- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
Bu size bir fayda saglayacak mi? Ohh demek cok basit bir yol.Cebimde 10 tl dan fazla yoktu maalesef canım Koydum tavır hatta o an aradım. Ben seninle konuşmak istemiyorum neden eşimi göndermiyorsun dedim. İyi kızım göndereyim evin içinde oturun boş boş biz burda iş yapıyoruz dedi. Dışarda kaldım anahtarım yok dedim. Bekle sen gidene kadar gelir dedi. Gittim 1 saat sonra geldi eşim eve. Yetmedi geldiler çeyizime aldıkları ocağımı alıp götürdüler, bizim ki bozuldu biz kullanacağız dediler. Çok kırıldım ve ah ettim. Umarım diğer gelinlerden yüz görmezsiniz diye. İnşallah ta öyle olur. Ben ilk gelinim ve dilerim ki Rabbimden diğer gelinlerden illallah etsinler benim adımı sayıklayıp dursunlar.
Evde olabilir para, atm den cekebilirsiniz varsa hesapta, en kotu komsudan almak.. bir şekilde canlarını yakmanız lazım.
Neden vermek istemiyorum müsademi istemediğiniz için demediniz ocak için? Hakkınızı aramayıp sadece Allah kötü gelin denk getirsin ohh diyeyim diye beklemek ne kadar mantıklı? Fena bir gelin gelir. Kök söktürür bunlara. Aaa hak aranınca alınıyormuş, o da gelin ben de gelinim şimdi, o sesini çıkardı tepesine çıkamadılar ben çektiklerimle kaldım hala benim tepemdeler dersiniz. Ben kocamla vakit geçircem der kocayı da yollamaz siz bakar kalırsınız.