Gitmiyorum de .Sormuyorki gelir misin diye geleceksin tamam mı böyle yani
Ama çocukta istiyorum alışana kadar yapmamalımıyımKonudan çıkamıyorum..
Kafamda deli sorular.. Siz evleneli ne kadar oldu? Yaşlarınız kaç? Hergün beraber yemek yiyoruz demişsiniz, siz hiç çıkıp başbaşa yemek yemiyormusunuz eşinizle. Hadi şimdi pandemi var marta kadar yoktu böyle bi derdimiz.
Eşin seni çok fena sindirmiş, sen kızları değil gelinlerisin, tabiki gelinleri gibi görecekler nasıl kızları gibi görsünler, birde değer vermek tarlada çalıştırmakla, temizlik yemek yaptırmakla mı oluyormuş. Neyin kıymetini bilecekmişsin.
Seni çok fena sindirmişler. Çocuk filan yapma sakın, bu kez torun sevicez diye hiç çıkmazlar senden. Benim kv 5 ayda 1 kere geldi bana bende ona 3 kez filan gitmişimdir. Başlarda o da benden temizlik filan beklerdi, baktı ki yapmıycam sustu oturdu. Hizmetçi değilim sonuçta ben. Biz sık görüşmediğimiz halde şimdiden başladı benimki haftada 1 gelirim torunumu görürüm diye.. Şimdiden huzursuzluk çıkarmamak için sesimi çıkarmadım ama bunaltırsa eğer tavrımı koyarım. Sen bu tavırlara devam edersen daha çok ezerler seni.
Gidiyormusun hepAltlı üstlüyüz. Arqda sürtüşmeler oluyor evet ama iyi anlaşıyoruz eskiden daha kötüydü şuan iyiz. İki taraftan biri alttan alması gerekiyo. Ogluyla kötüyüm ama anasıyla iyimeskiden anasıyla kötüydüm ogluyla iyidim simdi taam tersi
Eşim gidip beraber yemek yesek ne var diyorKonu sahibi kıyamadım ben size hiç.
İstemiyorsanız söyleyeceksiniz, kırılmasınlar diye düşünüp kendinizi yersiniz sadece.
Eşiniz istemiyorum deyince sorun çıkarıyor mu, bundan mi çekiniyorsunuz? İlk önce onunla.bu meseleyi halletmeniz lazım.
Bulmuşlar sessiz sakin gelini, eşi, istedikleri gibi hareket etmesini istiyorlar. Buda bir çeşit zulüm malesef.
Hala ısrar ediyorlar gerçekten beni anlasanız kaç kez dedim tamam diyene kdar derler köye giderler bana evi emanet ederler yemek yaparım ne hevesle evlenmiştimGitmiyorum de .
Ben gitmek istemiyorum diyemiyor musunuz peki?Eşim gidip beraber yemek yesek ne var diyor
ozaman ayrilacaksin baska yolu yok cnmHala ısrar ediyorlar gerçekten beni anlasanız kaç kez dedim tamam diyene kdar derler köye giderler bana evi emanet ederler yemek yaparım ne hevesle evlenmiştim
Eşimi seviyorum sorunum ailesiyleozaman ayrilacaksin baska yolu yok cnm
Diyorum suratı asılıyor kavga oluyorBen gitmek istemiyorum diyemiyor musunuz peki?
tmm da esin sorunu cozmuyorEşimi seviyorum sorunum ailesiyle
Olsun, assin suratını.Diyorum suratı asılıyor kavga oluyor
Bende evde huzur kaçmasın diyeOlsun, assin suratını.
Siz aman eşimin surat asilmasin, aramiz bozulmasın diye sessiz kalıp peşinden gidiyorsaniz şikayet etme hakkınızda kalmıyor ki.
Ayrıca sizin asıl sorununuz eşinizle, ailesiyle değil. Sizin düşüncelerinize önem vermeyen eşiniz, sizinle evli olanda.
Hergün berabermisinizBen..
Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz içeride ki merdiveni bile kapatmadım kızı yok tek geliniyim ilk yıl ''kaynana pamuk olup düşse gelinin başı ağrır'' gözü ile baktığım için pek geçinemezdim sonra baktım anlaşılmayacak bir kadın değil bende suyuna gittim yeri gelir çatır çatır tartışırız eşimde asla araya girmez normal anne kız gibi olduk biz iyidir benim kayınvalidem dostlar başına...
Böyle de siz huzurlu değilsiniz. Huzurlu olan kisi eşiniz.Bende evde huzur kaçmasın diye
Hergün berabermisiniz
Ama çocukta istiyorum alışana kadar yapmamalımıyım
Belki herkes bana kızacak ama burada gördüğüm kadarıyla da pekcok kadın arkadaşımız esin ailesinin yıllarca çalışıp zorluk çekerek ,birikim yaparak sahip oldukları ve kiraya verseler yaralarına merhem olabilecek ikinci evlerinde oturuyor ..esin ailesi kendilerinden veya oğullarından bir yardım istediğinde de "bizim ayrı bir ev ayrı bir aile oldugumuza saygı duymuyorlar veya temizlikçi tutsunlar" diyorlar. Ben k kiendi ayakları üzerinde duramayan ama kimseye de minneti yokmuş gibi yaşamak isteyen arkadaşları da anlayamıyorum açıkçasıEe,paralı adam tutsun yaptırsın!valla ben gelinlere de kızıyorum.Alıştırıyorsunuz başta ,sonra şikayet ediyorsunuz.
uzayda muz yiyim ama çilek tadi versinMerhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?