sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

kızlar ben bu sefer de regl haftasına denk geldim bu gidişe veremiyecem kiloları.aynı kilomdayım hiç değişiklik yok 69

Merhaba arkadaşlar..

Şu son 2 haftadır pazartesi günleri yüzünden moralim bozuk:63::63: Diyete hiç dikkat edemiyorum ..Tabi karşılığını da almışım doğal olarak..:mad::mad:

Sonuç olarak 600 gr almışım:KK62:

ol
Merhaba arkadaşlar..

Şu son 2 haftadır pazartesi günleri yüzünden moralim bozuk:63::63: Diyete hiç dikkat edemiyorum ..Tabi karşılığını da almışım doğal olarak..:mad::mad:

Sonuç olarak 600 gr almışım:KK62:
olsun ben de iki haftadır hep aynıyım hatta bir ara aldım senin gibi sonra verdim. bazen oluyor böyle. sonuçta önemli olan vazgeçmemek. Vazgeçme arkadaşım ha gayret başaracağız. kaç kilo var önünde vermek istediğin? bugün yeni bir gün yeniden başla :KK24:

kızlar bende regli olucam bugün yarın dün canım cok tatlı çekmişti baklava yedim bakalım bu haftayı nasıl atlatıcam

ol
olsun ben de iki haftadır hep aynıyım hatta bir ara aldım senin gibi sonra verdim. bazen oluyor böyle. sonuçta önemli olan vazgeçmemek. Vazgeçme arkadaşım ha gayret başaracağız. kaç kilo var önünde vermek istediğin? bugün yeni bir gün yeniden başla :KK24:

Bu aralar şehir dışında olduğumdan fast food tarzı beslendim .:KK43: Ve sonuç ortada..Havaların ısınması psikolojik olarak pek yaramadı galiba:mad::mad: Ortada ne diyetim kaldı ne de yürüyüşlerim:KK17:

Bu aralar şehir dışında olduğumdan fast food tarzı beslendim .:KK43: Ve sonuç ortada..Havaların ısınması psikolojik olarak pek yaramadı galiba:mad::mad: Ortada ne diyetim kaldı ne de yürüyüşlerim:KK17:
evet havalar etkiledi beni de daha 6 kilom var verecek haziran başına kadar ha gayret

bn regli donemindeyim oyuzden tartilmadim en son tartildigim rakami yazdim artik haftaya pazartesi tam belli olur kotu olan haftaya tatil ve biz romaya gidiyoruz nsil dayanicam izdirap yyaaaaa:KK43:

Ben bi turlu adapte olamadim bu diyete ya.napsam bilemedim bu diyeti dogru duzgun yapmayi cok istiyorum ama off:110:

Bende adapte olamıyorum ya sureklı kaytarıyorum galıba bıde suan reglı donemı tatlı yıyorum malesef :KK43:

58,5 kiloyum 55 e dönmeye çaışıyorum boyum 1.55 hamilelikte 30 kiloya yakın aldım 84 kiloya çıktım doğumdan önce çoğunu verdim ama bu son 3 4 kilo yapıştı gitmiyo :KK43: bi de bel fıtığı oldum kızımı kaldırıırken sporda yapamıyorum.

X