• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yine geç kalmışım:(

Akşam yediklerimi de yazıp kaçayım bari.

1 kase çorba
3 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak patlıcan oturtma.
2 kaşık yoğurt.

Sersum, bacım sen o mangalı alnının teriyle haketmişsin. Afiyet olsun:)))

selam kızlarr:16:herkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrr:56:sersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük:27:
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum:16:
leylakım hosgeldınnn:38:

selam canım:34::16:....mide alışık olmayınca rahatsız oluyor insan değil mi..almamışsındır yaa..sende bu azim varken gidecek..benim umutlarım da birdaha ki haftaya kaldı lakin bu hafta regl olucam..sabır bakalım..:31::31::31::31::31:

oh canım ya biz möangal dedikçe senin adına üzülüyordum..hadi gözünaydın.:16::16:.
ayy sen demesen hıdrellez olduğunu unutmuştum ben..burda gül yok ki altına koyayım yaaaa:5::5::5:

:9::9:haklısın canım kk kadardı büyüklükleri yani 3 kk:34::34:

:18::18::18::18::17::17::17::17:
oh ellerine sağlık benimde storlarımı silmem lazımmm:31::31::31:

gidecek yılmak yokk:kkk::kkk::kkk:ama kendini 1ay diye şartlandırma ki vücut strese girmesin:34::34:

insan kilo alınca farketmiyo çok ..aslında kıyafetler daralıyor falan ama konduramıyor insan ne garip:ssz::ssz:
bana da aldın diyolardı yok 1-2 kilo diyodum ki enson tartıya bi çıktım 10 kilo fazlam olduğunu farkettim:30::30::30:

hoşgeldin canım:34::34:ne güzel moral olmuş sana:52::52:
ben bişey anlamadım yoğurt küründen:51::51:

yaa mangal pek de istedigim gibi olmadi aslinda ama hic yoktan iyidir yaa... kaciridm da accik ucundan, derisiyle kanat yedim :17: salata da yagliydi :17::17: tika basa yemedim sonra da yürüyüs yaptik allahtan..

valla hidirellez icin ben dileklerimi orkideme baglicam :9: olur insallah o da güzel bi cicek.. hic yoktan iyidir :16::16::16:

Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen :46::46::46:
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.S:46:n bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?

arkadasim davet etti canim, onun bi arkadas gurubu var, güya mangal yerine gitcektik, salagin biri yüzünden balkonda yapalim diye karar degistirdiler, sonra da o salak gelmedi :27: amaaaannn hic bisey ailenin yerini tuttumuyo :31: burda da kimsem olmadigi icin yapcak bir sey yok...

muhtarin mangalinda ne olmustu ki :44::44::44:

günaydın kızlar mecburi haftasonu kaçamaklarından sonra aranıza döndüm çok şükür.şimdi klasik karatay kahvaltımı yapıyom ama tek yumurtayla,onu bile zor yedim valla.bu arada gramla verdiklerimi kiloyla geri almamışımdır umarım:((eşimi ikna ettim çok şükür.tamam sağlığını bozmada ne yaparsan yap dedi.karatayın sağlıklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama o geceki halimi görünce o da haklı:)yoğurt küründen olduğunu söylemedim aramızda sır:18:

Günaydın canlarım,

Sabah 8:00 3 kaşık yalancı muhlama, 1 kase de yoğurt yedim. Canım başka bişey istemedi.

Biraz sonra da yürüyüşe gidicem.

Hepinize güzel ve hafifleyeceğiniz bir hafta diliyorum:16:

gunaydın kızlar.ıgneoyam afıyet olsun

kahvaltım

bol yesıllıklı kaygana
zeytın,peynır,fındık
omega2,taze kayısı

akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben :27::27:...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..:30:
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı.:25:.eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına:37: ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı.:37:.offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee:ssz::ssz::ssz:

yediklerime gelince
2. öğünüm
:56::56::56:
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
:53::53::53:çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy:7::7:
:56::56:

ooo piknik mi eziyet mi hakikaten ne cekmişsin piknikten yaw :))
:52::52:

günaydın
hemen kahvaltımı paylaşayım :)

:56::56::56::56:

2 yumurta
1 peynir
12 zeytin
4 cherry domates
2 kucuk salatalık
12 badem

onca kaçamagın ustune bugun oglen yogurt ayran ikilisi ile hafif bir seylar alıp geçiştirmek istiyorum.
Çiğdem senin yaptıgın ayran detoksu gibi. Umarım işe yarar
:36::36::36::36:
akşama da ve yatmadan once de 5 mil leslie yapacagım artık..

Son düzenleme:
afiyet olsun canim
bende yogurt kurune basladim

Sağol canım, hadi hayırlısı diyelim o zaman

Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen :46::46::46:
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.S:46:n bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?

Sağol birdym, sen halledersin o 1-2 kiloyu , hiiiç kafana takma

Afiyet olsun ficanscım:16:

Sağol leylakım, sen de hoş geldin

afiyet olsun canım yediklerin enfes yanii:56::56:
bakalım sana nasıl yansıycak bu yoğurt:9::9:

yürüyüş:46::46:

korkuyorum canım zaten ilaca başladım hemen :18::18:

Bakalım nasıl olacak canım, şimdilik yiyorum cumaya kadar bıkıp bırakmam inşallah

İlerlemez inşallah canım yaa

Günaydın kızlar hepinize

Sabah kahvaltımdan hemen önce yoğurtlu kür

Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, birer avuç badem ve siyah kuru çekirdekli üzüm

Dun sabah kkk
Aksam guvec yogurt
Bu sabah klasik karatay aksamada bakcaz başı mizin çaresine

günaydın
hemen kahvaltımı paylaşayım :)

2 yumurta
1 peynir
12 zeytin
4 cherry domates
2 kucuk salatalık
12 badem

onca kaçamagın ustune bugun oglen yogurt ayran ikilisi ile hafif bir seylar alıp geçiştirmek istiyorum.
Çiğdem senin yaptıgın ayran detoksu gibi. Umarım işe yarar
:36::36::36::36:
akşama da ve yatmadan once de 5 mil leslie yapacagım artık..

yürüüüü kim tutar seni ...kız diyetin ağzını burnunu kırmışsın...böyle diyet olur mu böyle zayıflanır mı, sen beni de geçmişsin ben onbir zeytin yiyiyorum genelde:))))

yürüüüü kim tutar seni ...kız diyetin ağzını burnunu kırmışsın...böyle diyet olur mu böyle zayıflanır mı, sen beni de geçmişsin ben onbir zeytin yiyiyorum genelde:))))

sen benim onceki mesajları okumamışsın bir zeytine laf etmişsin :))) bir de onları oku bu normal gelecek :))
:8::8::8:

kızçelerim merhaba. 3 gün yoktu buralarda sınavlarım vardı şehr dışındaydım. tabi bu arada bende ne kartay kaldı ne birşey. dışarda olunca dikkt edemedm hiç ama bugn kaldıgım yerden devam. sabah işe geç kalıncahemen ayak üstü 1 yumurta bir kaç dilim salataık ve domaesle geçiştrdm. şuana kdr da acıkma belirtsi yok eve gidene kdr da birşey yemeyi düşünmüyorum.. szde ne var ne yok bakalım. geriye dönüp okucam inş

selam kızlarr:16:herkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrr:56:sersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük:27:
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum:16:
leylakım hosgeldınnn:38:

Herkes mangal yaptı haftasonu ben eksik kaldım yaw:9::9:
Afiyet olsun papişim, hoşbuldum datlum:16::16:

Bende kahvaltımı yazayım

2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates
Salatalık
Zeytin
Pastırma
Antepfıstığı

Yürüyüş şimdilik yapmadım, bakalım belki akşama yürürüm....

merhaba kizlar:52::52:
keyifler yerinde yine :nazar::nazar:
ara ara okuyorum sizi, her gun giremiyorum malesef:50::50:
hemen menu bildirimi yapayim bende
sabah: 1 has yumurta, 6 zeytin, peynir, domates, salatalik
ogle: haslanmis yarma ile yogurdu karistirdim 1 kase yedim. Bu ara canim hep yogurt corbasi veya haslanmis yarma istiyor. Sanirim vucudumun ihtiyaci var. :30:
Bu arada yazimin kusruna bakmayin Turkce klavye kullanmiyorum da:50::50:

Back