Yine geç kalmışım
Akşam yediklerimi de yazıp kaçayım bari.
1 kase çorba
3 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak patlıcan oturtma.
2 kaşık yoğurt.
Sersum, bacım sen o mangalı alnının teriyle haketmişsin. Afiyet olsun:)))
sindire sindire olmuş bebişim sizinkiler..selam kızlarrherkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrr sersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum
leylakım hosgeldınnn
canım olsun hiç yoktan iyidir.yaa mangal pek de istedigim gibi olmadi aslinda ama hic yoktan iyidir yaa... kaciridm da accik ucundan, derisiyle kanat yedimsalata da yagliydi tika basa yemedim sonra da yürüyüs yaptik allahtan..
arkadasim davet etti canim, onun bi arkadas gurubu var, güya mangal yerine gitcektik, salagin biri yüzünden balkonda yapalim diye karar degistirdiler, sonra da o salak gelmediamaaaannn hic bisey ailenin yerini tuttumuyo burda da kimsem olmadigi icin yapcak bir sey yok...
muhtarin mangalinda ne olmustu ki :44::44::44:
aman canım sen yapma bidaha kür mür..allah korusun hassas bünyen demek ki.:26::26:.sır sırgünaydın kızlar mecburi haftasonu kaçamaklarından sonra aranıza döndüm çok şükür.şimdi klasik karatay kahvaltımı yapıyom ama tek yumurtayla,onu bile zor yedim valla.bu arada gramla verdiklerimi kiloyla geri almamışımdır umarım(eşimi ikna ettim çok şükür.tamam sağlığını bozmada ne yaparsan yap dedi.karatayın sağlıklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama o geceki halimi görünce o da haklı:)yoğurt küründen olduğunu söylemedim aramızda sır:18:
ooo piknik mi eziyet mi hakikaten ne cekmişsin piknikten yaw :))
İlerlemez inşallah canım yaa
hoşgeldin..kızçelerim merhaba. 3 gün yoktu buralarda sınavlarım vardı şehr dışındaydım. tabi bu arada bende ne kartay kaldı ne birşey. dışarda olunca dikkt edemedm hiç ama bugn kaldıgım yerden devam. sabah işe geç kalıncahemen ayak üstü 1 yumurta bir kaç dilim salataık ve domaesle geçiştrdm. şuana kdr da acıkma belirtsi yok eve gidene kdr da birşey yemeyi düşünmüyorum.. szde ne var ne yok bakalım. geriye dönüp okucam inş
hoşgeldin tatlımmerhaba kizlar
keyifler yerinde yine
ara ara okuyorum sizi, her gun giremiyorum malesef
hemen menu bildirimi yapayim bende
sabah: 1 has yumurta, 6 zeytin, peynir, domates, salatalik
ogle: haslanmis yarma ile yogurdu karistirdim 1 kase yedim. Bu ara canim hep yogurt corbasi veya haslanmis yarma istiyor. Sanirim vucudumun ihtiyaci var.
Bu arada yazimin kusruna bakmayin Turkce klavye kullanmiyorum da
inşallah hepimiz için iyi bir hafta olur canımarkadaşlar dün internete giremedim bu yüzden menü bildiremedim dün yediklerim tabiki sabah kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli bir omlet,domates,zeytin biraz ceviz bol bol su içtim arada yoğurtlu çorba keten tohumu akşam yemeğinde ise 1 tabak semizotlu yemek dünden kalmıştı çocuklar mantı yediler ben yemedim...Ama dondurmaya dayanamadım biraz yedim valla....
bu gün sabah kahvaltısını saat 9.00 da yaptım 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir ,çay,çay,biraz ceviz...Ceviz bayağı bir tok tutuyor ve canlılık veriyor,ancak kırıp ayıklama derdi biraz uzaklaştırıyor doğrusu...
arada 1 ayran ve keten tohumu tüketmeyi planlıyorum..
akşam yemeğinde ise brokoli ,yoğurt ve belki köfte yaparsam ondan 1-2 tane yerim ...herkese kolay gelsin .Bu güzel ve yeni haftada bol bol kilolarınız gitsin inşallah.
Selam kızlar..haftasonu internetim olmadığı için giremedim..maşşlalah 30 sayfa olmuş..
haftasonu da girmem gerekiyor sanırım çünkü çok fena cozuttum..900 gramı bir güzel yerine koymuşum bu sabah itibarı ile..
neyse bu sabah:
1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
yarım domates
ceviz.
Öğlen
1 tabak taze fasulye
yoğurt
salata..
akşam evde de taze fasulye var..yazın geldiği burdan belli..öpüyorum hepinizi..
listeyi de az önce gördüm bu arada..herkesi tebrik ederim..
kimse kalmamış beyaaa:26::26:
neyse gelir birileri elbet
sabah canım pek bişey istemedi ilaçlarımı alacağım için mecburen yedim
peynir
ceviz kuru üzüm
az önce 2. öğün
1 biber dolması
1 yaprak sarma
1 kaşık taze fasulye
5 mercimek köftesi ve çay çayyyy
kalanları süpürdüm anlıyacağınız
oynatsana sende accuk..bak garibim kendi kendini yok etmiş...amaniinnn..kilo çizelgemi 80 gündür kıpırdatamadığımdan offf olmuş yaane yaptım ben
selam canlarım,güzellerim,çıtırlarım
haftasonu geleneksel mangal günleri gibi geçmiş maşallah..afiyetler olsunbende misafir vardı giremedim topiciğime sersum mangal öykünü gözümde canlandırdım da hala gülüyorum
sersumum hoşgeldin bacım
afiyet olsun
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeoynatsana sende accuk..bak garibim kendi kendini yok etmiş...
gül bakalım..o zaman ben hiç gülmediydim ama şimdi gülebiliyom
sporumuda yaptim
5 km 270 kalori hiz:5 60 dk dusumuda aldim simdi kizim uyurken aksam icin yemek hazirlayim 2. Öğün icin de semiz yemegi , salata ve yaninda ne yerim bilmiyorum yazarim sonra
hayırdır sersum nereye yolculuksöyledin de ben mi kaçırdım geçmişi pemk okuyamadım:26:
hayırdır sersum nereye yolculuksöyledin de ben mi kaçırdım geçmişi pemk okuyamadım:26:
çok iyi yapmışsın,gidilecek zaman ve yer belli olduktan sonra alıp atmak lazım bileti...ayyy ben de tatili özledim,üstelik tam 2 ay iznim var..mil puan kullanıyo musun çok avantajlı,benim 100 liralık puanla trabzona gitmek için uçak bileti alma planım var bakalım
tamamdır muhtarselametle gidin inşallah...o siteye bende bakayım..güvenilir dimi,kart mart verdiniz mi alırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?