Boşanmak istiyorum. Ama nasıl söylicem?

İlk kez kk'da konu sahibi boşanacağım diyor, üyeler boşanma diye diretiyor.😂

Orası öyle haklısınız ama aile apartmanında oturmakta genelde gelinlerin değil oğullarının tercihi olduğu için çok avantaj gibi göremiyorum

e sen de konusamiyorsun, eşin de konuşamiyor.
al birini vur ötekine, kendiniz gibi birini sectiniz diye neden sinirleniyorsunuz ki?
verseydiniz agzinin payini , trip atmaya hakli sebepleri olurdu. ama sizde o cesaret yok istiyorsunuz ki esiniz aslan gibi olsun. ama aslanin karisi da aslan olur derler yani, esiniz de sizin gibi diye adama kizmayin bence
Konu sahibi 1 saat kadar önce üyelik iptali yapmış. Kimse boşuna yazmasın. :)

Eşim annesinin bakmasını istiyordu ama bunu ona söylicek cesareti yoktu. Söyledikten sonra da babasının “annen bakıcı değil” söylemiyşe karşılaştık. Kayınvalidem çocuğa ben bakarım sen doğur diyordu ona güvenip çıktık bu yola aslında. Ama işler değişince eşimin ailesine karşı ne kadar korkak olduğunu gördüm. Halbuki konu karısı ve kızıydı. İpler burda koptu benim için
Bence biraz kendinizi dolduruyorsun çünkü kimseye güvenmemeniz gerektiğini bilmelisiniz evet gönül öyle isterdi belki ama kayınvalideniz bakıcı değil bu doğru bunun için evlilik bitirilmez bence çünkü zorla kimsey e çocuğuma bak diyemezsiniz baba annesi bile olsa.

Konu bi yerden sonra destek olmaları değil, köstek olmamaları. Kendi kızının emzirmesi için elinden geleni yapan bir anne aynı kişi olarak gelinine sen yine mi emziriyosun, kaç saat daha emecek, emziği bıraktı memeyi bıraktırsaydın gibi mobbingler uygularsa. Bunlara da ben hala aramız kötü olmasın, el kızıyım kocacım sen konuş benim canım acıdı diyince oğluna bile trip atıp, üstüne bide aile apartmanında olmamıza rağmen şu kıza bi bakayım bi su vereni var mı diye sorgulamadan 1 hafta küs kalırsa, bende bunda bi art niyet ararım.

Mobbing deyip durmayın yahu. Bu kadın kayınvalideniz mi işyerindeki amiriniz mi?
Ben olsam size değil bir bardak su, selam bile vermem. Öylesine egoistsiniz ki.

Aile apartmanında yaşayan ve kayınvalidesi bebeğine bakmadığı için boşanmayı düşünen başka bir üye daha vardı. Hatırlayan var mı ?

Aile apartmanında yaşayan ve kayınvalidesi bebeğine bakmadığı için boşanmayı düşünen başka bir üye daha vardı. Hatırlayan var mı ?
Valla ben değilim ben istiyorum ki bakmasın zaten taşındılar ben aynı apartman kategorisinden elendim jdjdjdmd

Eşim annesinin bakmasını istiyordu ama bunu ona söylicek cesareti yoktu. Söyledikten sonra da babasının “annen bakıcı değil” söylemiyşe karşılaştık. Kayınvalidem çocuğa ben bakarım sen doğur diyordu ona güvenip çıktık bu yola aslında. Ama işler değişince eşimin ailesine karşı ne kadar korkak olduğunu gördüm. Halbuki konu karısı ve kızıydı. İpler burda koptu benim için
napacaktı annnesine bakmayınca dövecekmiydi

Ahaha bu gözler neler gördü ya inanamıyorum😂😂 herkesin ailesinde var böyle problemler benim ki neler neler yaptı kocamı bu yüzden boşasam hakim bana nafaka ödetir🤣🤣
Bu konuya yazılan mesajlarda her şeye boşan denmediğinin kanıtı aslında.
Ortada küçük bir çocuk varken, eşimin ailesi bakmadı, ben hiç çıkaramazken eşimden aslan kesilmesini istedim diye boşanmayı düşünmesi hiç normal değildi.
Şuan çalışmıyor ama boşanınca birden evden çalışacak imkanım olacakmış falan. Zor ve sonu düşünülmeyen işler.

Ortada küçük bir çocuk varken, eşimin ailesi bakmadı, ben hiç çıkaramazken eşimden aslan kesilmesini istedim diye boşanmayı düşünmesi hiç normal değildi.
Şuan çalışmıyor ama boşanınca birden evden çalışacak imkanım olacakmış falan. Zor ve sonu düşünülmeyen işler.
Ben boşancı tayfadayım mesela buradakilere göre.
Ama ben aldatma, kumar, şiddet, ailesine aşırı düşkün olup kadını buna zorla maruz bırakanlara diyorum mesela bunu. Bunlar değişmez şeyler çünkü.
Ama burada çocuk kreş yaşına gelmiş neredeyse bir sene sonra zaten biri baksın istemeyecek. Şurada bir sene çekeceği zorluk kalmış daha zora göz göre göre koşmasını anlamadım ben.
Üstelik aileyi kötü görse de neticede kira derdinden de kurtulmuşlar.
Kadın şu zamanda boşansa tek maaşla kiraya çıkacak, çocuğuna tek bakacak. Baştan sona kadının hayatını zora sokacak bir durum

Kimseye güvenerek çocuk yapılmaz. Benim 2 yaşında bir kızım var, kayinvalidem ve annem bir tane daha olsun bakarız demelerine rağmen hayır siz ne kadar bakarım desenizde sorumluluğun büyüğü bende ve bizim şartlarımız ne zaman uygun olursa ozaman düşünürüz diyorum.

Zor tabi. Akşam kocam eve gelsede çocuğu 10 dakka alsa diye dört gözlüyorum. Kendi annemde dahil çocuğa en iyi kendi ebevenyni bakar. Anneme kalsa bakarım bakarım diyor bana bırak git diyor. Çalış diyor. Bacakları tutmuyor çocupu 5 dakka gezdiremez. Gözleride görmüyor tam. Mama sandalyesinin kemerini takamamış geçen. Bakarım desede nasıl baktırayım ?

Hayatınızın en kırılgan döneminde hayat arkadaşınızın desteğini alamamış, yalnız kalmışsınız. O hayalkırıklığını ve güven kaybını çok iyi anlıyorum. Bu adam siz lohusayken böyle davrandiysa yarın bigun ailesiyle başka bi sorun yaşarsanız yine arkanızda durmayacak diye de düşünüyorsunuzdur muhtemelen. Eşiniz süreci iyi yönetip "haklısın hayatım sana ayıp ettiler , ben onlar adına özür dilerim, beraber düşünür bi çözüm buluruz" deseydi; kvniz gene çocuğunuza bakmamış olacaktı ama olaylar sizin içinizde bu raddeye gelmeyecekti belki.

Meselenin kvnin torununa bakmaması olmadığını ben anladım, bunu idrak edemeyip hala "kv cocuga bakmadı diye bosanilir mi" diyenlere de akıl fikir diliyorum.

Yani, bir insanı başkasının sözüne güvenerek dünyaya getirmek en büyük hatanız olmuş.
Senet yok sepet yok.
Ayrıca o an öyle düşünmüştür, şimdi farklı düşünüyordur. Kendinde o enerjiyi, sorumluluğu görmüyordur.
Bakmak zorunda hiç değil, suçlayamazsınız da.
Yapacak bir şey yok şu durumda.

Ben bakıcam sen doğur derse mecbur. Bende bilirdim çocuk yapmadan istediğim gibi gezip tozup harcamayı. Ama insan güvenebilceği insanlar olduğunu düşünüp böyle bi sorumluluğu kabul ettikten sonra arkadan vurulması, onlara olan güvenini ve saygısını azaltıp tüketebiliyo.

Neden mecbur olasınız ki? Doğuracak olan, anne olan sizsiniz. Anne olasınız gelmemiştir henüz, silahla başınızda beklemediler herhalde?

Arkadaşlar bana yardımcı olun ben en yakın arkadaşımla aldattığı adamdan boşandım dava oldu tam 1 sene olacak Mayıs da anlaşmalı boşanmaydı ama hala soyadım onun soyadı nüfusa gidiyorum evli görünüyorsunuz yapamayız diyorlar adliye ile konuşuyorum uzayabilir anlaşmalı boşanma sonuçları diyorlar 4 duvar arasındayım nolur akıl fikir verin bana kurtulamadım bu adamdan sizce itiraz mi etti ondan mı böyle ben anlamadım soyadım neden değişmiyor

Back
X