Hergün hergün

Eşime söylüyorum beraber yiyoruz işte yemeği sizi anne kız gibi görmek istiyorum diyor tartışma oluyor ailesine kaç kez dedim annesi akşam yemeğinde herkes masada olsun istiyoruz diyor çok gelenekçiler
Ayrıca anne kız yemek yemek isteseydim annemle kalır onunla yemek yerdim deyin.

Madem akşam yemeğinde herkesi masada görmek istiyorlar o zaman evlatlarını evlendirmeyecekler.

Artik sizde bir ailesiniz arada bir gidin fakat hergun gidenin kiymeti olmaz..valla en guzeli azicik asim kaygisiz basim..sonucta en mutlu oldugumuz yer evimiz..ben sahsen gitmezdim.gitmiyorumda.gitmeyincede gelmiyorum diye dertleniyorlar ama napiim karekterim bu diyorum cok gezmeyi sevmiyirum diyorum e tabi takdir ediyorlar..kisacasi alistilar

Şuan bişey demiyorlarmı

Sinirlenince burada tepki gösterdiğiniz gibi eşinize ve kayınvalidenize de ses çıkarirsanız, istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalmazsınız belki.
esiyle asil sorun
Ben karimi size gondermek zorunda degilim dese bitti hersey.
Hala esimle anlaşıyorum diyor
Ozaman seve seve git

Yazmak zorunda değilsiniz

Aynı binadayım. Ayda 2 kez giderdik, koronadan ötürü hiç gitmiyoruz. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Her gün insan nereye gitse bunalır.

Aynı binadayım. Ayda 2 kez giderdik, koronadan ötürü hiç gitmiyoruz. Memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Her gün insan nereye gitse bunalır.
Ne güzel keşke bizim de öyle olsaydı ailem gelse yanıma uzaktalar zaten yine arar ne yapıyorsunuz diye ya

.
Evi veren büyüklerin de çıkar peşinde olmasına anlam veremiyorum.Evladı sonuçta el insanı değil.Eli ayağı tutan birinin işlerini geline yaptırması da hiç hoş değil.
Onlara göre bu çıkar değil "yardımlaşma" zaten. Bence kimsenin kimseye bir minnetinin olmamasi en iyisi ...canın isterse misafirleri olur birlikte yapar birlikte yıkar sonra cikar evine dönersin ama diğer türlü hep karşılıklı bir beklenti .Yıllar önce esimin tayini su an yasadigimiz şehre çıktı..eşim geldi işine başladı ben ailesinin de olduğu şehirde iki ay kadar daha yasayacaktim. Esimin ailesi nerdeyse her gün orada olmamı onlarla kalmamı beklediklerini eşime ima ettiler ,beni hergun arayıp gel baskısı yaptılar."Evimin kirasını ve faturasını oderken yetiskinim de içinde tek başına yaşarken mi bundan acizim ,kimse beni zorlamasin haftada bir iki canım isteyince misafirleri olurum" dedim...dedigimi de yaptım. Ama eşim aile işinde çalışsa veya onların evinde otursak bu o kadar da kolay olmazdı

Diyorum ısrar ederler sürekli gel gel hastaydım kaç kez aradılar gelin yemek yer gidersiniz diye çok ısrar ediyorlar triplere giriyorlar
Eşim gidip beraber yemek yesek ne var diyor
O halde gidin yemek yiyin ve kenara geçin bulaşık masa toplama hiç girişmeyin
Gitmeden eşinize söyleyin yemek yer kalkarız o Zaman çaya kalmayız diye tabak biter bitmez de hadi size eyvallah
O zaman belki hiç gelmesin daha iyi derler

Bizim kiramızı veriyorlar falan ondan mı böyleler yani

Şuan bişey demiyorlarmı
Bisey diyemiyorlar cunku alistilar.
Çok gidince sanki laf söylemiyorlar mı?.ben size soyleyim ilerde size yemek yapmiyordu bile derlerse şasırmayin..
Yemekten sonra kalkin eve gecin.evimde islerim var falan diyin.
Benim evde is yapiyorum zaman buldukca kitap okuyorum film izliyorum hergun kaynanaya gidecek vaktim yok..

Evi oğullarına veriyorlar, işi gelinden bekliyorlar. Bu adil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…