- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
leylakım yine mi kaçırdım yawww...
kızlarrr uçak biletlerimizi aldımm..hayırlısı olsun bakalımmm.. .çok ucuz uçak bileti sitesi buldum..tavsiye ederim...link veriyom...
eşimle bana 150 tl ye aldım valla çok iyi..hemde anadolujet..daha yeni kızıma sadece135 tl ye almıştım..
https://www.biletaluc.com/tr
leylak hoşgeldin canım..ne yemek yaptın bakiimm..ilham alayım akşama yaparım belki
he kıss naapiim garanti olsun dedim e bi de size de önerdim:18:..işin ucunda irezil olmak var..sağlam yapmışsın işi bilinçli tüketicim beniminternet üzerinden dolandırıcılık çok fazla oluyo haberlerde görüyoruz,o yüzden çekiniyo insan ister istemez
eline sağlık buluştuk ya sorun yok..
yemek yapmaya gitmiştim canımcım
ooooo yaşasın tatil gelsin ağustos
özeline bakar mısın datlum
şu fakire bi sadaka
ben kuru pişirdim..yanına da bulgur cacık.leylak hoşgeldin canım..ne yemek yaptın bakiimm..ilham alayım akşama yaparım belki
senin menü de güzelmiş afiyet olsun canım.menüm
kahvaltı 08.30;1 bardak süt,4 kuru kayısı,2 ceviz ,1 kk beyaz peynir,1 salatalık,2 çeri
öğle 13.30;2 yumurta,1 tabak salata
akşam 18.30;1 tabak ev yapımı patlıcanlı kebap,salata
sağol bebişimhe kıss naapiim garanti olsun dedim e bi de size de önerdim:18:..işin ucunda irezil olmak var..
ben kuru pişirdim..yanına da bulgur cacık..türkişş menüüü
senin menü de güzelmiş afiyet olsun canım.
bebişimmm gecmısı okuyodum sımdı gordum fekat cıkmıssın,ıyım datlum yemegımı yedım cayımı ıctım sıze bakıyodumnaapıyon beyaaa...tam çıkıyodum sen geldin..
pilavımı cacığımı yapiimm..akşam gelirim yine...öpüldünüzz..
off ellerine sağlık bebeğimtavuk şişi fırında ızgara mı yaptın
menüm
kahvaltı 08.30;1 bardak süt,4 kuru kayısı,2 ceviz ,1 kk beyaz peynir,1 salatalık,2 çeri
öğle 13.30;2 yumurta,1 tabak salata
akşam 18.30;1 tabak ev yapımı patlıcanlı kebap,salata
bebişimmm gecmısı okuyodum sımdı gordum fekat cıkmıssın,ıyım datlum yemegımı yedım cayımı ıctım sıze bakıyodum
afıyet olsun canımm.benım menu de şöyleydi
taze fasulye
yesıllık salatası
lahana sarma
kt yogurt
sütlaç(x)
fıstık
omega3
semerim:))
Hoşbuldum canım
kimse kalmamış beyaaa:26::26:
neyse gelir birileri elbet
sabah canım pek bişey istemedi ilaçlarımı alacağım için mecburen yedim
peynir
ceviz kuru üzüm
az önce 2. öğün
1 biber dolması
1 yaprak sarma
1 kaşık taze fasulye
5 mercimek köftesi ve çay çayyyy
kalanları süpürdüm anlıyacağınız
amaniinnn..kilo çizelgemi 80 gündür kıpırdatamadığımdan offf olmuş yaane yaptım ben
kızlarrr uçak biletlerimizi aldımm..hayırlısı olsun bakalımmm.. .çok ucuz uçak bileti sitesi buldum..tavsiye ederim...link veriyom...
eşimle bana 150 tl ye aldım valla çok iyi..hemde anadolujet..daha yeni kızıma sadece135 tl ye almıştım..
https://www.biletaluc.com/tr
ben de ben de..sağol bebişimtam çıkıyodum eşimin işi varmış biraz beklicem..seninki de harika menü..ben 3 öğün bakliyat yesem bıkmam
ohhh maşallah semerini de yemişin daha ne olsunbebişimmm gecmısı okuyodum sımdı gordum fekat cıkmıssın,ıyım datlum yemegımı yedım cayımı ıctım sıze bakıyodum
afıyet olsun canımm.benım menu de şöyleydi
taze fasulye
yesıllık salatası
lahana sarma
kt yogurt
sütlaç(x)
fıstık
omega3
semerim:))
Hadi hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?