Hergün hergün

Ama çocukta istiyorum alışana kadar yapmamalımıyım

Eşim gidip beraber yemek yesek ne var diyor

Diyorum suratı asılıyor kavga oluyor
Olsun, assin suratını.
Siz aman eşimin surat asilmasin, aramiz bozulmasın diye sessiz kalıp peşinden gidiyorsaniz şikayet etme hakkınızda kalmıyor ki.

Ayrıca sizin asıl sorununuz eşinizle, ailesiyle değil. Sizin düşüncelerinize önem vermeyen eşiniz, sizinle evli olanda.

Ben..
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz içeride ki merdiveni bile kapatmadım kızı yok tek geliniyim ilk yıl ''kaynana pamuk olup düşse gelinin başı ağrır'' gözü ile baktığım için pek geçinemezdim sonra baktım anlaşılmayacak bir kadın değil bende suyuna gittim yeri gelir çatır çatır tartışırız eşimde asla araya girmez normal anne kız gibi olduk biz iyidir benim kayınvalidem dostlar başına...

Bende evde huzur kaçmasın diye

Hergün berabermisiniz

Ben varım çok şükür hemen karşı binamızda oturuyorlar 2 senedir evliyim biz çağırmadan gelmek değil teklif bile etmez ettiği de 1 ya da 2 kere olmuştur o da rahatsız etmemişti zaten.

Hergün berabermisiniz

Her gün beraberiz akşam yemeğini yapar çıkar yerim birlikte toplarız aşağı inerim biraz uzanır dinlerim kv o sıra çay koymuş olur tekrar yukarı çıkar çayımı içer inerim hafta içi rutinim bu benim kp ile kv ayrı bu arada

Ee,paralı adam tutsun yaptırsın!valla ben gelinlere de kızıyorum.Alıştırıyorsunuz başta ,sonra şikayet ediyorsunuz.
Belki herkes bana kızacak ama burada gördüğüm kadarıyla da pekcok kadın arkadaşımız esin ailesinin yıllarca çalışıp zorluk çekerek ,birikim yaparak sahip oldukları ve kiraya verseler yaralarına merhem olabilecek ikinci evlerinde oturuyor ..esin ailesi kendilerinden veya oğullarından bir yardım istediğinde de "bizim ayrı bir ev ayrı bir aile oldugumuza saygı duymuyorlar veya temizlikçi tutsunlar" diyorlar. Ben k kiendi ayakları üzerinde duramayan ama kimseye de minneti yokmuş gibi yaşamak isteyen arkadaşları da anlayamıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…