• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

"Hoşgeldin" demişin be kafadan "iyim , çokşükür , hamdolsun " demişim , durumumu hiç beğenmiyorum :60::60::60::60:
bazen ben de arkadaşlar nasılsın demeden iyiyim sen nasılsın diyom..kal geliyo millete..:60::60::60:

İyim be yawww , mesaj yazıyodum size....O ne mangal faciası ööle .....

he kızz...canım çıktı valla.:37:.ama gördüğün üzre yılmadım başardım..:27::27::27:

Son düzenleme:
Hoşbuldum görümcem:1::16:bende seni çok ösledim kıssss:)))
Topikçe kaçamak maduruyuz desene:9::9:

Valla bikaç kişi hariç herkes kaçamakçıbaşı olmuş durumda...
Benim zaten diyetle alakam kalmadı gibi bişey...Ve nasıl bi iştah oyyyyyy:ssz::ssz::ssz::ssz:
Ama şu 2-3 hafta içinde işi bitiricem , valla baydım çok fena...Neymiş beeee....:37::37::37:

bazen ben de arkadaşlar nasılsın demeden iyiyim sen nasılsın diyom..kal geliyo millete..:60::60::60:

he kızz...canım çıktı valla.:37:.ama gördüğün üzre yılmadım başardım..:27::27::27:

Herkes mangal peşinde muhtarım , bütün kış ölmüşüz demek ki mangalsızlıktan :27::27::27:

Benim zaten diyetle alakam kalmadı gibi bişey...Ve nasıl bi iştah oyyyyyy:ssz::ssz::ssz::ssz:
Ama şu 2-3 hafta içinde işi bitiricem , valla baydım çok fena...Neymiş beeee....:37::37::37:

kayınçom seninin şu bozcaada maceran bitsin hele toparlarsın cicim kendini.:34::34:.o performansı görüyom sende:27::27:

kayınçom seninin şu bozcaada maceran bitsin hele toparlarsın cicim kendini.:34::34:.o performansı görüyom sende:27::27:

Ya alt tarafı 1.5-2 kilo vericem , gitmedi bi türlü ...Bi gidiyo bi geliyo...Yani şu hastalık dönemine kadar hep aynı kilodaydım , sonra işte bu kiloya geldim.Şimdi de yoyo gibi ....Eeee başlıcam kilosuna da valla....Neyse atıştırmalık yaptım kendime.Kuru cacık adını verdiğim bu eserimde bolca salatalığı az yoğurtla karıştırıyoruz ve canımız bişey yemek istedikçe bunu yiyoruz.Yarınki atıştırmalık bu olacak (güye , du bakalım :37::37::37::37:) :ssz::ssz::ssz::ssz:

Ya alt tarafı 1.5-2 kilo vericem , gitmedi bi türlü ...Bi gidiyo bi geliyo...Yani şu hastalık dönemine kadar hep aynı kilodaydım , sonra işte bu kiloya geldim.Şimdi de yoyo gibi ....Eeee başlıcam kilosuna da valla....Neyse atıştırmalık yaptım kendime.Kuru cacık adını verdiğim bu eserimde bolca salatalığı az yoğurtla karıştırıyoruz ve canımız bişey yemek istedikçe bunu yiyoruz.Yarınki atıştırmalık bu olacak (güye , du bakalım :37::37::37::37:) :ssz::ssz::ssz::ssz:

kayınçom ben sana dediydim yaa insan ideal kilosundaysa 2-3 kilo arasında dolaşmalıymış diye.:34:.okadar takma bence...:16:
:16:
salatalık yerine semizotuda koyabilirsin..omega3 ve zayıflatıcı etkisi varmış kıss..:52::52:

Tatilden sonra halledersin sen bebişim,başlangıçların sonu yok didik ya:9::9:

akşam yemeğim mangaldı ama ne mangal..eşim mangal yerlerine gitti ilkönce yer yok dedi e tabii hazırlık yaptım o mangalı yapmadan bırakmam ben :27::27:...apartmanın az ilerisinde çimlerin üstünde yapalım dedik..eşyaları taşımaya başladım ki yağmur başlamaz mı..:30:
eşim ben yakayım dumanı gitsin balkona getiriyim dedi..aldık balkonaa..biberler közlendi e sıra etlere geldii duman yine başladıı.:25:.eşim dedi uleyn yönetici evinde duman altı yapıyo ayıp olcek dedi yağmurda dinmiştii hadiii aldı mangalı bi daha apartmanın önündeki piknik masasının yanına:37: ben tabii yine evden topla eşyaları dışarı taşı.:37:.offf öldük bittik beyaa..ne mangalmışşş..ne çektik beee:ssz::ssz::ssz:

yediklerime gelince
2. öğünüm
:56::56::56:
3-4 kanat
3-4 köfte
2 parça biftek
patlıcan salatası
normal salata
kabak salatası
yoğurt
köz biber
:53::53::53:çok yedim beee..
üstüne de çay çayyy:7::7:
:56::56:
maceralı bir mangal olmuş yemeden vermişin kiloyu be sersumcum :34:

Ya orası öyle canım sağlıklı beslenme de insanoğlu işte hem daha fazlasını istiyo :17:

Bide hedef koydum kendime sürpriz yapmak istiyorum annemlere hem oda motive olsun da bu diyeti yapsın diye. Birde daha fazla kilo almaktan korkuyorum bizim aile hep toplu yani. Çok çok zayıf yok ailemde hiç. :14: Daha bunun çocuğu var doğumu var emzirmesi var ohoooooo :49: O yüzden şimdiden vermek istiyorum canım :18:

çiğdem sen de mi hamilelik için zayıflamak istiyorsun :)) ben de su anda doktora yapıyorum bu haziran da ya da eylülde yeterlilik var yeterlilik bitince hamile kalmayı düşünüyorum yarın folik aside de başlıyorum ama 70 le hamile kalmak var 60 la baya farklı umarım haziran sonunda istediğim kiloya gelirimde hamilelik dert olmazz:))

Kızlar bizim internet çok zayıfladı yine , çok zor yolluyorum mesajları.Sinir oldum , kaçıyorum o yüzden.
Hepinizi öpüyorum çokkk...

sabah 8.00 de kahvaltı etmiştim

17.30 da 1 tabak dün aksam ki patlıcanlı etten yedim
2 tane hurma
ceviz

su içemedim bugun acık ögretim sınavlarında görevliydim simdi yanımda su devamlı su içiyorum:))

bu sabah saat=12:00 kahvaltı
pazardan köy yufkası aldıydım almakla kalmayıp utanmadan yediydim 1tane araya peynir zeytin domates +
götürdüm 1 bardak greyfurt suyu + daha sonrada çay
akşam=saat 17:30 2lahmacun 2 bardak ayran
1 dilim tahin helvası daha sonra çay az bi meyve küçüklerden 8 e kadar yemek işi bitti leptin çalışmaya başlamıştır:18:
engel olmayalım
çiğdemcim 7 kiloyu hızlı vermişsin 2 ayda sanursam arkadaşım ondan yavaşlamışsındır diye düşünüyorum üzülme ben 2 ayda 3 kilo verdim duraklaman normal bence vericez kiloları öyle böyle :16:

kısslar ben de kaçıyom.:10:.öpüldünüz..:54:

leylakım..o meseleyi yarın öğleden sonra hallederiz bebişim....:34::34::16::16::29:

Back