Gidiyor musunuz hepBen varım çok şükür hemen karşı binamızda oturuyorlar 2 senedir evliyim biz çağırmadan gelmek değil teklif bile etmez ettiği de 1 ya da 2 kere olmuştur o da rahatsız etmemişti zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidiyor musunuz hepBen varım çok şükür hemen karşı binamızda oturuyorlar 2 senedir evliyim biz çağırmadan gelmek değil teklif bile etmez ettiği de 1 ya da 2 kere olmuştur o da rahatsız etmemişti zaten.
Durumdan mutlumusunuz peki hergün hergünHer gün beraberiz akşam yemeğini yapar çıkar yerim birlikte toplarız aşağı inerim biraz uzanır dinlerim kv o sıra çay koymuş olur tekrar yukarı çıkar çayımı içer inerim hafta içi rutinim bu benim kp ile kv ayrı bu arada
Siz sanırım hergün berabersiniz ve mutlusunuzBelki herkes bana kızacak ama burada gördüğüm kadarıyla da pekcok kadın arkadaşımız esin ailesinin yıllarca çalışıp zorluk çekerek ,birikim yaparak sahip oldukları ve kiraya verseler yaralarına merhem olabilecek ikinci evlerinde oturuyor ..esin ailesi kendilerinden veya oğullarından bir yardım istediğinde de "bizim ayrı bir ev ayrı bir aile oldugumuza saygı duymuyorlar veya temizlikçi tutsunlar" diyorlar. Ben k kiendi ayakları üzerinde duramayan ama kimseye de minneti yokmuş gibi yaşamak isteyen arkadaşları da anlayamıyorum açıkçası
Durumdan mutlumusunuz peki hergün hergün
Başkasının mutlu olmuş olması sizi mutlu mu edecek?Durumdan mutlumusunuz peki hergün hergün
Ne güzel demekki böyleleride var. Sürekli iş veriyormu sana daHer gün her gün diye sürekli kendime telkinde bulunursam eşimi de görmekten sıkılırım. Sıkılmıyorum ve seviyorum kaynanamı gezmeyi çok seviyor 3 gün evde olmayınca sıkılıyorum ben
Durumdan mutlumusunuz peki hergün hergün
Soruyorum anlamadıysanız yazmayın zorla değilBaşkasının mutlu olmuş olması sizi mutlu mu edecek?
Bu konuyu açma amacınızı hiç anlamadım
Senin kaynanan nasıl biri ki böyleburada o kadar çok kaynanyla yaşanırmı kayanan ile alt üst oturulur mu diye soruluyor ki bu tamamen adamına bağlı
Kaynana benim ki ise yaşanır ama buradaki konularda okuduğumuz kv ile yaşanmaz
Hayır aksine yemeği o yapar makineyi ben doldururum o boşaltır asar katlar yatağın üstüne koyar ütüyü ben yaparım ayakaları ağrıyor o yapamaz hafta sonu ben evimi temizlerim ama hafta sonu bi yere gittiysek o hafta içi o temizler çalışıyorum diyeNe güzel demekki böyleleride var. iş veriyormu sana da
Yok değil beraber degiliz.. kirasını kendim odedigim bir evde yaşıyorumSiz sanırım hergün berabersiniz ve mutlusunuz
Karışıyorlar mı pekiYok değil beraber degiliz.. kirasını kendim odedigim bir evde yaşıyorum
zamanın da kaynanasından çok çekmiş temiz kalpli biri . Birde ben evlendikten 1 yıl sonra annemi 3 yıl sonra babamı kaybettim kv de 8 yaşında annesini kaybetmiş hem üvey anneden çekmiş hem kaynanadanSenin kaynanan nasıl biri ki böyle
Çalıştığınız ve her işi size vermediği için iyi olabilirsinizHayır aksine yemeği o yapar makineyi ben doldururum o boşaltır asar katlar yatağın üstüne koyar ütüyü ben yaparım ayakaları ağrıyor o yapamaz hafta sonu ben evimi temizlerim ama hafta sonu bi yere gittiysek o hafta içi o temizler çalışıyorum diye
Peki siz ? Evli ya da nişanlı mısınız kv ile birlik mi oturuyorsunuz ?Çalıştığınız ve her işi size vermediği için iyi olabilirsiniz
zamanın da kaynanasından çok çekmiş temiz kalpli biri . Birde ben evlendikten 1 yıl sonra annemi 3 yıl sonra babamı kaybettim kv de 8 yaşında annesini kaybetmiş hem üvey anneden çekmiş hem kaynanadan
[/QUOTE
evliyim yeni evlendim bir seneye yakın oldu. Kaynanamla aramızda beş dakika var.Sürekli iş verir yemek yapmayı öğreteyim gel der sofrayı hazırlarım falan onlar köye gidrr arada benide götürürler yardıma götürmeseler evi emanet ederler yemek yaparım yarım saat gitmesem ararlar sürekli gelmemi istiyorlar sizinde böylemiPeki siz ? Evli ya da nişanlı mısınız kv ile birlik mi oturuyorsunuz ?
Sinirlenince burada tepki gösterdiğiniz gibi eşinize ve kayınvalidenize de ses çıkarirsanız, istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda kalmazsınız belki.Soruyorum anlamadıysanız yazmayın zorla değil
.Belki herkes bana kızacak ama burada gördüğüm kadarıyla da pekcok kadın arkadaşımız esin ailesinin yıllarca çalışıp zorluk çekerek ,birikim yaparak sahip oldukları ve kiraya verseler yaralarına merhem olabilecek ikinci evlerinde oturuyor ..esin ailesi kendilerinden veya oğullarından bir yardım istediğinde de "bizim ayrı bir ev ayrı bir aile oldugumuza saygı duymuyorlar veya temizlikçi tutsunlar" diyorlar. Ben k kiendi ayakları üzerinde duramayan ama kimseye de minneti yokmuş gibi yaşamak isteyen arkadaşları da anlayamıyorum açıkçası