• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilo bildirimi
2 hafta önceki cumartesi 83.3
Bugün 83.2
Fark -100 gr
Oran %0.120
Eki Görüntüle 3544880
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Kilo almadan dönmüşüm çok şükür, izne ayrıldığım hafta çok yemiştim ama kilo yapmamış. Bugün takımlara dahil olmak istiyorum.
Hoşgeldin Arkecim, kilo almamis olman çok iyi gerçekten, tebrikler. Hem de eksiyle dönmüşsün 👏👏
Tebrikler 👏👏
Tebrikler canım, eksi eksidir 👏👏

Kızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz 😔. P Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Canim çok geçmiş olsun. Sevk edildiğiniz yere gittiniz mi, yatış yapıldı mı. İlk kontrolleri ne durumda, inşallah hızlı bir iyileşme yaşarsınız. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Müsait olursan haber ver canım.

Eklentiler

• IMG_20250215_114336.webp
    IMG_20250215_114336.webp
    5 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar ben bir kaç gün olmayacağım yarın tartı paylasabilecekmiyim bilmiyorum çok özür dilerim. Oğlumun hastalığı çoğaldı beta virüsü kapmış tekrardan. Kalbe zarar verdiği için acil koruyucu tedaviye başladık bulunduğumuz yerde çocuk kardiyoloji olmadığı için başka bir şehre sevk edildik. Şehir dışına çıkıyoruz. İnşallah daha çok çoğalmaz 😔. P Purple58 kusura bakma canım özür dilerim . Haftayada hazırlıkta olayım
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah nasıl bir virusmus böyle ilk defa duydum 😔

Buraya girdiğimden beri hiç böyle sonuçla karşılaşmadım
64-65 bandını bu hafta kırarım sandım regl geldi.
Üstüne İşimden ayrılıyorum herkes birşey ısmarlıyor bu hafta menümü de yazamadım

Hazırlığa girebilir miyim.

Menümü tek tek yazayım şu an ama çok düzensiz oldu. Kaptanımdan ve takım arkadaşlarımdan çok özür diliyorum

Geçen hafta:64.0
Bugün : 65.1
Fark: +1.1
Yüzde: -1.719
Eki Görüntüle 3544876
Epey büyük birşey işinden ayrılmak canım. Hayatına dair büyük değişiklik. Yeniden rutine oturunca herşey kilo da hallolur.
Yeni bir işe mi geçiyorsun yoksa evde çocukla daha çok vakit geçirmek için mi canım? Hangisiyse hayırlısı olsun hakkinda

Cok geçmiş olsun canim bizde aynen soğuk bi yerde çıkmıyoruz ama abimiz okuldan babamız is yerden getiriyor napalim böyle geçecek bu kış da sanırım

Sagol canım benim

Harikasın canım bu hafta kilo veren nadir kişilerden 👏👏

Süpersin canım benim hosgeldin ❤️
Aynen işin aslı kocamdada birşey yok çözeme🤷‍♀️

Ayyy sorma ya ben de öyleydim 😂😂 Geçiyor ama her şey şimdi kapıyı kilitleyebiliyorum bile 😁

Ekside olman çok iyi canım

Tebrikler kaptanim, çok iyi vermişsin.

Çok geçmiş olsun canım 🥲

Çocuklar hasta olunca tüm düzen,moral bozuluyor canım ya çok nirmal

Nasıl bir salgın yaa, herkes hasta çok geçmiş olsun canım benim

İnşallah hemen toparlarsin kaptanım

Çok geçmiş olsun canım, herkes nasibini almış hastalıktan.
Sağol canım💜

Canim çok geçmiş olsun. Sevk edildiğiniz yere gittiniz mi, yatış yapıldı mı. İlk kontrolleri ne durumda, inşallah hızlı bir iyileşme yaşarsınız. Elimizden dua etmekten başka bir şey gelmiyor. Müsait olursan haber ver canım.

Kuzum teşekkür ederim. Eve geldik. Penisilin iğnesi yaptılar koruma amaçlı hemen. ( zaten 3 yıldır kalp sorunu nedeniyle 20gunde bir penislin oluyorduk, daha öncede beta virüsü kaptı ve kalbe zarar vermisti) . Şuan atesleniyor sürekli, gece hep inledi hiç uyumadım. Moralim çok bozuk. Doktor şimdi sevk etsek kalp doktoruna ateşli olduğunda EKG vs hatalı çıkar, kalp ritmi bozuk cikar dedi. Oyüzden antibiyotik tedavisine başladılar yüksek dozaj o bitip iyileşince tekrar buraya gelip çocuk bölümünden diğer şehirdeki hastane icin sevk vericez dediler. İnşallah yine kalbe zarar gelmemiştir. Zaten kendi doktorunuzla raporlarını gönderdi. Hiçbir şey yiyemiyor deli olucam . Kıza bulaşır diyede korkuyorum.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah nasıl bir virusmus böyle ilk defa duydum 😔
Canim başa gelmeyince bilinmiyor. Oğlum ara ara boğaz enfeksiyonu oluyordu. Sonra okuldaki öğretmeni beni çağırdı. Derste uyuyor ve merdiven çıkarken zorlanıyor diye . Kalp doktoruna gittik sorun çıktı. Sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor çocuk doktoru antibiyotik verip gönderiyor dedim. Prof Dr. Kalp doktorumuz çocuk doktorları hep böyle yapıyor ve kaç tane bu şekilde kalp sorunu yaşayan hastam var. Şu nalet ufacık testi çocuklara yapmıyorlar dedi. Ve testimiz pozitif çıktı. Boğazına uzun kulak çubuğu gibi birseyle sıvı alınarak yapılan çok basit bir test ama hastalık özellikle bizim ülkemizde tanınmıyor. Halbuki dünya Sağlık örgütü bile uyardı çok tehlikeli diye.

Kızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.

Canım çok geçmiş olsun. Beta testi yapıldı mı ?

Kızlar özür dileyerek başlıyorum. Şu bir haftadır doğru düzgün giremedim. Çocukların ikisi de hasta iki gün hastanede geçti günümüz. Halen daha da geçmiş değil. Bol öksürük halen daha var. Ama en azından ateslerini düşürdük.
Size de çok geçmiş olsun canım, Allâh tez zamanda şifa versin.

Cok geçmiş olsun canim bizde aynen soğuk bi yerde çıkmıyoruz ama abimiz okuldan babamız is yerden getiriyor napalim böyle geçecek bu kış da sanırım

Sagol canım benim

Harikasın canım bu hafta kilo veren nadir kişilerden 👏👏

Süpersin canım benim hosgeldin ❤️
Hoşbulduk canım 💕

Back
X