Hergün hergün

Durumdan mutlumusunuz peki hergün hergün

Siz sanırım hergün berabersiniz ve mutlusunuz

Her gün her gün diye sürekli kendime telkinde bulunursam eşimi de görmekten sıkılırım. Sıkılmıyorum ve seviyorum kaynanamı gezmeyi çok seviyor 3 gün evde olmayınca sıkılıyorum ben

burada o kadar çok kaynanayla yaşanır mı kayanana ile alt üst oturulur mu diye soruluyor ki bu tamamen adamına bağlı
Kaynana benim ki ise yaşanır ama buradaki konularda okuduğumuz kv ile yaşanmaz

Ne güzel demekki böyleleride var. iş veriyormu sana da
Hayır aksine yemeği o yapar makineyi ben doldururum o boşaltır asar katlar yatağın üstüne koyar ütüyü ben yaparım ayakaları ağrıyor o yapamaz hafta sonu ben evimi temizlerim ama hafta sonu bi yere gittiysek o hafta içi o temizler çalışıyorum diye

Senin kaynanan nasıl biri ki böyle
zamanın da kaynanasından çok çekmiş temiz kalpli biri . Birde ben evlendikten 1 yıl sonra annemi 3 yıl sonra babamı kaybettim kv de 8 yaşında annesini kaybetmiş hem üvey anneden çekmiş hem kaynanadan

Çalıştığınız ve her işi size vermediği için iyi olabilirsiniz

Bu konuyu da siz açmışsınız. Herkes aynı tavsiyeleri vermiş. Aynı çözümsüz tavrınız devam etmiş. 2 hafta sonra yine aynı konuyu açmışsınız. Yine aynı yorumlar. Daha bir fikri kabul ettiğinizi görmedim. Kısır döngü gibisiniz.

.
Evi veren büyüklerin de çıkar peşinde olmasına anlam veremiyorum.Evladı sonuçta el insanı değil.Eli ayağı tutan birinin işlerini geline yaptırması da hiç hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…