canım benımde bu ay 4 gun önce olduu neden oldu anlamadımm...kısmett dıyelımmmerhaba kızlar bende kırmızıları gördüm bu ay hemde 4 gün erken geldi ümidim bidahaki aya inşallah
kızlarrr adetim 24 temmuz ben bugün predictor idrar testi yaptım sonuç negatifağladım üzüldüm gene günüme sabredemedim...
Kızlar dün test yaptım sonuç pozitif ilk denememizdi adet günüm 16 temmuzdu bir kaç gün önceden sabah bulantılarım başladı ama yinede ben çok hiç beklemiyodum ne bileyim hemen ilk birliktelikte tutmaz diye düşünüyodum neyse allah gönlüme göre verdi...allah sizlerede nasip etsin inşaallah bozmayın moralinizi bir süre pc de yokum kızlar döndüğümde görüşürüz
selam kızlar; benim 29 temmuz adet günüm heycanla bekliyorum inşallah hamile kalmışımdır:):) sizlerin regl günü ne zaman herkes yazsın burdan regli gecikmelerini takip edip kimler :hamiş kalmış:) sevinçlerimizi :1hug:üzüntülerimizi birlikte paylaşalım:) haydii kızlarrrr burda toplanalım inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir..
!!!!!!!!!!TEMMUZ ve AĞUSTOS AYI REGL GÜNÜNÜ HEYCANLA BEKLEYENLER!!!!!!!!!
____________________________________________________( :SONUÇ:
baby2435 ..............14. DENEME.................... .......29 temmuz......................
Gamzelikiz........................................ ..................7 ağustos.........................
miray_80 .................................................. .........28 temmuz....................
aydnkl .................................................. .............1 temmuz..(.pozitif).hamile tebrikler :)
eylemsevcan .................................................. ....10 temmuz..(pozitif) hamile tebrikler:)
seabird67 .................................................. .........19 temmuz.....................
16pervin16 .................................................. .........20 temmuz......................
duruşah .................................................. ..............4 temmuz..(pozitif) tebriklerrr canımm.
gamzeliiii .................................................................5 temmuz....negatifyeni ay yeni umut
şeker_leblebi ............................................................24 temmuz.........................
life_city ....................2.DENEME................................25 temmuz........................
butterfly9222 ............1.DENEME.................................16 temmuz...(pozitif ) tebrikler canım.
nihan81 .......................................................................17 temmuz...(negatif)...................
fundaay ...................4.DENEME...................................24 temmuz.......................
menekse6734 ................................................................ .................(pozitif hamile tebrikler:)
bebeg ...........................................................................22 temmuz.......................
eneplnAr ........................................................................22 temmuz.......................
ikratu ...............................................................................24 temmuz..........................
firegirl986 ..........................................................................22 temmuz............................
dLg .......................2 DENEME...........................................21 temmuz...(negatif)...............
women ..................10 DENEME.........................................20 temmuz...........................
bebegim_01 .......................................................................20 temmuz............................
DEW77 ................6 DENEME.....aşılama sonucunu bekliyor............................................
canom_14 ...........................................................................2 haftalık hamile tebrikler............
tubakeskin .........................................................................28 temmuz.................................
canım benımde bu ay 4 gun önce olduu neden oldu anlamadımm...kısmett dıyelımm
yaaaaaaaa yapma canım daha var umıdımızı kaybetmeyelım lutfen moralını yuksek tutt canımm
artık moralim çok bozuk benim yaa,isyana girmek istemiorum.tmm 4. denememiz ama zaten ilk bebeğin kaybını atlatamamışmki ben..bi umut bu aya bağlanmıştım...içimin daralmasını anlatamam,ewdeyim tek iş yapamıyorum,sanki tek moral kaynağım buydu..zaten kilolarıma da takmış durumdayım...
neyse yeni hamileleri tüm içtenliğimle tebrik ederim hihoyyyt
artık moralim çok bozuk benim yaa,isyana girmek istemiorum.tmm 4. denememiz ama zaten ilk bebeğin kaybını atlatamamışmki ben..bi umut bu aya bağlanmıştım...içimin daralmasını anlatamam,ewdeyim tek iş yapamıyorum,sanki tek moral kaynağım buydu..zaten kilolarıma da takmış durumdayım...
renglim 5 gün geçti bende hamile olabilirim sanırım test almadım birazcık korkuyorum sanırım bebek olur diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
aynı durumda olanlardan biri de benim ,bende mayıs ayında kürtaj oldum boşgebelikten dolayı üc ay boyunca hamile sanmıştım kendimi şimdi ise aradan 2ay gecti ve hamile olsaydım 5aylıktı ama olmadı senağlama
ben tam kendimi toparlıyorum derken bilmeyenler soruyor hamilelik nasıl gidiyor diye artık anlatmak gelmiyor icimden icim icimi yiyiyor yaralanıyorum ...
bu ayda olmadı :çok üzgünüm:
selam kızlar bendaha regli olmadım 10 gun gectı gunum dun test yaptım cıkmadı bozuktu herhalde ta ortada cıktı cızgı nebılıyım hamıle olabılırmıyım kızlar kant estı yaptırma ımkanım yok cok uzak hastane yardım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?