Valla her gün kime gitsem bi kötülük çıkar. Kaynanama yakın yaşıyorum ama haftada 1 veya 2 kere gidiyorum.Merhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Evet benim aynı binada oturuyorum rahatsız olmuyorum ondanMerhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Fazla yakınlık sorun getiriyor haftada bir giderdik cumartesi gider pazar dönerdik baktım herşeyime karışmaya çalışıyorlar gitmiyorum artık eşim isterse gidiyor pazar günü akşama kadar ailesiyle zaman geçiriyor bende evde kendi keyfime bakıyorum yakın olunca kendilerinde sana karışmaya hak görüyorlar hiç geregi yok uzak olsun tatlı olsun muhabbeti yakın olunca tadı kaçıyor illaki ben mesafe koydum sana da tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Bizimde çok yakın evler hergün bizi gBacım biz altşı üstlü oturuyoruz.
Bazen ben de deli oluyorum ama
Mesafeyi korumaya çalışıyorum.
Yeri geliyo çok yardımcı oluyo sağolsun.
Bakış açına bağlı.
nasıl mesafeni koyuyorsun bizi görmeseler ölecekler hergün hergün evlerimiz beş dakika mesafe bıktım ama yaBacım biz altşı üstlü oturuyoruz.
Bazen ben de deli oluyorum ama
Mesafeyi korumaya çalışıyorum.
Yeri geliyo çok yardımcı oluyo sağolsun.
Bakış açına bağlı.
Bişey demiyorlarmı bizi görmeseler dayanamazlar hergün hergün bıktım akşam yemeğinde herkes sofrada olacakValla her gün kime gitsem bi kötülük çıkar. Kaynanama yakın yaşıyorum ama haftada 1 veya 2 kere gidiyorum.
Sürekli çağırmıyor mu iş vermiyormu benimki durmaz sürekli iş verir bazen köye götürür bıltım ya sırf bu yüzden evlilikten soğuyacam diye korkuyorumEvet benim aynı binada oturuyorum rahatsız olmuyorum ondan
Ben de koyuyorum anlamıyorlarki hergün çağırıyorlar akşam yemekte herkes masada olacak usandım yaFazla yakınlık sorun getiriyor haftada bir giderdik cumartesi gider pazar dönerdik baktım herşeyime karışmaya çalışıyorlar gitmiyorum artık eşim isterse gidiyor pazar günü akşama kadar ailesiyle zaman geçiriyor bende evde kendi keyfime bakıyorum yakın olunca kendilerinde sana karışmaya hak görüyorlar hiç geregi yok uzak olsun tatlı olsun muhabbeti yakın olunca tadı kaçıyor illaki ben mesafe koydum sana da tavsiye ederim
Benimkiler anlamıyor akşam yemeğinde herkes masada olacak iş verir gel şuna yardım et şunu yap aşırı işkolik usandım yaBen iyi anlaşıyorum. Ama her gün gitmem. Niye gideyim evim dururken her gün her gün kendi anama gitsem bikarim