sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

BEN BUGUN ARTIK SABAHLARI YURUMEYEDE BASLADI COK DEGIL AMA 20 DK ODA BISEYDIR AKSAMLARIDA 30 DK ARTIK EVDE HAREKET YAPICAM BEN SU ICMEYI UNUTUYORUM YA HIC AKLIMA GELMIYOR DESEM YERI:KK43:

KIZLARRR GÜNAYDIN SANIRIM GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI HEPİMİZ KÖTÜ GEÇİRMİŞİZ HADİ BAKALIM BİR SİRKİLELİM KENDİMİZE GELELİM BAKIN GÜNEŞ NE GÜZEL PARLIYOR YAZ GELİYOR BU HAFTANIN TABLOSU YAPILMAMIŞ HAFTAYA PAZARTESİ DÜZENLENSİN İKİ HAFTALIK YAZILIR BU SEFERLİK BELKİ BU HAFTA DAHA İYİ OLUR İKİ SABAH OLDU İŞE YÜRÜYEREK GELİYORUM HEMEN HEMEN 1 SAAT YÜRÜYORUM BİRAZ HIZLICA İŞE GELİNCE ATLEDİMİ DEĞİŞTİRİYORUM BAYA TERLİYORUM NORMALDEDE ARAÇA BİNMEK İÇİN Bİ YARIM SAAT YÜRÜYORUM AMA DÜN VE BUGÜN BİNMEDİM
GÜNDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİYORUM BERGAMOTLU SABAHLARI ELMA SİRKELİ VE BALLI BİRAZ SICAK SU İÇİYORUM

canim tabloyu yazicaktim ama kimse guncel kilosunu yazmadi 100 gram verdim aldim seklinde kalinca bende herkes yazar diye bekledim ama suan herkes yazarsa gunclleyebilirim

Slm arkadaslar herzaman bilgilerinize ihtiyacim oldu ve hep bu siteden okuduklarimla bebisimi buyuttum..artk bende burdayimm:-)

canim tabloyu yazicaktim ama kimse guncel kilosunu yazmadi 100 gram verdim aldim seklinde kalinca bende herkes yazar diye bekledim ama suan herkes yazarsa gunclleyebilirim

anladım canım hala kimse yazmadı dediğim gibi yapalım gelen pazartesi bildirim yapıp sen de tabloyu düzenlersin arkadaşlar pazartesi günü şu çekil yazalım örnek 500 gr verdim şu an 65.5 kilodayım gibi tugcercan arkadaşımızda koloylıkla tabloyu yapsın

Cnm beni de zahmet olmazsa ekler misin boy 160 hedef kilom 58 kilom 65.8 di 65.5 oldu tabi zahmet olmazsa...

X