• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlarım,

Papadiyam, öğlen yazmışsın. Görmeden çıkmışım, kusura bakma.

Akşam 1 tabak ıspanak, 1 tabak bulgur pilavı, salata yedim.

Biraz önce Duman konseri için bilet aldım. Kızım çok seviyor, gitmeyi de çok istiyordu. Arkadaşlarınla gönderemem. Baban ve kardeşinle gidersen olur dedim. O da tamam dedi. Ne kadar çok istiyor gitmeyi, anlayın yani:))) Neyse ki Justin Bieber falan sevmiyor. Ona güç yetmezdi:))

Selam canlarım,

Biraz önce Duman konseri için bilet aldım. Kızım çok seviyor, gitmeyi de çok istiyordu. Arkadaşlarınla gönderemem. Baban ve kardeşinle gidersen olur dedim. O da tamam dedi. Ne kadar çok istiyor gitmeyi, anlayın yani:))) Neyse ki Justin Bieber falan sevmiyor. Ona güç yetmezdi:))

Baba da ne kadar fedakar kısss , nasıl çekecek 2 saat Duman'ı , ben bile çekemem valla , bayık bayık Kaan Tangöze'yi :ssz::ssz::ssz:
Oyam ssenin de canın çok sigara çekiyomuş , bi ara buluşak da tüttürek mi , ne dersin :44::44::44:

1. öğün=1 adet muz fındık 2 hurma yeşil çay
2. öğün = 2 tabak işkembe çorbası 1 tabak bulgur aşı çay
3. öğün =yarma yoğurtlu çorba 1 tabak çok az tahin helva
şimdide çay işkembe sevmiyenler için tiksinç dimi ama ben çok severim:52::52:

Kızlar herkese selamlar olsun , nasılsınız , keyifleriniz yerinde mi ?
Biletler alınmış , temizlikler yapılmış , yemekler pişirilmiş , yürüyüşlere gidilmiş aman da aman gene hiç boş durmamışsınız...Neyse ben de sizin yapmadıklarınızı yapiim dedim ve de yine bir koca günü daha boş boş geçirdim...Tek yaptığım mutfak tezgahını , ocağı vesaireyi temizleme oldu.Akşam yemeği için enişteniz çok şahane bi plan yapmış.Pikniğe götürdü beni sağolsun.Güneşi batırırken mamalarımızı yedik , güzeldi valla..Sonra ben hayatımda ilk kez hıdırellez yapmaya çalıştım.Önce dileklerimi yazıp bizim kırsalda "katır tırnağı" tabir ettiğimiz (puhahaha) sarı çiçekli çalımsı ağaçcığın altına iliştirdim.Sonra da ateşin üstünden atladım.Kaç kere atlanacağını bilmediğim için garantili olsun diye 12 kere atladım , umarım tatmin edicidir.Yalnız yukarıda koskoca Allah dururken İlyas'la Hızır'dan medet ummak bana pek de anlamlı gelmedi , hatta Allah'a ayıp oluyomuş gibi geldi.Durumu eniştenize açtım , o da kabuledilebilir bir açıklama yapınca biraz rahatladım ama yine de tuhaf geldi bana :ssz::ssz::ssz:
Neyse , bugün diyet yaptım , o bakımdan yediklerimiz yazayım :

Sabah :
2 tane kocaman haşlanmış yumurta
12-14 (tam bilemedim) tane zeytin
Çokca peynir
Çokca domates-salatalık

Öğle :
1 kutu light ton balığı konservesi
Bolca domates-salatalık
Yoğurt
1 lokma kendi imalatım olan mısır ekmeği (Pampişim üstü çatladı , niye ki :53::53::53::53:)

Akşam :
2 tane kocaman kasap köfte
1 şiş Adana
2 şiş tavuk şiş ( izah etmekte zorlandım billah :52::52::52:)
3 bardak ayran
2 tane salatalık
7-8 tane közlenmiş biber

yedim.Kendime göre baya az yemişim , aferim bana :27::27::27: Yarına da karışık etli dolma yapıciiim inşallah.Bir de yeşil mercimek yemeği...
waaawww kayınçom diyet yapmışın takdirlerimi yolluyorum..:46::46:
yediklerin şok nefiz özellikle son öğün.:56:.afiyet olsun:16:..ben gül ağacı bulamadığımdan bu yıl çiziktiremedim..:31:Allah hepimizin dileklerini yerine getirsin inşallah...:16::16:

Selam canlarım,

benimki de dumanı.kargoyu falan seviyo senin kız gibi..ama burada olunca yırtıyoz konserlerden.:52::52:.dönüşte allah kerim..:ssz::ssz:

1. öğün=1 adet muz fındık 2 hurma yeşil çay
2. öğün = 2 tabak işkembe çorbası 1 tabak bulgur aşı çay
3. öğün =yarma yoğurtlu çorba 1 tabak çok az tahin helva
şimdide çay işkembe sevmiyenler için tiksinç dimi ama ben çok severim:52::52:

Ohhh afiyet olsun , ben çok severim valla işkembeyi ve benim kocam da güzel yapar sağolsun da ben bulgur aşını anlamadım , bulgur pilavı mı yoksa başka bi yemek mi?

Baba da ne kadar fedakar kısss , nasıl çekecek 2 saat Duman'ı , ben bile çekemem valla , bayık bayık Kaan Tangöze'yi :ssz::ssz::ssz:
Oyam ssenin de canın çok sigara çekiyomuş , bi ara buluşak da tüttürek mi , ne dersin :44::44::44:

allam yareppim buluşmak için bulduğu bahaneye bak..:4::4::4::20::20::37:

Olur, olur... O bahaneyle görüşmüş oluruz. Yalnız önce evde, ayna karşısında çalışayım biraz. Alışık olmayan parmakta cigara durmazmış, biliyorsun:)

arkadaşlar içinizde şu buharlı temizlik makinasını kullanan varmı gittigidiyoda var hani
düşünüyorum ama biyandanda korkuyorum kullanan varsa iyi bişeymi yazabilirmi

kızlarr....nescafemycafe yi kullanan ya da kahvesini(özellikle latte ve cappuçino sunu merak ediyom)deneyen var mı...

valla sırf latte için alabilirim..:27::27:

yediklerin şok nefiz özellikle son öğün.:56:.afiyet olsun:16:..ben gül ağacı bulamadığımdan bu yıl çiziktiremedim..:31:Allah hepimizin dileklerini yerine getirsin inşallah...:16::16:

benimki de dumanı.kargoyu falan seviyo senin kız gibi..ama burada olunca yırtıyoz konserlerden.:52::52:.dönüşte allah kerim..:ssz::ssz:

Takdirlerini sevinçle kabul ettim muhtarım :1::1::1:.Bugün ete verdim kendimi valla :27::27::27: Ben de gül ağacı bulamadım o bakımdan alternatif bir bitki kullandım.Amin , inşallah hepimize sağlıklar-güzellikler versin (hep yaşlılıktan yeminle :52::52::52:)
Ben Manga'yı çok seviyorum , Kargo'yu da severim , Model'i seviyorum , Emre Aydın'a ba-yı-lı-yo-rummmmm....Beni de konsere götürün uleynnnnn :21::21::21::21:

Bir ara Metallica dinliyordu. Bir de bilmemne monkeys diye bir grup var. Anneannesi pazar günü ümreye gitti. Anneannesine dua siparişi veriyor, bilmemne monkeys in konserine gideyim diye dua et anneanne diye. Yazık kadın da "dilim dönmüyor ki kızım" diyor:)))))

arkadaşlar içinizde şu buharlı temizlik makinasını kullanan varmı gittigidiyoda var hani
düşünüyorum ama biyandanda korkuyorum kullanan varsa iyi bişeymi yazabilirmi

kardelenin vardı geçengün söylüyordu..:34:ama ben o tip temizlik aletlerinin buharla mikropları ortamda yapıştırarak solunmasıyla ciğerlere zarar verdiğini duymuştum.:44::44:.tabee herşeye bi kulp takılıyor ama..:37::37::37:

Bir ara Metallica dinliyordu. Bir de bilmemne monkeys diye bir grup var. Anneannesi pazar günü ümreye gitti. Anneannesine dua siparişi veriyor, bilmemne monkeys in konserine gideyim diye dua et anneanne diye. Yazık kadın da "dilim dönmüyor ki kızım" diyor:)))))

:60::60: yazık kadına..Allah kabul etsin annenin umresini bu arada canım..:16::16:hayırlısıyla gitsin gelsin teyzem..:16::16:

ben daha yabancıları saymıyom..:37::37:valla teyzem haklı benim bile dilim dönmüyo..:27::27::9::9::9:

allam yareppim buluşmak için bulduğu bahaneye bak..:4::4::4::20::20::37:
He , sigara bahane , puro da olur :52::52::52::52:
Olur, olur... O bahaneyle görüşmüş oluruz. Yalnız önce evde, ayna karşısında çalışayım biraz. Alışık olmayan parmakta cigara durmazmış, biliyorsun:)
Çalış canım , sen akıllı kadınsın , 2. sigara da tamamsındır evelallahhh :52::52::52:
Garibim dili dönse dua edecek yani :1::1::1:

Takdirlerini sevinçle kabul ettim muhtarım :1::1::1:.Bugün ete verdim kendimi valla :27::27::27: Ben de gül ağacı bulamadım o bakımdan alternatif bir bitki kullandım.Amin , inşallah hepimize sağlıklar-güzellikler versin (hep yaşlılıktan yeminle :52::52::52:)
Ben Manga'yı çok seviyorum , Kargo'yu da severim , Model'i seviyorum , Emre Aydın'a ba-yı-lı-yo-rummmmm....Beni de konsere götürün uleynnnnn :21::21::21::21:

ben batıya dönünce bizim ergenyusları sana verip konser konser dolaşmanızı sağlıycaz.:27::27:.doya doya gidin teyzesii...:52::52::52:

kızlarr....nescafemycafe yi kullanan ya da kahvesini(özellikle latte ve cappuçino sunu merak ediyom)deneyen var mı...

valla sırf latte için alabilirim..:27::27:

Ben de kapuçino seviyom yav... Mayıs sonuna bir ödül verebilirim kendime...

Bugün tartıda 79,5 kg gördüm. Bunun mümkün olmadığını, anlık bir tartı arızası olduğunu hemen farkedip hiç heveslenmedim. Tartıdan inince bir daha bu kilouyu göremeyeceğim için, bir süre öyle kalıp, baktım, baktım... Anın tadını çıkardım:60::60::60: Ağlancak halime gülüyorum ya... Hala gülüyorum:60::60::60:

Eniştene söylüyüm, seni de katıverelim çocukların arasına:))

ben batıya dönünce bizim ergenyusları sana verip konser konser dolaşmanızı sağlıycaz.:27::27:.doya doya gidin teyzesii...:52::52::52:

Oooohhhh seve seve valla...Hatta Melexin'in kızını da aliiim , ööle cümbür-cemaaat gideriz ...Var mı başka kızını yanıma katacak olan Karataycılar ....Tikkat tikkat !!!! Kızlarınız özenle konsere götürülüp-getirilir :52::52::52:

Götürürüm kız... Siz gelin yeter ki... Benim de ruhum gençleşir böylece:)

:60::60: yazık kadına..Allah kabul etsin annenin umresini bu arada canım..:16::16:hayırlısıyla gitsin gelsin teyzem..:16::16:

Amin canım. Sağol.

He , sigara bahane , puro da olur :52::52::52::52:

Çalış canım , sen akıllı kadınsın , 2. sigara da tamamsındır evelallahhh :52::52::52:

Garibim dili dönse dua edecek yani :1::1::1:

Yaparım di mi? Yalnız o ince sigaralardan içmem. Parmaklarımı kalın gösterir:)))

Son düzenleme:
Back