- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
Benim eltim olursa uzakta olacak ama. Yine ben yakındayım. Çocuk olunca işte biraz daha mı iyi olur diyorum bilemiyorumBenim eltim göbek atacak ben gelin geldim onun üstünden elini çektiler biraz diye . :) Şimdi onları aramiyorlar surekli bizi darliyorlar mesela. Neden bu kadar taktınız bunu ne güzel işte . Siz sevin saygılı olun yeter. Hala diğer gelin için kendiniz yipraniyorsunuz deger mi her gün her gün aynı şeye . Bahane uydurun isim var diyin yemeğim var diyin . Ben çocuğum olduktan sonra rahatladım mesela . Onunla ugrasinca en fazla yemeğe gidebiliyorum vakit bulamadığım için . Bazen de gündüzden gidiyorum. Kendime göre ayarlıyorum yani
Kaynananız anlayışlıymış ne güzel sıkılmamışsınız ve uzağa gitmişsiniz darısı bizeBiz altli ustlu oturduk 4 yil, sadece yatma vakti gelince evimize inerdik. Sikayetci olmadim daralmadim biz iyi anlasiyoruz cunku. Ama gelmesemde sıkınti cikarmaz, cunku anlayisli insan. Her zaman soyler "siz gencsiniz birlikte daha cok zaman gecirmek istersiniz, ben yukari gelin demiyorsam yanlis anlama siz basbasa olmak istersiniz diye" der. Kisaca canin ne zaman isterse o zaman gel derdi. Ama zaten esim calistigi icin aksama kadar hep onunla vakit gecirirdim aksamda yemek yenir cay icilir herkes evine dagilir. Gerci suan baska memleketteyiz. Ama mesela evlerimiz ayri mesafeler yakin olsaydi hergun gitmezdim vakit buldukca giderdim.
Benim ailem çok uzakta oturuyor o yüzden şansısımEşin senin ailene hergün gidiyor mu oğulları gibi görsünler daha çok sevsinler diye?
Benim kv dede sürekli bir bahane ile eşimi çağırırdı, eşim gidince hemen sofra kurup oğlunu yediriyor tabi ben evde eşimi yemeğe bekliyorum adam saatler sonra karnı tok geliyor 1-2 uyardım baktım olmuyor bende annemde doyurdum karnımı evde yemek yapmadım git annende ye dedim ilk şaşırdı yemek yapmadığıma inanmadı ama tencerenin kapağını kaldırınca şokoldu.
Çocuk olursa daha beter olur, hiç evde bırakmazlar. Kocana da Çek resti ben evde yiyeceğim istersen sen git de. Bu kadar aile meraklısı olsaydım annemin evinde oturup anne- babama hizmet ederdim, ben aile kurmak İçin evlendim ailene evlatlık verilmedim de
Benim ailem çok uzakta yanlarına gidemiyorum.Ben kayınvaldemle çok iyi anlaşırım. bazı zamanlar oluyor ihtiyacı oldugundan dolayı bırkac kere gidiliyor şikayet etmem ama bende haftada 1 gün gitme taraftarıyım max 2 . anneme de o şekilde . Çünkü bunalıyo insan . konuşacak birşey kalmıyor birbirimize sarıyoruz. Ne gerek vr.
Bu arada ben kayınvaldeme 20 dk yurume mesafesınde oturuyorum. anneme ise araba ıle 40 dk.
Szde şikayetçisiniz dimiArkadaşım var.nerdeyse 10 yıldır tanıyorum kendisini.10 yıldır hergün kv sine gider sabah eşi işteyken.esi oraya gelir.cocuklar okuldan direk oraya geçer.aksam yatmaya evlerine gelirler sadece.korona nedeniyle bulunduğumuz ülkede 2 aydır karantina var.2 aydır gidemiyo diye evde kafayı yedi
zordur tabiki. ama yinede kayınvaldeye hergün gitmek zorunda değilsiniz.Benim ailem çok uzakta yanlarına gidemiyorum.
Keşke benimde eşim şikayetçi olsaBızımkı yakın gorumceler geldı 3 gundur ordayım gıdıp gelıyorum ben degılde esım cok sıkayetcı.
Ben annemlerle 3 sene aynı apartmanda oturdum benim eşim benden çok annemlere giderdi. Kv dem sürekli gece gündüz arayıp çağırır iş buyurur rahatsız ederdi eşim artık arada kalmaktan bıktı tayin istedi, şimdi benim memleketim de yaşıyoruz annemlerde yazdan yaza memlekete geliyor. Kv demleride yılda 2 kere ancak görüyorum o da eşim beni ailesinin yanına götürmek için ailemi de götürüyor sorun çıkartmayayım diye, şimdi kv dem bir bardak kaldırsam çok dua ediyor.Benim ailem çok uzakta oturuyor o yüzden şansısım
Sen sevmedıgın ıcın bende gıcık oluyorum tam kızlarla oturacaz sohbet fılan eve gel acıktım ne yapıon orda dıyınce delırıyorumm sevmesem tabı bnmde ısıme gelırKeşke benimde eşim şikayetçi olsa
Biz her hafta sonu gidiyorduk mecburen canım. Israrla çağırıyorlardı. Hele bir gün ben işten çıkıcam. İş yerimin olduğı yerden otobüs geçmiyor 30-35 dk yürümem lazım. Zaten o kadar yürüdükten sonra evime de yürürüm, evim iş yerine 45-50 dk uzaklıkta. Bir gün akşam işten çıktım ama ölüyorum yorgunluktan markette çalışıyordum. Eşim beni alıyordu hep. Aradım aradım açmadı. Tekrar aradım ben babamlardayım köyde dedi. Ya gelsene yoruldum ölüyorum dedim. Babam göndermiyor dedi. Kayınbabam a dedim gönder beni alacaktı yorgunum diye. Yürü gel evine dedi. Evin anahtarı da eşimdeydi. Kayın babam beni ağustos sıcağında 50 dk yürütmüştü. Eşimin gelmesini de kapıda beklemiştimMerhaba arkadaşlar kaynanasıyla anlaşanlar evi yakın olup her gün gidip bu durumdan şikayet etmeyen var mı ?
Yine kendimi tutamayıp burnumu sokacağım. Konu sahibi zaten aynı konuları açıp aynı tepkileri veriyor ve hiç ders çıkarmıyor. Bir çözüm bulmak için de uğraşmıyor bence zaten. Ya yaşı küçük gerçekten ya da bizimle eğlenmek için yapıyor. O yüzden boşuna çözüm sunmayın. Kendi gibi olanlarla dertleşmek ve söylenmek için açmış konuyu. Yorulmayın boşuna.Ya sen çizgi film karakteri misin? Komedisin. Herkese sana bişey demiyolar mı, eşin bişey demiyo mu, karışıyolar mı sana da, sana da iş veriyo mu kaynanan vs vs yazmışsın. Fake olduğuna inanmak istiyorum aksi çok saçma olurdu. Kaynananın sana öyle davranması normal mi sanıyorsun da sürekli başkalarına soruyorsun sana da yapıyorlar mı diye? Başkaları evet benimki de öyle deyince haa iyi o zaman deyip rahatlayacak ve kaynananın verdiği işleri yapmaya devam mı edeceksin?
Kaynananın sürekli iş vermesi köye götürmesi nedir yaa aşırı saçma değil mi, kendi hayatın uğraşların işin gücün olmalı, gitme ve yapma hayır en fazla ne olabilir kolundan tutup zorla mı götürüyorlar sinirlerim bozuldu.
Hadi ya ne insanlar varBiz her hafta sonu gidiyorduk mecburen canım. Israrla çağırıyorlardı. Hele bir gün ben işten çıkıcam. İş yerimin olduğı yerden otobüs geçmiyor 30-35 dk yürümem lazım. Zaten o kadar yürüdükten sonra evime de yürürüm, evim iş yerine 45-50 dk uzaklıkta. Bir gün akşam işten çıktım ama ölüyorum yorgunluktan markette çalışıyordum. Eşim beni alıyordu hep. Aradım aradım açmadı. Tekrar aradım ben babamlardayım köyde dedi. Ya gelsene yoruldum ölüyorum dedim. Babam göndermiyor dedi. Kayınbabam a dedim gönder beni alacaktı yorgunum diye. Yürü gel evine dedi. Evin anahtarı da eşimdeydi. Kayın babam beni ağustos sıcağında 50 dk yürütmüştü. Eşimin gelmesini de kapıda beklemiştim
Yazma zorunluluğun yokYine kendimi tutamayıp burnumu sokacağım. Konu sahibi zaten aynı konuları açıp aynı tepkileri veriyor ve hiç ders çıkarmıyor. Bir çözüm bulmak için de uğraşmıyor bence zaten. Ya yaşı küçük gerçekten ya da bizimle eğlenmek için yapıyor. O yüzden boşuna çözüm sunmayın. Kendi gibi olanlarla dertleşmek ve söylenmek için açmış konuyu. Yorulmayın boşuna.
Sizin de annenizle anne oğul olsun o zaman. Aynı şehirdeyseniz kahvaltıya annenize gidin her gün. Farklı sehirdeyseniz eşine de ki "zaten çekirdek aile gibi olamıyoruz bari iki aile ile de yakın olalım. Ailem gelsin kışı beraber geçirelim. Ben sonuçta bayanım, ailemin kuzusuyum, özlüyorum. Sen erkek halinle bu kadar zaman geçirmek istiyorsan bir de beni düşün. Haftaya ailemi bir ay kalmaları için davet edeceğim haberin olsun" deyin ve çağırın.Eşime söylüyorum beraber yiyoruz işte yemeği sizi anne kız gibi görmek istiyorum diyor tartışma oluyor ailesine kaç kez dedim annesi akşam yemeğinde herkes masada olsun istiyoruz diyor çok gelenekçiler