Hergün hergün

Cebimde 10 tl dan fazla yoktu maalesef canım 🙁🙁 Koydum tavır hatta o an aradım. Ben seninle konuşmak istemiyorum neden eşimi göndermiyorsun dedim. İyi kızım göndereyim evin içinde oturun boş boş biz burda iş yapıyoruz dedi. Dışarda kaldım anahtarım yok dedim. Bekle sen gidene kadar gelir dedi. Gittim 1 saat sonra geldi eşim eve. Yetmedi geldiler çeyizime aldıkları ocağımı alıp götürdüler, bizim ki bozuldu biz kullanacağız dediler. Çok kırıldım ve ah ettim. Umarım diğer gelinlerden yüz görmezsiniz diye. İnşallah ta öyle olur. Ben ilk gelinim ve dilerim ki Rabbimden diğer gelinlerden illallah etsinler benim adımı sayıklayıp dursunlar.
Bu size bir fayda saglayacak mi? Ohh demek cok basit bir yol.
Evde olabilir para, atm den cekebilirsiniz varsa hesapta, en kotu komsudan almak.. bir şekilde canlarını yakmanız lazım.
Neden vermek istemiyorum müsademi istemediğiniz için demediniz ocak için? Hakkınızı aramayıp sadece Allah kötü gelin denk getirsin ohh diyeyim diye beklemek ne kadar mantıklı? Fena bir gelin gelir. Kök söktürür bunlara. Aaa hak aranınca alınıyormuş, o da gelin ben de gelinim şimdi, o sesini çıkardı tepesine çıkamadılar ben çektiklerimle kaldım hala benim tepemdeler dersiniz. Ben kocamla vakit geçircem der kocayı da yollamaz siz bakar kalırsınız.

Bu size bir fayda saglayacak mi? Ohh demek cok basit bir yol.
Evde olabilir para, atm den cekebilirsiniz varsa hesapta, en kotu komsudan almak.. bir şekilde canlarını yakmanız lazım.
Neden vermek istemiyorum müsademi istemediğiniz için demediniz ocak için? Hakkınızı aramayıp sadece Allah kötü gelin denk getirsin ohh diyeyim diye beklemek ne kadar mantıklı? Fena bir gelin gelir. Kök söktürür bunlara. Aaa hak aranınca alınıyormuş, o da gelin ben de gelinim şimdi, o sesini çıkardı tepesine çıkamadılar ben çektiklerimle kaldım hala benim tepemdeler dersiniz. Ben kocamla vakit geçircem der kocayı da yollamaz siz bakar kalırsınız.
Hayatım şimdi problem yok zaten aynı şehirde yaşamıyoruz artık. 3 ay filan aynı şehirdeydik. Aman ya onlara kafa mı yorucam, kimseyle uğraşamam uzak dururum. Herkes ettiğini elbet bulur. Bak hamileyim de canımı onlara sıkıp, bebeğimi de üzemem. İlk haftalar diye riskli durumdayım. Herkes Allah ından bulsun

İş yapanı kim seviyor ki?bir de işin o kısmı var ama arkadaş anlamayacak şu an kesin

Başka gelin gelecek iş yapmayacak ve daha cok sevilecek.buna adım gibi eminim

Ayyynen oyle. Hep böyle olur çünkü. Bence de anlamayacak gene kendi bildiğini okuyacak. Ben böyle insanlarin çözüm bulmak için buraya konu açtıklarında inanmıyorum. Buraya gelicek, güya şikayet edicek soylemiycek içini bosalticak ki, kvsine irgatlik yapacak enerjisi olsun. Burda saydirip saydirip gidip aynı hayatı yaşamaya devam edicek, üstüne bı de "napiym söylüyorum anlamiyolar" diye onları suçlu çıkarıcak. Bi kadın kocasından dayak yemiyosa, hayatı tehlikesi yoksa ama yine de kendini savunmuyosa ben burda kvyi ya da kocayı suclayamam, sen kendini savunmadan başkası seni niye savunsun

Hayatım şimdi problem yok zaten aynı şehirde yaşamıyoruz artık. 3 ay filan aynı şehirdeydik. Aman ya onlara kafa mı yorucam, kimseyle uğraşamam uzak dururum. Herkes ettiğini elbet bulur. Bak hamileyim de canımı onlara sıkıp, bebeğimi de üzemem. İlk haftalar diye riskli durumdayım. Herkes Allah ından bulsun
Amin inşallah. İyi öyleyse.. sessiz kalıp hanımlık yapıyoruz. Suistimal eden çok oluyor aptalız sanıyorlar. Bana da dua edersen çok memnun olurum. Ben de hamile kalmaya çalışıyorum. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin sana da.

Yani diğer gelinde gelince beni bi kenara atarlarsa
Ne yardan ne serden vazgeçmemek denir buna. Kararınızda net olmalısınız vakti zamanında bende çok çabaladım hem eşimle hem de kayınvalidemle. Açık açık her şeyi yüzüne söyledim susmakla aman kırılmasın demekle olmuyor bu işler.
Sonrasında sen daha çok kırılıyorsun hem kırılıyorsun hem de istemediğin şeyleri yapmış oluyorsun.
O yüzden net bir şekilde söyle eşinle kavga edeceksenizde et. En sonunda kabullenecekler. Ben kayınvalideme senin yüzünden kavga ediyoruz ayrılmamazımı istiyorsun bile dedim. Sonradan toparlandılar.

Szde şikayetçisiniz dimi
Yok aslında çok şikâyetçi olduğum söylenemez.vaktiyle çok problemler yaşamış olsakta şimdi bi sorunumuz yok çok şükür.beraber yapar yeriz .güzel zaman geçiririz ama hergün hergün de gitmek istemezdim.cunku ben biraz düzeni seviyorum.cocuklarimin yatma,yemek yeme saatlerinin değişmesinden hoşlanmıyorum.o yüzden arada gitmek en güzeli...

Her gün niye gidiyim kv evine Allah Korusun 😂 kendi anne babamın evine de her gün gitmem evlenmişim yuva kurmuşum her gün gidip niye yüzgöz olayım . Yeni evliyken alışma sürecinde her hafta bir gün kv ye bir gün annemlee giderdik . Baktık olacak gibi değil yavaş yavaş azalttık . İlk baş söylendiler ama zamanla alıştılar . Ay benim de evim barkım var evime alışayım bi zahmet . Sürekli giderseniz bütün aile hayatınıza karışmayı kendilerinde hak görürler evliliğiniz kuklaya döner benden söylemesi .

Merhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Bizde her gün öğlen akşam gidiyorduk cılkı çıktı oraya her gittiğimde içimde bi sıkıntı huzursuz oluyordum meğersem kadının bana karşı içi temiz değilmiş

Severek evlendiği kocasından bazen sıkılan insan kaynanasıyla her gün görüşmekten sıkılmaz mı 🤭 Yoktur öyle birisi sanmıyorum

Bişey demiyorlarmı bizi görmeseler dayanamazlar hergün hergün bıktım akşam yemeğinde herkes sofrada olacak

Bacım eşin her gün anasının evinde yemek yiyecekse siz niye evlendiniz ayıptır sorması. Kusura bakma da birlikte başbaşa bir akşam yemeği bile yiyemiyorsunuz, böyle evlilik mi olur?

Kayınvaldeme yakın yaşıyorum ama haftada 1 veya 2 giderim. O da sırf gelmedi bir hatrımıızı sormadı demesin diye. He birde torununu görsünler diye.Çok yüz göz olunca kendinde evliliğime karşı söz söyleme karışma hakkı varmış gibi hisediyor. Birde muhakkak cok gitsem moralimi bozcak birşey olur gitmiyorum.

X