Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yine geç kalmışım

Akşam yediklerimi de yazıp kaçayım bari.

1 kase çorba
3 kaşık zyağlı barbunya
1 tabak patlıcan oturtma.
2 kaşık yoğurt.

Sersum, bacım sen o mangalı alnının teriyle haketmişsin. Afiyet olsun:)))

selam kızlarrherkeşler mangal yaparda ben eksık kalır mıyım tabisi hayırrrsersumum bız senınkı kadar badire atlatmadık ama mangalbasımız etler yavas pıssın daha lezzetlı olur dıyınce saat 19 da yedük
hepınıze ıyı geceler ve her anlamda guzel bır hafta bası dılıyorum
leylakım hosgeldınnn

yaa mangal pek de istedigim gibi olmadi aslinda ama hic yoktan iyidir yaa... kaciridm da accik ucundan, derisiyle kanat yedim salata da yagliydi tika basa yemedim sonra da yürüyüs yaptik allahtan..

valla hidirellez icin ben dileklerimi orkideme baglicam olur insallah o da güzel bi cicek.. hic yoktan iyidir

arkadasim davet etti canim, onun bi arkadas gurubu var, güya mangal yerine gitcektik, salagin biri yüzünden balkonda yapalim diye karar degistirdiler, sonra da o salak gelmedi amaaaannn hic bisey ailenin yerini tuttumuyo burda da kimsem olmadigi icin yapcak bir sey yok...

muhtarin mangalinda ne olmustu ki :44::44::44:

günaydın kızlar mecburi haftasonu kaçamaklarından sonra aranıza döndüm çok şükür.şimdi klasik karatay kahvaltımı yapıyom ama tek yumurtayla,onu bile zor yedim valla.bu arada gramla verdiklerimi kiloyla geri almamışımdır umarım(eşimi ikna ettim çok şükür.tamam sağlığını bozmada ne yaparsan yap dedi.karatayın sağlıklı olduğunu anlatmaya çalıştım ama o geceki halimi görünce o da haklı:)yoğurt küründen olduğunu söylemedim aramızda sır:18:

Günaydın canlarım,

Sabah 8:00 3 kaşık yalancı muhlama, 1 kase de yoğurt yedim. Canım başka bişey istemedi.

Biraz sonra da yürüyüşe gidicem.

Hepinize güzel ve hafifleyeceğiniz bir hafta diliyorum

gunaydın kızlar.ıgneoyam afıyet olsun

kahvaltım

bol yesıllıklı kaygana
zeytın,peynır,fındık
omega2,taze kayısı

ooo piknik mi eziyet mi hakikaten ne cekmişsin piknikten yaw :))

günaydın
hemen kahvaltımı paylaşayım :)

2 yumurta
1 peynir
12 zeytin
4 cherry domates
2 kucuk salatalık
12 badem

onca kaçamagın ustune bugun oglen yogurt ayran ikilisi ile hafif bir seylar alıp geçiştirmek istiyorum.
Çiğdem senin yaptıgın ayran detoksu gibi. Umarım işe yarar

akşama da ve yatmadan once de 5 mil leslie yapacagım artık..

Son düzenleme:
afiyet olsun canim
bende yogurt kurune basladim

Sağol canım, hadi hayırlısı diyelim o zaman

Sağol birdym, sen halledersin o 1-2 kiloyu , hiiiç kafana takma

Afiyet olsun ficanscım

Sağol leylakım, sen de hoş geldin

afiyet olsun canım yediklerin enfes yanii
bakalım sana nasıl yansıycak bu yoğurt

yürüyüş

korkuyorum canım zaten ilaca başladım hemen :18::18:

Bakalım nasıl olacak canım, şimdilik yiyorum cumaya kadar bıkıp bırakmam inşallah

İlerlemez inşallah canım yaa

Günaydın kızlar hepinize

Sabah kahvaltımdan hemen önce yoğurtlu kür

Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, birer avuç badem ve siyah kuru çekirdekli üzüm

Dun sabah kkk
Aksam guvec yogurt
Bu sabah klasik karatay aksamada bakcaz başı mizin çaresine

yürüüüü kim tutar seni ...kız diyetin ağzını burnunu kırmışsın...böyle diyet olur mu böyle zayıflanır mı, sen beni de geçmişsin ben onbir zeytin yiyiyorum genelde:))))

yürüüüü kim tutar seni ...kız diyetin ağzını burnunu kırmışsın...böyle diyet olur mu böyle zayıflanır mı, sen beni de geçmişsin ben onbir zeytin yiyiyorum genelde:))))

sen benim onceki mesajları okumamışsın bir zeytine laf etmişsin :))) bir de onları oku bu normal gelecek :))

kızçelerim merhaba. 3 gün yoktu buralarda sınavlarım vardı şehr dışındaydım. tabi bu arada bende ne kartay kaldı ne birşey. dışarda olunca dikkt edemedm hiç ama bugn kaldıgım yerden devam. sabah işe geç kalıncahemen ayak üstü 1 yumurta bir kaç dilim salataık ve domaesle geçiştrdm. şuana kdr da acıkma belirtsi yok eve gidene kdr da birşey yemeyi düşünmüyorum.. szde ne var ne yok bakalım. geriye dönüp okucam inş

Herkes mangal yaptı haftasonu ben eksik kaldım yaw
Afiyet olsun papişim, hoşbuldum datlum

Bende kahvaltımı yazayım

2 yumurtadan kaşarlı omlet
Domates
Salatalık
Zeytin
Pastırma
Antepfıstığı

Yürüyüş şimdilik yapmadım, bakalım belki akşama yürürüm....

merhaba kizlar
keyifler yerinde yine
ara ara okuyorum sizi, her gun giremiyorum malesef
hemen menu bildirimi yapayim bende
sabah: 1 has yumurta, 6 zeytin, peynir, domates, salatalik
ogle: haslanmis yarma ile yogurdu karistirdim 1 kase yedim. Bu ara canim hep yogurt corbasi veya haslanmis yarma istiyor. Sanirim vucudumun ihtiyaci var.
Bu arada yazimin kusruna bakmayin Turkce klavye kullanmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…