2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

ahhh oğlum seni öyle bekledik öyle istedikki...gecelerce uğruna gizli saklı ağladığımız,yolda her bebek gördüğümüzde allahım nolur kucağımızı boş bırakma dıyerek iç çektiğimiz,televizyonda bı bez reklamlarında oynayanı bıle gördüğümüzde gözlerimizi doldurduğumuz....hasretim,özlemim,içimin yangınları,evi,yerim,yurdum,benim,dileğim,geleceğim...altın saçlı nur yuzlu gul yuzlu pamuk oğlum...sen bizlere cennnetten gelen armağansın...özenimsin,düzenimsin,varlık sebebimsin....karanlık gecelerımın bır damlacık ışığısın,gündüzlerimin neşesisin...gülüşümsün...uğruna savaşlar verdiğimsin...lafta değil gerçekten tüm bedenimle ruhumla asla vazgeçmediğim yılmadan yenılgılerı kabul etmeden peşinde bi çare koştuğumsun...risklerim canımı hiçe saydığım risklerimsin...ateşlerden sonra gelen derin temiz soğuk engin okyanuslarımsın...dertlerimin dermanı küçüğümsün...kalbimin taaaaa en içisin...önce rabbimin sonra bizimsin...seni bize bağışlayan rabbime binlerce şükür...09/03/2014 miladımızdır...DEMİR adınla yaşa...güçlü,karakter sahibi,dayanıklı...

duygularıma ne de güzel dil olmuşsun sevgili piti. aynı gün kavuşmuşuz yavrularımıza... Allah ayırmasın...

Transferimin 6.gunu.umut ve umutsuzluk arasinda heyecanli bir bekleyis.piti ve arayista teyzelerle konusmalar ve destekler.

Transferimin 6.gunu.umut ve umutsuzluk arasinda heyecanli bir bekleyis.piti ve arayista teyzelerle konusmalar ve destekler.
benimde 8 nisanda transferim 18 nisanda mutlu haber tarihim:) hayatımda asla unutmayacağım 2 tarih:) buarada ben dün iş başı yaptım, yani gittim , izin aldım, 21 nisandan sonra da ücretsiz izne ayrılacağım, poff aynı gün doğum yapmamıza rağmen izinlerin bir kısmını doğum öncesinde kullandığı için benden önce işe başladı dün bebeğim yanımda olmasına rağmen işe başlıyormuşum gibi hissettim ve bunalımlara girdim, poff u düşünemiyorum.

benimde 8 nisanda transferim 18 nisanda mutlu haber tarihim:) hayatımda asla unutmayacağım 2 tarih:) buarada ben dün iş başı yaptım, yani gittim , izin aldım, 21 nisandan sonra da ücretsiz izne ayrılacağım, poff aynı gün doğum yapmamıza rağmen izinlerin bir kısmını doğum öncesinde kullandığı için benden önce işe başladı dün bebeğim yanımda olmasına rağmen işe başlıyormuşum gibi hissettim ve bunalımlara girdim, poff u düşünemiyorum.

Bende dogum tarihimi unutuyorum ama transfer e guzel haber tarihini unutmuyorum.ben rapor hakkimi kullaniyorum.haftayada heyet almaya ugrasacagim.olmadi ucretsiz izin.kuzumdan bir saat ayri kalmayi düşünemiyorum. Poff allah yardimcin olsun.

gunaydin hanimlar.ttransferin 10. gunundeyim hicbir belirtim yok sag kasigimdaki agridan baska.umutlarim tukenmek uzere.birde idrar testi yaptim.ikinci cizgi kendimi zorlayip baktigimda var gibi.canli kocaman bir kirmizi yok.offfff.hadi hayirlisi demekten baska care yok.

doguracaz da anne olacaz diye ne cekiyoz be kizlarrrrrrrr

10.gun bitiyor Allahin izniyle hafif sag kasik agrisi ve biraz yarim derece kadar artmasindan baska hicbir belirti yok arkadaslar .gelsin artik 9 nisan..... gercekten en zoru beklemekmis. Rabbim bizleri umduklarimiz nail eyle.
hamis olabilir miyim bu kadar belirtiz gece sure sonunda.

canım ya gez tabi yat yat geçmiyor zaman.oohhh üç kişilik romantizm.inşallah seneye karnındakini kucağına alır gezersin...canım.gelinime ya da damadıma iyi bak emi...

ne gunlerdiii.pitim nerelerdesin???

ne gunlerdiii.pitim nerelerdesin???
arzucuğum duygulandım biran yaa, geçen sene buzamanları düşününce halime şükürler ediyorum ve tanımadığım birçok insan için dua ediyorum bu güzelliği yaşasın diye...
buarada piti ile gelin damat muhabbeti yapmışsınız ama kim derdi ki benim kıza talip olacaksın:KK23::KK9:

arzucuğum duygulandım biran yaa, geçen sene buzamanları düşününce halime şükürler ediyorum ve tanımadığım birçok insan için dua ediyorum bu güzelliği yaşasın diye...
buarada piti ile gelin damat muhabbeti yapmışsınız ama kim derdi ki benim kıza talip olacaksın:KK23::KK9:

Aynen canim isteyen herkesin hayirlisi ile bu duyguyu yasamasiniicin bende dua ediyorum.haklisin ikimizdede bebekler erkek olunca acilim yaptim ne yapayim:emir_bebek::nazar:

ben de geçen yıl ocakta bu topikteydim.ocağın başında olumsuz sonuç almıştım.şehr değişikliği,taşınma,yerleşme derken hemen 3.tedaviye başadık. ve çok şükür o mutlu haberi ben de aldım rabbime şükürler olsun oğluşumuzu bekliyoruz.35.haftamdayım.az kaldı.rabbim herkese nasip etsin ve doğum yapacaklara yardım etsin.bu arada geçen yıl yazıştığımız bu topikteki birçok arkadaş doğum yapmış,ne güzel.piticimmle daha yeni yazışmıştık.hayırlı olsun,Piticimmm Allah uzun ömürler versin cnm,unyeli arzu,g090 ve diğer tüm doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı,uzun ömürler versin arkadaşlar.öpüyorum sizleri...:KK16:

Son düzenleme:
ahhh oğlum seni öyle bekledik öyle istedikki...gecelerce uğruna gizli saklı ağladığımız,yolda her bebek gördüğümüzde allahım nolur kucağımızı boş bırakma dıyerek iç çektiğimiz,televizyonda bı bez reklamlarında oynayanı bıle gördüğümüzde gözlerimizi doldurduğumuz....hasretim,özlemim,içimin yangınları,evi,yerim,yurdum,benim,dileğim,geleceğim...altın saçlı nur yuzlu gul yuzlu pamuk oğlum...sen bizlere cennnetten gelen armağansın...özenimsin,düzenimsin,varlık sebebimsin....karanlık gecelerımın bır damlacık ışığısın,gündüzlerimin neşesisin...gülüşümsün...uğruna savaşlar verdiğimsin...lafta değil gerçekten tüm bedenimle ruhumla asla vazgeçmediğim yılmadan yenılgılerı kabul etmeden peşinde bi çare koştuğumsun...risklerim canımı hiçe saydığım risklerimsin...ateşlerden sonra gelen derin temiz soğuk engin okyanuslarımsın...dertlerimin dermanı küçüğümsün...kalbimin taaaaa en içisin...önce rabbimin sonra bizimsin...seni bize bağışlayan rabbime binlerce şükür...09/03/2014 miladımızdır...DEMİR adınla yaşa...güçlü,karakter sahibi,dayanıklı...

cnmmm Allah analı-babalı, hayırlı ,uzun,sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah...yaşı uzun olsun.mutluluğunuz daim olsun piticim...:)

ben de geçen yıl ocakta bu topikteydim.ocağın başında olumsuz sonuç almıştım.şehr değişikliği,taşınma,yerleşme derken hemen 3.tedaviye başadık. ve çok şükür o mutlu haberi ben de aldım rabbime şükürler olsun oğluşumuzu bekliyoruz.35.haftamdayım.az kaldı.rabbim herkese nasip etsin ve doğum yapacaklara yardım etsin.bu arada geçen yıl yazıştığımız bu topikteki birçok arkadaş doğum yapmış,ne güzel.piticimmle daha yeni yazışmıştık.hayırlı olsun,Piticimmm Allah uzun ömürler versin cnm,unyeli arzu,g090 ve diğer tüm doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı,uzun ömürler versin arkadaşlar.öpüyorum sizleri...:KK16:
gülza çok sevindim tatlım, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok az kalmış maşallah sübhanallah, hayırlı kolay doğumlar dilerim canım, melek yavrunu kucağına alınca da haberdar edersin:nazar:

arkadaşlar bugün test yaptırdım değerim 270,4 hamileyimmmmmmm.(değeriminde katlanarak artsın.)
Allah isteyen herkese nasip etsin
piticiğim duaların ve pozitifliğin bana hep güç verdi.ben seni bekledim .güzel haberi verme sırası sende...

canim yoldaslarim.gecen yil bugun guzel haberi almistim bu saatlerde ve esimden sonra pitimle paylasmistim haberi.heyecan korku tedirginlik mutluluk...karmasik duygular icindeydim.
Rabbime sukurler olsun Kuzum kucagimda ve 3, 5 ayini gecti.heyecanla ve tedirginlikle gecen 39 haftani sonunda dunyanin enguzel armaganini aldim.ilk mutlulugumuda sizlerle paylasmistim bu gunude sizinle paylasmak istedim.o gun ve simdi yanimda olan ozellikle piti ve arayista sonra charms, go60, 6767, poff ve suan hatirlayamadigim tum kadedaslarim iyi ki varsiniz.sizleri cok seviyorum...Rqbbime hep dua ediyorum once arayistwma ve isteyen herkese rabbim bu mutlulugu yasatsin.duygularimi anlatmaya kelimeler yetmiyor...

gulzacım allah hayırlı doğumlarla evladını kucağına nasip etsin.az kalmış...ah zaman sen nelere kadirsin...

canim yoldaslarim.gecen yil bugun guzel haberi almistim bu saatlerde ve esimden sonra pitimle paylasmistim haberi.heyecan korku tedirginlik mutluluk...karmasik duygular icindeydim.
Rabbime sukurler olsun Kuzum kucagimda ve 3, 5 ayini gecti.heyecanla ve tedirginlikle gecen 39 haftani sonunda dunyanin enguzel armaganini aldim.ilk mutlulugumuda sizlerle paylasmistim bu gunude sizinle paylasmak istedim.o gun ve simdi yanimda olan ozellikle piti ve arayista sonra charms, go60, 6767, poff ve suan hatirlayamadigim tum kadedaslarim iyi ki varsiniz.sizleri cok seviyorum...Rqbbime hep dua ediyorum once arayistwma ve isteyen herkese rabbim bu mutlulugu yasatsin.duygularimi anlatmaya kelimeler yetmiyor...

ya şimdi oğullar kucakta...allahım sen lohusa dualarını kabul edersin...tüm isteyen bu yolda mücadele eden arkadaşlarıma nasip et...kollarını boş bırakma...

hatunlar bayağıdır yazamadım...eee malum oğlum tüm vaktımı gasp ediyo...birinci ayımız bıttı çok şükür...yarın ilk aşımız var...allahım bu bi rüyamı diyorum ona baktıkça...şimdilik hrsey yolunda..sanırım her gecen gun bırbırımıze daha çok alışıyoruz...sizde haberler ne alemde?varmı tedavıde olan?yada sürpriz?

gülza çok sevindim tatlım, Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin, çok az kalmış maşallah sübhanallah, hayırlı kolay doğumlar dilerim canım, melek yavrunu kucağına alınca da haberdar edersin:nazar:

sağol cnm,amiinn inşallah.haber veririm tabii,ne demek.o günleri Allah'ın izniyle görelim inş...:KK66:

zaman ne çabuk geçmiş dün gibi ağlaya ağlaya yazılanları okuyup olumsuz sonucumu bildirdiğim 25 nisanda almıştım ben de mutlu haberimi hemen gelip yazmıştım buraya da umut olmuştuk birbirimize.. Allah isteyen herkese versin hayırlısıyla iyi ki burası var kimseye anlaıp yazamadıklarımızı yüz yüze göremesek de biçok kişiden daha çok umut oldu burası bize. hatta. iyi ki varsınız kızlar.. güzel haberler bekliyoruz inş tedavilerden de

Kızlar 2.tup bebegı yaptık pazar test gunum dua edın allah rızası ıcın.adet sancılarına benzer sancılarım var ıkıgundur :KK43:

Kizlar test yaptim sonuc
197.79 hamilemiyim yardim edin lutfen
mufiiiiiiiiii canım hayırlı olsun hamilesin tabiiiiiii
maşallah sübhanallah kaçıncı gün embriyosuydu? benim 3. gün embriyosu 10. gün testte 141 çıkmıştı maşallah belki ikizdir??? biliyorsun değerin katlanması da çok önemli. merak ettim haber ver muhakkak

Saolun kizlar evet hamileyim, bu sayfaya bunu birgun benimde yazacagimi hic sanmiyordum, Allah isteyen bekleyen herkese tattirsin insallah.ee piticigim ismimi suslersin artik :)

X