arkadaşlar dün internete giremedim bu yüzden menü bildiremedim dün yediklerim tabiki sabah kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli bir omlet,domates,zeytin biraz ceviz bol bol su içtim arada yoğurtlu çorba keten tohumu akşam yemeğinde ise 1 tabak semizotlu yemek dünden kalmıştı çocuklar mantı yediler ben yemedim...Ama dondurmaya dayanamadım biraz yedim valla....
bu gün sabah kahvaltısını saat 9.00 da yaptım 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir ,çay,çay,biraz ceviz...Ceviz bayağı bir tok tutuyor ve canlılık veriyor,ancak kırıp ayıklama derdi biraz uzaklaştırıyor doğrusu...
arada 1 ayran ve keten tohumu tüketmeyi planlıyorum..
akşam yemeğinde ise brokoli ,yoğurt ve belki köfte yaparsam ondan 1-2 tane yerim ...herkese kolay gelsin .Bu güzel ve yeni haftada bol bol kilolarınız gitsin inşallah.
bu gün sabah kahvaltısını saat 9.00 da yaptım 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir ,çay,çay,biraz ceviz...Ceviz bayağı bir tok tutuyor ve canlılık veriyor,ancak kırıp ayıklama derdi biraz uzaklaştırıyor doğrusu...
arada 1 ayran ve keten tohumu tüketmeyi planlıyorum..
akşam yemeğinde ise brokoli ,yoğurt ve belki köfte yaparsam ondan 1-2 tane yerim ...herkese kolay gelsin .Bu güzel ve yeni haftada bol bol kilolarınız gitsin inşallah.