• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

arkadaşlar dün internete giremedim bu yüzden menü bildiremedim dün yediklerim tabiki sabah kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli bir omlet,domates,zeytin biraz ceviz bol bol su içtim arada yoğurtlu çorba keten tohumu akşam yemeğinde ise 1 tabak semizotlu yemek dünden kalmıştı çocuklar mantı yediler ben yemedim...Ama dondurmaya dayanamadım biraz yedim valla....

bu gün sabah kahvaltısını saat 9.00 da yaptım 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir ,çay,çay,biraz ceviz...Ceviz bayağı bir tok tutuyor ve canlılık veriyor,ancak kırıp ayıklama derdi biraz uzaklaştırıyor doğrusu...

arada 1 ayran ve keten tohumu tüketmeyi planlıyorum..

akşam yemeğinde ise brokoli ,yoğurt ve belki köfte yaparsam ondan 1-2 tane yerim ...herkese kolay gelsin .Bu güzel ve yeni haftada bol bol kilolarınız gitsin inşallah.

Selam kızlar..haftasonu internetim olmadığı için giremedim..maşşlalah 30 sayfa olmuş..

haftasonu da girmem gerekiyor sanırım çünkü çok fena cozuttum..900 gramı bir güzel yerine koymuşum bu sabah itibarı ile..

neyse bu sabah:
1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
yarım domates
ceviz.

Öğlen
1 tabak taze fasulye
yoğurt
salata..

akşam evde de taze fasulye var..yazın geldiği burdan belli..öpüyorum hepinizi..

listeyi de az önce gördüm bu arada..herkesi tebrik ederim..

Yine geç kalmışım:(

Akşam yediklerimi de yazıp kaçayım bari.

1 kase çorba
3 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak patlıcan oturtma.
2 kaşık yoğurt.

Sersum, bacım sen o mangalı alnının teriyle haketmişsin. Afiyet olsun:)))
:27::27::27:sonuna kadar yedim zateen:23::23:..sağol tatlım:16::16:
evet yaa çok geç geliyon muhabbeti özledim senle:5::5:

selam kızlarr:16:herkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrr:56:sersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük:27:
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum:16:
leylakım hosgeldınnn:38:
sindire sindire olmuş bebişim sizinkiler..:1::1:afiyet olsun:16::16:
yaa mangal pek de istedigim gibi olmadi aslinda ama hic yoktan iyidir yaa... kaciridm da accik ucundan, derisiyle kanat yedim :17: salata da yagliydi :17::17: tika basa yemedim sonra da yürüyüs yaptik allahtan..
:nazar:
arkadasim davet etti canim, onun bi arkadas gurubu var, güya mangal yerine gitcektik, salagin biri yüzünden balkonda yapalim diye karar degistirdiler, sonra da o salak gelmedi :27: amaaaannn hic bisey ailenin yerini tuttumuyo :31: burda da kimsem olmadigi icin yapcak bir sey yok...

muhtarin mangalinda ne olmustu ki :44::44::44:
canım olsun hiç yoktan iyidir.:34:.hem bizde yağlı et deri kanat serbest yiyebilirsin doğal olaraktan..:52::52::52:
arada mutlaka kıl birileri çıkar..neysee:ssz::ssz:

geçmişten okuyacan maalesef..flaş falşşş:27::27:

günaydın kızlar mecburi haftasonu kaçamaklarından sonra aranıza döndüm çok şükür.şimdi klasik karatay kahvaltımı yapıyom ama tek yumurtayla,onu bile zor yedim valla.bu arada gramla verdiklerimi kiloyla geri almamışımdır umarım:((eşimi ikna ettim çok şükür.tamam sağlığını bozmada ne yaparsan yap dedi.karatayın sağlıklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama o geceki halimi görünce o da haklı:)yoğurt küründen olduğunu söylemedim aramızda sır:18:
aman canım sen yapma bidaha kür mür..allah korusun hassas bünyen demek ki.:26::26:.sır sır:23::23:
ooo piknik mi eziyet mi hakikaten ne cekmişsin piknikten yaw :))
:52::52:
:1::1::1::1::1::1:
İlerlemez inşallah canım yaa
:5::5:inşallah canım:18::18:
kızçelerim merhaba. 3 gün yoktu buralarda sınavlarım vardı şehr dışındaydım. tabi bu arada bende ne kartay kaldı ne birşey. dışarda olunca dikkt edemedm hiç ama bugn kaldıgım yerden devam. sabah işe geç kalıncahemen ayak üstü 1 yumurta bir kaç dilim salataık ve domaesle geçiştrdm. şuana kdr da acıkma belirtsi yok eve gidene kdr da birşey yemeyi düşünmüyorum.. szde ne var ne yok bakalım. geriye dönüp okucam inş
hoşgeldin..:16::16:
merhaba kizlar:52::52:
keyifler yerinde yine :nazar::nazar:
ara ara okuyorum sizi, her gun giremiyorum malesef:50::50:
hemen menu bildirimi yapayim bende
sabah: 1 has yumurta, 6 zeytin, peynir, domates, salatalik
ogle: haslanmis yarma ile yogurdu karistirdim 1 kase yedim. Bu ara canim hep yogurt corbasi veya haslanmis yarma istiyor. Sanirim vucudumun ihtiyaci var. :30:
Bu arada yazimin kusruna bakmayin Turkce klavye kullanmiyorum da:50::50:
hoşgeldin tatlım:38:..sen yoğunsun arada takılsen çok ara verip özletme:16::16:
arkadaşlar dün internete giremedim bu yüzden menü bildiremedim dün yediklerim tabiki sabah kahvaltıda 2 yumurtalı peynirli bir omlet,domates,zeytin biraz ceviz bol bol su içtim arada yoğurtlu çorba keten tohumu akşam yemeğinde ise 1 tabak semizotlu yemek dünden kalmıştı çocuklar mantı yediler ben yemedim...Ama dondurmaya dayanamadım biraz yedim valla....

bu gün sabah kahvaltısını saat 9.00 da yaptım 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,peynir ,çay,çay,biraz ceviz...Ceviz bayağı bir tok tutuyor ve canlılık veriyor,ancak kırıp ayıklama derdi biraz uzaklaştırıyor doğrusu...

arada 1 ayran ve keten tohumu tüketmeyi planlıyorum..

akşam yemeğinde ise brokoli ,yoğurt ve belki köfte yaparsam ondan 1-2 tane yerim ...herkese kolay gelsin .Bu güzel ve yeni haftada bol bol kilolarınız gitsin inşallah.
inşallah hepimiz için iyi bir hafta olur canım:16::16:
Selam kızlar..haftasonu internetim olmadığı için giremedim..maşşlalah 30 sayfa olmuş..

haftasonu da girmem gerekiyor sanırım çünkü çok fena cozuttum..900 gramı bir güzel yerine koymuşum bu sabah itibarı ile..

neyse bu sabah:
1 yumurta
beyaz peynir
zeytin
1 salatalık
yarım domates
ceviz.

Öğlen
1 tabak taze fasulye
yoğurt
salata..

akşam evde de taze fasulye var..yazın geldiği burdan belli..öpüyorum hepinizi..

listeyi de az önce gördüm bu arada..herkesi tebrik ederim..

buraya gelmeyince kaçamaklar artıyor çok doğru canım..:26::26::26:
:54::54:

kimse kalmamış beyaaa:26::26:

neyse gelir birileri elbet:23::23:

sabah canım pek bişey istemedi ilaçlarımı alacağım için mecburen yedim:31:
:56::56:
peynir
ceviz kuru üzüm
:56::56::56:

az önce 2. öğün
1 biber dolması
1 yaprak sarma
1 kaşık taze fasulye
5 mercimek köftesi ve çay çayyyy

kalanları süpürdüm anlıyacağınız:1::1:

selam canlarım,güzellerim,çıtırlarım:16:
haftasonu geleneksel mangal günleri gibi geçmiş maşallah..afiyetler olsun:56:bende misafir vardı giremedim topiciğime:51:sersum mangal öykünü gözümde canlandırdım da hala gülüyorum:52::52:

kimse kalmamış beyaaa:26::26:

neyse gelir birileri elbet:23::23:

sabah canım pek bişey istemedi ilaçlarımı alacağım için mecburen yedim:31:
peynir
ceviz kuru üzüm

az önce 2. öğün
1 biber dolması
1 yaprak sarma
1 kaşık taze fasulye
5 mercimek köftesi ve çay çayyyy

kalanları süpürdüm anlıyacağınız:1::1:

sersumum hoşgeldin bacım
afiyet olsun:16::16::16:

Son düzenleme:
amaniinnn..kilo çizelgemi 80 gündür kıpırdatamadığımdan offf olmuş yaa:50:ne yaptım ben:5::5:

sporumuda yaptim :8::8:
5 km 270 kalori hiz:5 60 dk dusumuda aldim simdi kizim uyurken aksam icin yemek hazirlayim 2. Öğün icin de semiz yemegi , salata ve yaninda ne yerim bilmiyorum yazarim sonra

amaniinnn..kilo çizelgemi 80 gündür kıpırdatamadığımdan offf olmuş yaa:50:ne yaptım ben:5::5:
oynatsana sende accuk..bak garibim kendi kendini yok etmiş...:27::27:
selam canlarım,güzellerim,çıtırlarım:16:
haftasonu geleneksel mangal günleri gibi geçmiş maşallah..afiyetler olsun:56:bende misafir vardı giremedim topiciğime:51:sersum mangal öykünü gözümde canlandırdım da hala gülüyorum:52::52:

:27::27::27::9::9::9: gül bakalım..o zaman ben hiç gülmediydim ama şimdi gülebiliyom:1::1:

kızlarrr uçak biletlerimizi aldımm:52::52::52::52:..hayırlısı olsun bakalımmm..:16::16:.çok ucuz uçak bileti sitesi buldum..tavsiye ederim...link veriyom...

eşimle bana 150 tl ye aldım valla çok iyi..hemde anadolujet..:52::52::52: daha yeni kızıma sadece135 tl ye almıştım..:31::31:

https://www.biletaluc.com/tr

oynatsana sende accuk..bak garibim kendi kendini yok etmiş...:27::27:

:27::27::27::9::9::9: gül bakalım..o zaman ben hiç gülmediydim ama şimdi gülebiliyom:1::1:
oynatmaya az kaldı doktorum nerde:27::27:canlandırmam lazım çizelgemi bunu ona borçluyum:52::52::52:

sporumuda yaptim :8::8:
5 km 270 kalori hiz:5 60 dk dusumuda aldim simdi kizim uyurken aksam icin yemek hazirlayim 2. Öğün icin de semiz yemegi , salata ve yaninda ne yerim bilmiyorum yazarim sonra

bravo canım motivasyonu yakalamışsın,bozmadan devam et,seni görünce kendimden utanıyorum valla:17::17:

hayırdır sersum nereye yolculuk:10:söyledin de ben mi kaçırdım geçmişi pemk okuyamadım:26:

hayırdır sersum nereye yolculuk:10:söyledin de ben mi kaçırdım geçmişi pemk okuyamadım:26:

yok tatlım yaz tatili biletlerimizi aldım ağustosta gidicez..ucuz olsun diye şimdiden aldım.:34::34:.eh bayada ucuz oldu çok şükür..:52::52:
kızımı da 8 haziranda kısmetse ananesine göndericem yazı burda rezil olmasın diye biz eşimle sonra gidicez..:34:

çok iyi yapmışsın,gidilecek zaman ve yer belli olduktan sonra alıp atmak lazım bileti...ayyy ben de tatili özledim,üstelik tam 2 ay iznim var..mil puan kullanıyo musun çok avantajlı,benim 100 liralık puanla trabzona gitmek için uçak bileti alma planım var bakalım

çok iyi yapmışsın,gidilecek zaman ve yer belli olduktan sonra alıp atmak lazım bileti...ayyy ben de tatili özledim,üstelik tam 2 ay iznim var..mil puan kullanıyo musun çok avantajlı,benim 100 liralık puanla trabzona gitmek için uçak bileti alma planım var bakalım

evet canım belli gideceğimiz yer nasılsa.:34:.aldık bakalım..ben de 1 ay kullanıcam şua iznimi..yıllık iznimi seneye saklıyorum tayin dönemi lazım olacak.:34:.benim okadar birikmedi beyaa:31::31:..oh ne güzel bedavaya uçarsın kıss..:52::52:
bu verdiğim site çok ucuza burada bütün arkadaşlar oradan alıyormuş neyse bize de geç olmadan söylediler sağolsunlar.:32::32:.tam alıyordum biletleri 290 tl ye ..153 tl ye aldım kıss..140 tl indirim harika oldu..:52::52::52::52:

tamamdır muhtar:9::9:selametle gidin inşallah...o siteye bende bakayım..güvenilir dimi,kart mart verdiniz mi alırken

tamamdır muhtar:9::9:selametle gidin inşallah...o siteye bende bakayım..güvenilir dimi,kart mart verdiniz mi alırken

güvenilirdir heralde buradaki herkes oradan aldığına göre cicim..limiti en düşük kartımla aldım..sanal kart da kullanılabilir mesela..:34::34:

canım anadolujeti aradım biletim onaylattım canım..sahte bilet değilmiş..:60::60::60:

Back