kısslar ben de kaçıyom..öpüldünüz..
leylakım..o meseleyi yarın öğleden sonra hallederiz bebişim....
selam canım....mide alışık olmayınca rahatsız oluyor insan değil mi..almamışsındır yaa..sende bu azim varken gidecek..benim umutlarım da birdaha ki haftaya kaldı lakin bu hafta regl olucam..sabır bakalım..
oh canım ya biz möangal dedikçe senin adına üzülüyordum..hadi gözünaydın..
ayy sen demesen hıdrellez olduğunu unutmuştum ben..burda gül yok ki altına koyayım yaaaa
haklısın canım kk kadardı büyüklükleri yani 3 kk
:18::18::18::18:
oh ellerine sağlık benimde storlarımı silmem lazımmm
gidecek yılmak yokkama kendini 1ay diye şartlandırma ki vücut strese girmesin
insan kilo alınca farketmiyo çok ..aslında kıyafetler daralıyor falan ama konduramıyor insan ne garip
bana da aldın diyolardı yok 1-2 kilo diyodum ki enson tartıya bi çıktım 10 kilo fazlam olduğunu farkettim
hoşgeldin canımne güzel moral olmuş sana
ben bişey anlamadım yoğurt küründen
Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.Sn bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?
akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı..eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı. .offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee
yediklerime gelince
2. öğünüm
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy
afiyet olsun canim
bende yogurt kurune basladim
Canlarım hepinize iyi akşamlar ,
Muhtarım mangal mağduru olmuşsunuz resmen , ne çok macera yaşamışınız kısss ama aferim vazgeçmemişsiniz valla bunca engele rağmen
Ficansım sen de piknik yapmışsın , ohhh ne güzel...
Kardelennnim sen nerde yaşıyosun , güneyde misin , sıcaklardan yakınmışsın canikom....
Leylakım hoşgeldin canikom , ösledim seni.Sn bendeki kaçamakları bi bilsennnnn...
Kızlar bu Cuma Bozcaada'ya gidicez 3 günlüğüne , orda zaten kafadan kaçamak.Bi de 3-4 haftadır falan ben bu diyet işine konsantre olamıyorum.Haftasonu regl de olucam aynı zamanda (kırk yılın başı bi yere gidicem ya , mutlaka denk gelir ) , diyeceğim o ki önümüzdeki 4 gün diyet yapmak istiyorum , hiç diilse tatilde yiyeceklerimin telafisi olarak...Gelince tam yapıcam , bitiricem , çok sıkıldım ben valla ya ...
Çiğdemim kaçamak diyosan bana bak kendine şükretttttt...
Regenim gözün aydın , sizin mangal işi muhtarınkine benzemez inşallah...Kim davet etti bakalım?
Afiyet olsun ficanscım
afiyet olsun canım yediklerin enfes yanii
bakalım sana nasıl yansıycak bu yoğurt
yürüyüş
korkuyorum canım zaten ilaca başladım hemen :18::18:
günaydın
hemen kahvaltımı paylaşayım :)
2 yumurta
1 peynir
12 zeytin
4 cherry domates
2 kucuk salatalık
12 badem
onca kaçamagın ustune bugun oglen yogurt ayran ikilisi ile hafif bir seylar alıp geçiştirmek istiyorum.
Çiğdem senin yaptıgın ayran detoksu gibi. Umarım işe yarar
akşama da ve yatmadan once de 5 mil leslie yapacagım artık..
yürüüüü kim tutar seni ...kız diyetin ağzını burnunu kırmışsın...böyle diyet olur mu böyle zayıflanır mı, sen beni de geçmişsin ben onbir zeytin yiyiyorum genelde:))))
selam kızlarrherkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrr sersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum
leylakım hosgeldınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?