2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Saolun kizlar evet hamileyim, bu sayfaya bunu birgun benimde yazacagimi hic sanmiyordum, Allah isteyen bekleyen herkese tattirsin insallah.ee piticigim ismimi suslersin artik :)

süsledim bile hemde büyük bi keyifle allah diğer arkadaşlara da nasip etsin

Bugun kandil isteyen herkes icin dua edecem insallah, sizlerinde kandili kutlu olsun buarada.Piticim kese ve kalp atislari nezaman belli oluyo tecrubelerini anlatirmisin.

Saolun kizlar evet hamileyim, bu sayfaya bunu birgun benimde yazacagimi hic sanmiyordum, Allah isteyen bekleyen herkese tattirsin insallah.ee piticigim ismimi suslersin artik :)

ah ne guzel her baktıgımda guzel bi haber okuyorum
tebrik ederim mufi allah tamamina erdirsin saglikla dogsun kuzun...

ben artik giremiyorum girsem de iki uc cumle okuyup cikiyorum bebek degil bir canavar benimki cok zorlaniyorum cok yoruluyorum. kizlar umarim hepinizin keyfi yerindedir hep boyle guzel haberlerle karsilasalim mutlu olalim
kandiliniz mbark olsun uc aylara girdik en buyuk duam isteyen herkesin saglikla evladina kavusmasi bu duyguyu yasamasi
operimmmm

Bugun kandil isteyen herkes icin dua edecem insallah, sizlerinde kandili kutlu olsun buarada.Piticim kese ve kalp atislari nezaman belli oluyo tecrubelerini anlatirmisin.
canım keseye tahlil yaptırdığımda (12. günde), kalp atışına da 8. haftada baktı benim daktııııır

heeey yokmu kimse birbirini merak eden? ben burda herkesi çok merak ediyorum, unyeliarzu, piti, arayışta, charms, poff, gamze şuan adını hatırlayamadığım herkesiiii

Merhaba yol arkadaslarim bilmemki artik bu sayfalari takip edenleriniz varmi bebisimde bende iyiyiz ykinda alti aylik olucaz hey gidi gunler hey hepinize selamlar olsun

piti, ünyeli arzu, charms, g0909 ve adınızı hatırlayamadığım ama aklımda olan arkadaşlarım...
nasılsınız? umarım bebekleriniz de iyidir.
hepinize kocaman sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.

Ahalli cok sevindim canim allah kucaginada aldirsin insallah ve tum arkadaslarim belki okuyan olur hepinizi ozledim oglum yasini doldurdu gecti bile sizlerdende guzel haberler almak dilegiyle

Kızlar belki buralara uğrayanlar vardır diye yazıyorum oğlum 28 aylık oldu bile şimdi 3 aylık tekrardan hamileyim hiçbir tedavıye gerek olmadan raBbım nasıp ettı sizleri özlüyorum...saglıcakla kalın

Benim kizlarim da 33 aylik oldular:nazar:
Zaman ne çabuk geçiyor.yaşananlar unutuluyor,bazılari anı olarak kalıyor.anılar dan bir tanesi de bu sayfa:KK54:rabbim isteyen herkese nasip etsin piti88 hayirli olsun yeni bebegin saglicakla kucağına al insallah

Merhaba kızlar. 2013te yollarimiz kesişti sizinle. İki tedavi ve biri 17 haftalik iki kayıp yaşadım. Sonrasında doğal hamile kalmışım. İki kayibin ardindan tedbir alindi serklaj oldum ve 9 ay suren evde yatma seruvenin densonra oğlumu kucağıma aldım. 21Ağustos ta 1 yaşına girecek inşAllah. Rabbim dileyen herkese nasip eylesin, çok başka bir duygu

X