ahhh oğlum seni öyle bekledik öyle istedikki...gecelerce uğruna gizli saklı ağladığımız,yolda her bebek gördüğümüzde allahım nolur kucağımızı boş bırakma dıyerek iç çektiğimiz,televizyonda bı bez reklamlarında oynayanı bıle gördüğümüzde gözlerimizi doldurduğumuz....hasretim,özlemim,içimin yangınları,evi,yerim,yurdum,benim,dileğim,geleceğim...altın saçlı nur yuzlu gul yuzlu pamuk oğlum...sen bizlere cennnetten gelen armağansın...özenimsin,düzenimsin,varlık sebebimsin....karanlık gecelerımın bır damlacık ışığısın,gündüzlerimin neşesisin...gülüşümsün...uğruna savaşlar verdiğimsin...lafta değil gerçekten tüm bedenimle ruhumla asla vazgeçmediğim yılmadan yenılgılerı kabul etmeden peşinde bi çare koştuğumsun...risklerim canımı hiçe saydığım risklerimsin...ateşlerden sonra gelen derin temiz soğuk engin okyanuslarımsın...dertlerimin dermanı küçüğümsün...kalbimin taaaaa en içisin...önce rabbimin sonra bizimsin...seni bize bağışlayan rabbime binlerce şükür...09/03/2014 miladımızdır...DEMİR adınla yaşa...güçlü,karakter sahibi,dayanıklı...