Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benimde enson adet 23 haziran 28 günde bir oluyorum
temmuz 20 de olmam gerekliydi dün olmadım
bugün hala gelen yok
gebelik testi yapmak için kaçgün geçmesi gerek bide sabah ilk idrarlamı yapmak gerek
canım benimde dündü adet günüm ama gelmedi ben 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah bebişlerimiz bizimledir
hayır canım daha olmadım belim çok ağırıyor şuan:1hug:[/QUOT
inşallah hamişsindir.benimde bugün adet günüm.bu ay hiç umudum tok.zaten adet belirtilerimde başladı.hakkımda hayırlısı olur inşallah
inşallah hamilesindir canımm allah gönlüne göre versinn benimde son 10 günüm kaldı beklenmeyen adete inşallah hepimizz hamileyizdir:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle böyle hamişlerimiz çoğalsın inşallah:dance::dance::dance:
canım benimde dündü adet günüm ama gelmedi ben 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşaallah bebişlerimiz bizimledir
ben bu ay klomen kullandım canım o yüzden ümitleniyorum hep
ama belimde çok ağırıyor ağzıma ekşi ekşi sular geliyor ııyyymafoldumben
hakkımızda hayırlısı olsun canım inş. bizi bekletmeden gelir bebişler
inaşllah canım bende cuma günü randevu aldım dr dan bakalım
idrar testi yapmayacakmısın canım:sm_confused:
kısmet değilmiş ben adet oldum yeni ay yeni umut
TEMMUZ 23
selam yazılarınıza bakıyorum uzun süre olmuş bu konu ile ilgiliyim bnede sizinle beraber eylülden berri ugraştık şükür şu an 8 haftalık hamileyim bu konuyu cok araştırdım ama çok şükür oldu inş darısı başınıza böle görünce kendimi hatırladım bi an hamişlerin duası kabul olurmuş inş sizinde olacak selamlar
yok canım farketmemişlerdir.bu arada regl oldunmu?[/QUOTE
hayır canım daha olmadım belim çok ağırıyor şuan:1hug:
merhaba arkadaş ben hamişler bölümündeyim bi arkadaşın yazısı dikkatimi cekti eylülden bu yana ugraş ugraş inanırmısın klomenle bile gebe kalamadım ve kesitim ilacı bi baktım hamileyim ve adetime 10 gün kala hcg kesinlikle cıkıyo ve asla agrım olmadı sanki karnım bomboştu ovulasyon oldugumda leke tarzxı hafif kan gördüm bi hamiş olarak arkadaşlar bilgilendireyim dedim ama kesinlikle şunu gördüm adetime 10 gün kala ve eşim asker geldigi günden 5 gün sonrası yaptım beta hcg 1.00mlg cıktı tam 11 günde 21.87 cıktı yani göstriyo adetime 3 gün kala 1000 lere gelmişti ilgisini ceken okusun darısı inş sizin başınıza dua ediyorum bütün arkadaşlara
merhaba arkadaş ben hamişler bölümündeyim bi arkadaşın yazısı dikkatimi cekti eylülden bu yana ugraş ugraş inanırmısın klomenle bile gebe kalamadım ve kesitim ilacı bi baktım hamileyim ve adetime 10 gün kala hcg kesinlikle cıkıyo ve asla agrım olmadı sanki karnım bomboştu ovulasyon oldugumda leke tarzxı hafif kan gördüm bi hamiş olarak arkadaşlar bilgilendireyim dedim ama kesinlikle şunu gördüm adetime 10 gün kala ve eşim asker geldigi günden 5 gün sonrası yaptım beta hcg 1.00mlg cıktı tam 11 günde 21.87 cıktı yani göstriyo adetime 3 gün kala 1000 lere gelmişti ilgisini ceken okusun darısı inş sizin başınıza dua ediyorum bütün arkadaşlara
tebrik ederim abrel22..........inş saglıklı bir hamilelik dönemin olur darısı bizlere artık:Saruboceq:
inşaallah canım benim bekliyoruz bakalım sen ümitlimisin canım bu ay tedavi oluyormusun
tebrik ederim canımm sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı benim başıma:CüvCüv:
meraba kızlar benim yarın adet günüm ben bekleyemedim yaptım bugün negatif çıktı yapmıcam artık 7 gün geçmesini beklicem....ama ateşim 37.0-37.1 arası dil altından
ben bu ay klomen kullandım canım o yüzden ümitleniyorum hep
ama belimde çok ağırıyor ağzıma ekşi ekşi sular geliyor ııyyymafoldumben
hakkımızda hayırlısı olsun canım inş. bizi bekletmeden gelir bebişler