim nasip edecekse ins kapilar acilacaktir mucizemiz bulacaktir bizi
Canim rabbim hakkimizda hayirlisini bizden daha iyi bilir ins rabbim gonlunden gecen dualari kabul eyler rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip eylesin cumlemize
Rabbim sana guzel kolay kapilar acsin canim Sana saglikli kardesine hayirli kardesler nasip etsin.Eger nasipse kendiligindende olur. Ilki tup bebek digerleri nornal olan cok fazla kadin var.2. Olmasada dedigin gibi Rabbim kizina guzel omur nasip etsin
Hakkimizdan hayirlisiysa olsun canim. INSALLAH isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsinYeniden dusunuyoruz ama cok kararsiziz.Nereye gidelim nerde yaptiralim. Bakalim nasipde kismette neresi olucak.
Feriha hersey yolundami canim
Allahin dedigi olur canim rabbim ins kizima hayirli saglikli kardesler nasip eder diye dua ediyorum ins rabbim tez zamanda herkese de banada nasip eylet kizima diyom kizimbebek alalimmi haydi diyo bana sanki hazirda var gidip alacagiz yani kizim bebekleri cok seviyo rabbimde icimi biliyo ins hayirlisiyla kizimin kardeside olur
Canim hakkinda hayirlisi olacak merkezi bulup ins sonunda yavruna kavusursun bu yol cok yorucu uzun olsada sonu cok guzel oluyo ins seninde bu sefer guzel olur canim rabbim kimseyi bunaltmasin bu yolda
Canım Ferihanın hamileliği güzel gidiyor bakalım inşallah hayırlısıyla o da kucağına alsın inşallah başka bebeğine kavuşamayan kimler var merak ettimHakkimizdan hayirlisiysa olsun canim. INSALLAH isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsinYeniden dusunuyoruz ama cok kararsiziz.Nereye gidelim nerde yaptiralim. Bakalim nasipde kismette neresi olucak.
Feriha hersey yolundami canim
Ben işe devam ediyorum sen yalnız mı bakıyorsun mirage.BEnimkilerde 2,5 oldu seneye kreşe vericem inşallah
mirage nasılsın nasıl büyüdü mü oğluşların.Neler yapıyorsun vakit bulabiliyormusun artık.FEriha doğum yaptı aradımben işe falan gidemiyorum. yalniz da bakamiyorum.bir yardımcim var. çalışsam bunlara 1 kişi bakamaz. benim annem de çalışıyor. kreş zamanları gelsin düşüneceğiz bakalım.