- 10 Ekim 2014
- 51
- 19
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun ben de iki haftadır hep aynıyım hatta bir ara aldım senin gibi sonra verdim. bazen oluyor böyle. sonuçta önemli olan vazgeçmemek. Vazgeçme arkadaşım ha gayret başaracağız. kaç kilo var önünde vermek istediğin? bugün yeni bir gün yeniden başlaMerhaba arkadaşlar..
Şu son 2 haftadır pazartesi günleri yüzünden moralim bozuk Diyete hiç dikkat edemiyorum ..Tabi karşılığını da almışım doğal olarak..
Sonuç olarak 600 gr almışım
olsun aynı kal iyidir regl sonrası birden verirsin inşallahkızlar ben bu sefer de regl haftasına denk geldim bu gidişe veremiyecem kiloları.aynı kilomdayım hiç değişiklik yok 69
tamamdır ama tablomuzu yapcan yarın dimi valla alıştık napalımBen daha tartılmdım cunkun aybası donemındeyım yarın son gun ole tartılcam :)
ol
olsun ben de iki haftadır hep aynıyım hatta bir ara aldım senin gibi sonra verdim. bazen oluyor böyle. sonuçta önemli olan vazgeçmemek. Vazgeçme arkadaşım ha gayret başaracağız. kaç kilo var önünde vermek istediğin? bugün yeni bir gün yeniden başla
evet havalar etkiledi beni de daha 6 kilom var verecek haziran başına kadar ha gayretBu aralar şehir dışında olduğumdan fast food tarzı beslendim . Ve sonuç ortada..Havaların ısınması psikolojik olarak pek yaramadı galiba Ortada ne diyetim kaldı ne de yürüyüşlerim
Numara Isim Boy baslangic kilo hedeflenen kilo 13 Nisan 20 Nisan 27 Nisan 1 @gamze0606 1.72 69 58 69 69 2 mavimli 1.73 71.5 64 71.5 70.5 3 T tugcercan 1.66 77.8 56 77.8 77.6 4 S serdarece 1.60 65.5 58 65.5 65.0 5 kardelen2086 1.65 94 80 94 94.6 6 kardelen2086 1.60 65.8 58 65.5
sıkı eğlen az dondurma yebn regli donemindeyim oyuzden tartilmadim en son tartildigim rakami yazdim artik haftaya pazartesi tam belli olur kotu olan haftaya tatil ve biz romaya gidiyoruz nsil dayanicam izdirap yyaaaaa
ben de herşeyi tam yapmıyorum doğrusu ama yine de dikkat ediyorum çoğunluklaBen bi turlu adapte olamadim bu diyete ya.napsam bilemedim bu diyeti dogru duzgun yapmayi cok istiyorum ama off
regl döneminde tatlı kaçamağı olmazsa olmazBende adapte olamıyorum ya sureklı kaytarıyorum galıba bıde suan reglı donemı tatlı yıyorum malesef
katıl tabi motivasyon için katılımın fazlalaşması şartselam, teni başlıyosanız ben de katılabilir miyim kızlar ??