- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.925
- 27
Seni çok iyi anlıyorum ama zamanla göreceksin ki kirmazsan her seferinde kırılan sen olacaksinHaklısınız ama ben insanları kırmakta çok zorlanıyorum inşallah artık hayır deriö
Bende diyorum ama akşam zaten evimize geliyoruz diyprAnlaşılan yeni evlisin canım ama böyle alıştırma herkesin bi düzeni var evimde durmak istiyorum de.
Eşim tabiki başta çok laf saydı ama hep kibarlikla yanaştım (Ben seninle baş başa yemek istiyorum zaten gün içinde yanimda yoksun akşam seninle yanlız kalmak istiyorum) gibi boyle yapa yapa 2 gunde bire 3 gunde 1e derken şimdi istesem giderim istemesem gitmem
EvetHer aksam yemeğinde orda mısınız? Ee her akşam aileyle birlikte yemek yencekse neden evlenilir? Severek mi evlendiniz merak ettim
Karşı taraf anlaması lazım ama anlamıyorsa biz ne yaparsak yapalım boş değil miSeni çok iyi anlıyorum ama zamanla göreceksin ki kirmazsan her seferinde kırılan sen olacaksin
Şuan resti çekmezsen boyle yasamaya mecbur kalırsın canımBende diyorum ama akşam zaten evimize geliyoruz diypr
Eşimi seviyorum boşanmak o kadar kolay değil kine yapacağımı bilmiyorum. Burd çoğu gelin kaynanasına yakın altlı üstlü alışmışlarmı bilmiyorum. Zaten yaşlandıkalrında zaten aynı evin içine giricez bide
Biz hergün işte sorun o. Bazı gelinler buna alışıyor yapıyor ama ben yapamıyorum sonra alışırmıyım bilmiyorumBende kalabalık aile yemeklerini çok seviyorum bazen ben derim eşime gidip annelerde kahvaltı yapalım yada temel yiyelim. Yan binamızda oturuyorlar zaten. Arada kahveye çağırırım oturup sohbet ederiz. Haftanın 3 günü oradayız zaten. Bazen daha fazla. Hergün görüşmüyoruz. Sizin ki çok farklı bir durum. Sizin istediğiniz dışında gelişiyor hep gelip gitmeler. Ama eşinize bu konuda net tavrınızı koyun. Oda ailesine tabi.
Hayır boş değil anlayana anladığı dilden konuşacaksın ben hergun annene gitmek zorunda değilim benim bir evim var artık bir sorumlulugum var diyeceksinKarşı taraf anlaması lazım ama anlamıyorsa biz ne yaparsak yapalım boş değil mi
Karşı tarafa bağlı değilmi ama ne dersen de anlamıyorsaŞuan resti çekmezsen boyle yasamaya mecbur kalırsın canım
Diyorum çok diyorum ama bizde böyle diyorlarHayır boş değil anlayana anladığı dilden konuşacaksın ben hergun annene gitmek zorunda değilim benim bir evim var artık bir sorumlulugum var diyeceksin
Evlenmeden önce konuşulmadı mı bunlar?Götürüyorlar ama belim ağrıdı falan deyince otur diyorlar. Başlık falan vermediler. Eşimde ailesiyle birlikte kocaman aile olmak istiyorum diyor
Evet ve şimdiden bakacaksınız bize dimi diyorlar. Bir kere grip oldum gel burda kal bakalım sana dediler bende evime gidecem deyince biz yaşlanınca evim evim demeyin diyorlarSize zaten boşan demiyorum. Esinizin anlaması gereken konu: Onların ailesinde bazı şeyler normal olduğu sizin onu mecburen katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Iyi niyetli olmaları sizin hayatınıza fazla müdahale etmeye çalışan gerçeği değiştirir mi? Değiştirmez. Dengeyi kurmak önemli. Onlar sizi böyle darlamasa siz zaten kendiliğinden onlara adım atarsınız. Şu yaşlılıkta aynı eve gireceğiz konuya gelince: evet anne baba elden ayaktan düşünce mecbur bakılır. Ama bu durum ortada olmadıkça aynı eve girmeye gerek yok. Şimdiden fazla müdahale ediyorlar.
Konuştuk bazen kendi evimizde kalırız dedim tamam demiştiEvlenmeden önce konuşulmadı mı bunlar?
Diyorum ev işi var senin çoluk çocuk yok iş olmaz diyorYakınız arada bir apartman var. Hergün hergün gitmiyoruz benden çok eşim sıkılıyor. Gittikçe de alışıyor insan ama. Şimdi eşimle plan yaptık bağ evine gidelim mi diye eşim diyo ki annemlere söylesek mi bende bilemedim şimdi söylemesem azıcık alınıyorlar ama.sabahtan beri karar veremiyorum. Yok söylemeyelim desem eşim sen bilirsin der.
Bak buraya yazarken bile kararsızım. Ama biraz vicdan yprarım yüzde 95 söylerim gelirseniz götürelim diye. Bakış açısı bacım.
Ne diyin istemiyırsan gitme. Anne benim evin işleri var de. Söyle bir şeyler çekinme eşine de güzel kelimelerle anlar inatlaşma.
Biz hergün işte sorun o. Bazı gelinler buna alışıyor yapıyor ama ben yapamıyorum sonra alışırmıyım bilmiyorum
Bunu kırmak olarak düşünmeyin.kırılmasınlar madem.
Onlar sizin bunalacagınızı düşünmüyor mu.
Her normal insan evlenip esiyle cocguyla yasar.arada eş aileleri ziyaret edilir normali budur.
Stv dizileri içimize yerleştirmiş herkese herseye koşmayı yapmazsak kötüyüz sanıyoruz
Siz kendinizi ezdirirseniz herkes ezer.ve sonunda degerinizde kalmaz.
İlk zamanlar hayır demek zor gelir ama alışırsınız
Bak şimdi kardeşim sana bunu soylediğinde içimde kalacaksa ogrenmeme gerek yok dicebileceksin en azından.İnşallah ya şimdi bidr yemek yapmayo falan öğreteyim iyice erken gel diyor herşey bil içinde kalsın diyor
Diyorum ev işi var senin çoluk çocuk yok iş olmaz diyor
Beni alıntılamışsınız ama konu sahibi degilimYa herkese eşin bişey demedi mi diye soruyorsun. Eşinden bağımsız senin düşüncelerin, bi duruşun yok mu? Yaş kaç 18 falan mısın?